Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 346
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
На 5-ти,и аз съм обилновено със силно ПМС,но никога не ме болят гърди-по никакъв повод,дори като бях бременна. И по това не мога да позная. Абе почти съм уверена,че няма нищо и този месец.

# 496
September, аз имах по-миналият месец същият резултат и беше абсолютно отрицателен-не бях бременна.

Благодаря за отговора  Simple Smile

# 497
Добро утро мили момичета имам едно въпрошче?По принцип трябва да не ми дойде днес и все още нямам нищо.Ходя много често до тоалетна уж много ми се ходи а като отиди почти нищо и другото ликинко ме болят гърдите.Та въпроса ми е:Дали да се надявам .Някой имал ли е такива симтоми.Благодаря предварителна  bouquet

# 498
единствения начин да разбереш е да направиш тест

# 499
Направо да си кажа ме е страх да си направя тест при тези разоча рования предните месеци.Мисля да изчакам до края на седмицата

# 500
Така е наистина , но пък всеки ден да се притесняваш не е ли по - лошо. Wink Wink Wink Успех ти желая , дано е положителен теста. Praynig

# 501
Здравейте,момичета.Новичка съм във форума,но ви чета от много време и научавам много полезна и нужна информация от вас.Та,да ви споделя и моето положение в момента.Трябваше да ми дойде вчера,но няма и следа от "него" а най-интересното и странно за мен е,че нямам обичайните симптоми преди цикъл.По принцип всеки месец много ме боли корема ниско долу,а сега нищо...само отвреме на време прорязваща болка и след това отминава.Гърдите са ми станали огромни и имам някакви странни боцкания /непостоянни/....малко след овулацията започна едно страхотно гадене.....но сега отмина,дори една вечер толкова лошо ми стана,че много се стреснах.....кафе-хем пия и ми харесва,хем на следващия ден ми е гадно от него....и друго необичайно в момента е,че преди цикъл лицето ми се изпъпчва,а сега нямам и една пъпчица,не съм нервна като друг път.....оххх незнамкакво да мисля вече.неискам да правя тест още.....че може и да има разочарование....но все пак се надявам да не ми дойде....макар,че днес лекичко ми зацапа......дано не се увеличи Praynig

Успех на всички момичета,които чакат двете чертички......дано се появят скоро  Grinning Grinning Grinning

# 502
Направо да си кажа ме е страх да си направя тест при тези разоча рования предните месеци.Мисля да изчакам до края на седмицата
според мен е безсмислено, само ще се чудиш положителен ли е или отрицателен, по добре си направи за да си наясно

# 503
Здравейте,мили момичета.Много често сте ми помагали с написаното от вас...Сега отново имам нужда от помощта ви. Вече 17 дни ми закъснява,правих тест и е отрицателен...Преди три дни имах кафяво зацапване,вчера розово а днес жълтеникаво.Притеснена съм,дайте ми съвет какво да направя,защото трябваше да ми дойде на 18.01 пък го няма и такова нещо до сега не ми се беше случвало.Благодаря ви предварително

# 504
  Най- добре отиди на доктор, за да те види и той ще ти каже най- точно.

# 505
greta27 при това закъснение и след като теста е отрицателен защо не си отишла на лекар  Thinking значи има нещо за да не ти дойде цикъла, няма какво да ни питаш нас, отивай на лекар възможно най-скоро

# 506
Здравейте,мили момичета.Много често сте ми помагали с написаното от вас...Сега отново имам нужда от помощта ви. Вече 17 дни ми закъснява,правих тест и е отрицателен...Преди три дни имах кафяво зацапване,вчера розово а днес жълтеникаво.Притеснена съм,дайте ми съвет какво да направя,защото трябваше да ми дойде на 18.01 пък го няма и такова нещо до сега не ми се беше случвало.Благодаря ви предварително

Може този месец просто да пропусне без да има причина,
 но все пак трябва да се отиде на лекар.
  Peace

# 507
Здравейте момичета Heart Eyes Честито на виделите две чертички и успех на всички нечакащи лелката Hug Hug

Аз незнам какво ще стане този месец...трябва или по-точно надявам се да не ми дойде този месец (6.02) Опитах се да не се вманиачавам пак като преди но като дойде средата на цикъла сякаш нещо ме човърка и място не мога да си намеря.Меря БТ и от 26-ти ден почвам с тестовете за бременност(естествено че отрицателни...то май само такива продават в аптеките  newsm78 Simple Smile ) Интересното  е че предните месеци имах "бременни симптоми) а сега нищо.. от 2 дена сам с леки ПМС и доста силно главоболие но не съм така нервна като преди.Преди 4 месеца ходих при една ясновидка доста неща позна...каза ми жената че до октомври ще имам момченце.Замислих се,не повярвах обаче,докато не ме среща една циганка на гробищата и не ми каза същото Simple Smile имам надежда и не губя кураж.След толкова години за първи път се чуствам спокойна.Психическата нагласа е важно нещо. Моля се да са познали,а ако не са... абе и ноември да е когато и да е. Знам че ако ми дойде много ще се разстроя но ще се успокоя бързо и с нови сили ще продължавам напред   bouquet  Hug Hug Hug

# 508
  • София
kelevra_79, аз се чувствам по абсолютно същия начин, но тестове за бременност не правя от 3 месеца, а БТ никога не съм следила. Преди 3 месеца правих цветна снимка, а след това ходих при една билкарка, която каза , че бебе ще има след 3-4 месеца и аз вярвам! Simple Smile Варя си билките всяка вечер, пия ги, гледам да съм спокойна и да не мисля натоварващи неща.

# 509
Кажи ги тия билки, да си ги пием и ние Embarassed  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт