Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 099
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здр.  на всички Имам въпросче и понеже съм нова тук...След 2 години противозачатъчни хапчета(предписани поради нередовен цикъл и хормонален дисбаланс) най-накрая спрях.Декември имах цикъл като по часовник.Само че сега нещо ми закъснява с 10 дни.Правих тест surecheck 2 пъти , все отрицателен.Някои може ли даде ми каже дали в мен е проблема или в тестовете.Още нещо , и преди съм взимала контрацептив и след спирането им  си ми идваше както с тях

# 136
аз ти препоръчвам да идеш на лекар  Peace проблема може да е всякакъв

# 137
Здр.  на всички Имам въпросче и понеже съм нова тук...След 2 години противозачатъчни хапчета(предписани поради нередовен цикъл и хормонален дисбаланс) най-накрая спрях.Декември имах цикъл като по часовник.Само че сега нещо ми закъснява с 10 дни.Правих тест surecheck 2 пъти , все отрицателен.Някои може ли даде ми каже дали в мен е проблема или в тестовете.Още нещо , и преди съм взимала контрацептив и след спирането им  си ми идваше както с тях
За съжаление няма как да ти кажем, какво се случва.Можем само да ти стискаме палци и да се надяваме с теб за най-хубавото.
Противозачатъчните не лекуват хормоналния дисбаланс, те само потискат дейността на яйчниците, но след спирането им е възможно да се появят старите проблеми.По-добре отиди на лекар да те види, да ти пуснат хормонални.А аз се надявам искрено да се окаже бременност  Praynig

# 138
desisue, честито миличка   bouquet!!! Желая ти от все сърце лека и безпроблемна бременност и на финала най-пухкавото и сладуресто бебоче  Hug Hug!!!

# 139
desisue,, честито!   bouquet

# 140
момичета да споделя с вас отново нещо...значи трябва да ми дойде на 18.01...овуто би трябвало да ми е на 3.4.5.01-така сметнахме с доки...днес забелязах на тоалетната хартия леко кафеникаво петно...а е прекалено рано да ми дойде,има ли надежда да се надявам за чудото...досега никога не ми е идвало по-рано винаги е закаснявало с два три дни...но по-рано не ми е идвало Praynig

# 141
mi6lena , според мен, надежда, че се е получило чудото има, при това голяма  Flutter Стискам палци и ще следя как се развиват нещата  Hug

# 142
Момичета, вчера си правих тест - Sure check - отрицателен беше, но после прочетох на  упътването, че трябва да са минали поне 14 дни от датата на предполагаемата овулация. При мен бяха минали 12.
Трябва да ми дойде след около седмица, а не ми се чака дотогава. Има ли вероятност тестът да е грешен и да си купя ли друг - Presto?

# 143
да но ме притеснява,че зацапването беше много,много бледо и едва забележимо и съвсем за кратко!!!

# 144
Какъвто и да си купиш, от опит казвам, че ако има бременност и най-простият и евтин тест да е ще ти свърши работа  Peace
По-добре изчакай няколко дни, отколкото да се разочароваш.Ако има бременност чертата се появява много бързо, веднага след контролната.Като яркостта и зависи от концентрацията на ЧХГ.
Стискам палците, като направиш следващия да те зарадват две чертички.

mi6lena , точно такова е.То е от имплантацията, една две капки.И на тебе Успех желая!

# 145
Момичета, вчера си правих тест - Sure check - отрицателен беше, но после прочетох на  упътването, че трябва да са минали поне 14 дни от датата на предполагаемата овулация. При мен бяха минали 12.
Трябва да ми дойде след около седмица, а не ми се чака дотогава. Има ли вероятност тестът да е грешен и да си купя ли друг - Presto?
Щом имаш цяла седмица до МЦ, то тогава има вероятност теста все още да не отчете евентуална бременност!  Naughty
И аз, като Beba81, смятам, че няма значение марката на теста, но първо изчакай поне датата за МЦ и тогава прави следващ тест! Успех!

# 146
  • София
Благодаря на всички ви , момичета! На 27.01 ще ходя при доки живот и здраве за да потвърди.
Пожелавам на всички ви скорошно забременяване и ви  Hug

# 147
desisue честито, лека бременност ти желая

avorajasena изчакай и при закъснение прави тест, още е много рано

mi6lena дано да е това, но не се навивай предварително, при мен като ми откриха кистата получих същото зацапване и бях сигурна, че съм успяла, но  Sad

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 08:47 от неземната*

# 148
аз предният месец имах киста и зацапване...но то небеше по-рано от датата за мц...а много след нея,докато сегаа това зацапване е 5 дни по-рано от мц...а и миналият месец пиех дуфастон...надявам се да е станало Praynig

# 149
аз предният месец имах киста и зацапване...но то небеше по-рано от датата за мц...а много след нея,докато сегаа това зацапване е 5 дни по-рано от мц...а и миналият месец пиех дуфастон...надявам се да е станало Praynig
дано, стискам ти палци, но не го мисли сега, изчакай си спокойно закъснението / колкото и трудно да е това /  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт