Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 356
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
И още нещо. Температурата ми продължава да е 37.2 ???
Бягай за тест Praynig

# 451
а на мен цикъла уж ми дойде...е да ама не...вчера имах кафяво течение малко петънце за целия ден...а днес само сутринта и сега вече няма нищо,просто спря Shocked...днес трябаше са съм на лекар,но мислех че и е дошло МЦ и се оговорихме след като ми свърши да отида...ама май май утре ще да е.А да ви попитам понеже сега съм болна...дали хапчетата не му влиаят?

# 452
а на мен цикъла уж ми дойде...е да ама не...вчера имах кафяво течение малко петънце за целия ден...а днес само сутринта и сега вече няма нищо,просто спря Shocked...днес трябаше са съм на лекар,но мислех че и е дошло МЦ и се оговорихме след като ми свърши да отида...ама май май утре ще да е.А да ви попитам понеже сега съм болна...дали хапчетата не му влиаят?
Според мен е възможно да е от хапчетата. Макар че никога нищо не се знае. Стискам палци да не е от хапчетата и да видиш  EFP

# 453
Ми6лена, възможно е и хапчетата да ти влияят, но аз стискам палци да не е от хапчетата Peace

# 454
 EFP  ето това е което видях тази сутрин  newsm44
Не мога още да повярвам!!!!
Толкова странно се чувствам.
Не знам какво да правя. Казах на таткото по телефона и той толкова се зарадва, че сега ми звъни през един час да ме пита как съм.  Joy
Сега предполагам, че следва кръвен тест или преглед при гинеколог да потвърди.

Пажелавам на всички да изпитат радостта в месеца на влюбените   bouquet

# 455
marina-81 - Честито!  bouquet  bouquet Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала. Peace Peace
Чувството е страхотно наистина и пожелавам на всички ни да го изпитаме тоя месец. Praynig Praynig
mi6lena- стискам палци да е браменност. Praynig Praynig   Какви хапчета пиеш - не мисля че хапчетата оказват влияние на цикъла , но зависи пак. newsm78 newsm78

# 456
 Hug ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО  Hug

# 457
marina-81  честитооо  newsm10  лека бременност и безпроблемно раждане Simple Smile

# 458
Честито и от мен!
Лека и спокойнна бременност.

# 459
Честито, marina-81! Желая ти прекрасни девет месеца и едно здраво бебче на финала.

п.п.и заповядай в темата на Октомврийките  Wink

# 460
Марина 81 честито и от мен! Дай Боже всекиму такава радост!!!   bouquet

# 461
  bouquet Много ви благодаря на всички!!!
Веднага си купих фолиева киселина. Почти цял ден съм в нета и форума и не съм свършила работа за 2 стотинки  Laughing
Зеленоочка къде е темичката на Октомврийките? Аз от вълнение вече и недовиждам май  newsm78

Успех желая на всички от сърце   bouquet

# 462
  Честито!  bouquet Леко бременеене и хубаво бебче на финала. Няма нужда от кръвен тест, а след 10 дни отивай на доки за преглед.

# 463
 offtopic

Марина, мисля, че трябва да се регистрираш, за да пишеш там. А иначе във форум "Майки-бъдещи и настоящи", подфорум "Очакващи бебета през  септември-декември".

# 464
EFP  ето това е което видях тази сутрин  newsm44
Не мога още да повярвам!!!!
Толкова странно се чувствам.
Не знам какво да правя. Казах на таткото по телефона и той толкова се зарадва, че сега ми звъни през един час да ме пита как съм.  Joy
Сега предполагам, че следва кръвен тест или преглед при гинеколог да потвърди.

Пажелавам на всички да изпитат радостта в месеца на влюбените   bouquet

честито мила пожелавам ти лека бременност

а за мен съмнявам се, че има бебе този месец...с два отрицателни теста съм на 5 ден закъснение и на 7 иначе сега това дето мисля че е МЦ е с 14 дневно закъснение...и това дето тече е много гадно (кафяво,сякаш промито с бяло течение...)и го имаше само снощи и сутринта и аз си помислих че ми е дошло...сега има само като се избърша с тоалетната хартия и то много слабо забележимо...СТРАХ МЕ Е САМО ДА НЕ Е КАТО МИНАЛИЯТ МЕСЕЦ...липса на ову и фуликулярна киста.Но тогава при секс много ме болеше и постоянно прокървявах и то чиста кръв...а сега при секс не ме боли нито съм кървяла,но пак си ме е страх.И имах много силни болки в гърдите,дори зърната ми се бяха възпалили,а сега нищо не ме боли

И момичета извинявам се за дългият пост,но исках да обясня точно Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт