Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 377
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Следя ви с ужасно голям интерес Simple Smile

Зеленоочка  - честито Simple Smile Дано бебчо ти донесе най-прексрасните изживявания Simple Smile

mi6lena - май всички вече сме нетърпеливи... и се възхищаваме на твоето търпение Simple Smile Дано скоро зарадваш и себе си и нас Simple Smile

Ние от скоро опитваме - втори месец... и дано не продължи дълго Simple Smile

# 346
Зелеоочка, честито мила! Да си вижа и здрава и едно здравичко, пухкавко бебенце на финала на следващите 9 месеца.
Дами, коя от вас ще ми помогне с разчитането на тест за овулация. Не знам как да го кача да го видите. Моля някоя от вас с опит в положителните тестове да ми пише на лични, за да ми даде мейл на който да пусна снимката. Моляяя!

# 347
Записвам се да ви следя и дано скоро и аз имам с какво да се похваля.

# 348
момичета съжалявам,но няма да е и този месец...тетса е отрицателен Cry Cry Cry сега ще взема да пия дуфастон доки каза,че до 10 дни ще ми дойде от него ако няма бебе...а то няма така че трябва да дойде...мила касталия съжалявам за боба и той не позна този път  newsm45 newsm45 newsm45 smile3514 незнам какво да мисля...аз не пия фолиева киселина и мисля да почна и с нея,дано другият месец е нашият

# 349
Зеленоочка честити две чертички и от мен, леки 9 месеца smile3504

mi6lena не се отчайвай
ние сме с теб Hug

# 350
mi6lena другия месец ще стане  HugПрез месеца на любова се зачеват най хубавите бебчета Надявам се да сме заедно в отчетната темичка  HugНа мен започва да ме боли кръста това значи че и този месец не е станало Cry

# 351
мила това че те боли кръста нищо незначи...мен нищо не ме боли,нито яйчниците ,нито гърдите ,нито кръста и теста си е отрицателен ... то тези признаци не са гаранция докато не видиш две черти

# 352
mi6lena дано другия месец е твоя ..  Praynig  Hug

# 353
mi6lena  - айде другия месец ще се надяваме да не ни дойде. Praynig

Фолиева киселина пия от 6 месеца - доколкото знам трябва да се пие три месеца преди зачеване .Ясно ми е ,че има и такива които не я пият изобщо , но аз предпочитам така. Wink
Зелеоочка, честито мила! Да си вижа и здрава и едно здравичко, пухкавко бебенце на финала на следващите 9 месеца.
Дами, коя от вас ще ми помогне с разчитането на тест за овулация. Не знам как да го кача да го видите. Моля някоя от вас с опит в положителните тестове да ми пише на лични, за да ми даде мейл на който да пусна снимката. Моляяя!

съжалявам но не мога да ти помогна - не съм ползвала тестове за овулация  досега .

# 354
mi6lena Hug  според мен, има надежда още, щом няма лелка  Naughty
Освен това, историята познава много отрицателни тестове, които към днешна дата са на по няколко годинки вече и опъват до краен предел нервите на родителите си!  Naughty  Mr. Green

... ако няма бебе...а то няма .....

и пак питам - от къде си толкова сигурна?  Rolling Eyes  Whistling А доктор гледа ли те на ехограф евентуално дали няма нещо.. Whistling  Thinking
И най-важното: не бива да се отчайваш! Ти си толкова млада! Знам, че е много трудно, но престани да мислиш за това и ще видиш, че много скоро ще прегръщаш мечтаното бебче! Пожелавам ти го от все сърце!  Hug
 Както и на всички останали момичета (включително и на мен  Wink )

# 355
  • Бургас
зеленоочка, честито    Hug, момичетата познаха, че графиката ти е на бременна  Simple Smile
mi6lena , дано следващия месец е твоя
Mechtaia , защо не погледнеш в библиотеката снимките на положителни ову тестове - има много и може да те ориентират  Peace

# 356
  • София
Зеленоочка, честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!
Mi6lena, силно те прегръщам и стискам палци теста да греши, ако ли не смело на пред, ще се появи и твоя бебешор.
А да споделя и малко нерви около мен. От събота започнаха доста да ми се засилват болките ниско долу, говорих с доки каза да взимам през 6 часа по 2 нош па . На преглед съм в сряда, едва издържам вече.Преди малко ми прокапа и нещо гъсто кафеникаво, много се моля да не стане нещо с бебо, още преди да съм го и видяла на монитора. Ако всичко е ок би трябвало и сърчицето да чуем тогава. Praynig Молете се за нас , много се притеснявам. Hug

# 357
Благодаря ви още веднъж момичета! Желая ви на всички сладки бебета скоро!

mi6lena все още има надежда, аз продъллжавам да стискам палци!

desisue, моля се за вас с бебчо и знам, че всичко е и ще бъде наред!  Praynig

# 358
Ей, Зеленоочка, браво, честито!   bouquet

Видяхте му сметката на на фоликула, а? Wink Помня, че писа в темата за ову тестовете, че не се пука. Е, очевидно това се е променило. Simple Smile

# 359
Зеленоочка, честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!
Mi6lena, силно те прегръщам и стискам палци теста да греши, ако ли не смело на пред, ще се появи и твоя бебешор.
А да споделя и малко нерви около мен. От събота започнаха доста да ми се засилват болките ниско долу, говорих с доки каза да взимам през 6 часа по 2 нош па . На преглед съм в сряда, едва издържам вече.Преди малко ми прокапа и нещо гъсто кафеникаво, много се моля да не стане нещо с бебо, още преди да съм го и видяла на монитора. Ако всичко е ок би трябвало и сърчицето да чуем тогава. Praynig Молете се за нас , много се притеснявам. Hug
Стискам палци всичко да е наред с теб и бебчето. Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт