Отговори
# 315
  • София
Привет от нашата хремава и кашляща дружина, ама как сме се натръшкали...

Весанка, честита годишнина! Още много такива да празнувате.

Покрай тези разговори с проговарянето на децата снощи се разчетох из нета. Та реших и аз да се консултирам за Вики. Тя говори български, но не е същото както нашите приятелчета Иги, Сашко, Лаци...А английски говори добре (според баща й).

Дони, за неделята ще видим как сме със здравето. Иначе сме винаги готови за театър. Пък и да се видим малко.

Честит 3ти март! Тоззи ден винаги ми е празничен, може би защото майка ми има рожден ден на 2ри.

# 316
Весана, честита годишнина, 100 години да празнувате!!!
Дони, успех ти желая, а Джи си е наша верно е ... или поне мераците на Лаци са големи, той  много си пада по нея и винаги й се радва по един специален начин...

Честит празник, българки и българчета !!!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 12:56 от mama_meggie

# 317
  • Бургас
Здравейте! Честит празник на всички !!!

Весана, честита годишнина ! Бъдете влюбени и щастливи още мнооооого години   smile3525

Дони,  надявам се да е ползотворно посещението ви в Пумпелина  Peace  А за курса - и аз много се чудех, сега незнам от толкова чудене дали не изпуснах срока . Успех на теб !
bazel , Стели Мария също си мъкне едни сополи от край време, имам чувството ,че недоизлекувана си ходи , но пък на децата си им харесва на градината  Simple Smile
Alexal  звучиш доста свежо и оптимистично  Peace
irinii Спаси е голяма скица  Laughing

Аз да се похваля - много се вълнувам, че се ставаме кръстници на сватбата на моята най-добра приятелка  Simple Smile Престраши се тя най-накрая да се омъжи  Wink
Приятен ден на всички   bouquet

# 318
  • София
Честит празник на всички !!!
Алина, срока е до 2012 - не си изпуснала  Wink И честито кумство  Laughing
Весана, честита годишнина и теб  Hug
Алексал, ама и вашите госпожи са страшни - в буквалния смисъл. И прав е човекът - как ще и дава мартеница, като не му харесва  Joy

# 319
Честит Трети Март, мили момичета!

Весанке, честита ви годишнина!

Доника, поздравления за курса! Май наистина госпожите не заслужават подаръци за 8 март!

Hug за всички ви!

# 320
Сколасах и аз.
Честит празник, момичета!  bg

Честита годишнина, Веси! Още много щастливи годишнини ти желая! И ние имаме своеобразна, на този ден преди 5 години се запознахме на Шипка.

Алина, чудесна новина! Сигурна съм, че ще бъдете прекрасни кумове. Поздрави на Мими и Ники!  Hug

bazel, и аз ще водя Мими на логопед, ама само заради българския.  Mr. Green От както сме си у дома, съвсем забрави английския. А пък Сашко говореше когато моето още само мучеше. Притесненията ми си остават. Оздравявайте!  Hug
А като каза
Цитат
Не разбира ли , че децата понякога на инат се правят, че не могат нещо.
да се оплача от моето мързеланче. Карам я да си обуе чорапите, обаче... не можела. "Вчера как си ги обу сама?" питам. Гледа ме и мига и ми казва "Ти, ти!"  Twisted Evil

Алексал, ама е искрен твоя образ.  Laughing  Hug

Меги, уредихте се, нали? Гледам даже лек спор заформяте. И вие ли ще живеете у Ирини? Mr. Green За моето никой не се кара, сватосваме го с един русокос и синеок сладур, а тя само пита за 11-годишния му брат.  Blush

Дони, свекърва, а? Блага душа си ти, снахите ще ти се качат на главата, стягай се от сега.  Hug За логопеда нямам какво да кажа, момичетата вече са казали всичко, а и ти си предприела необходимото, само мога да ви пожелая успех!  Hug И честито за програмата, дерзай!

steli-ssd, добро решение си взела. И много добре за ексурзията. Хайде да ви видя пак в Пловдив, този път с Мими.  Hug

МарияФ, как са момчетата?

Фибиииииииииииииии, къде сиииииииииииииии?

Ренка
, Вени, Ави, Ева, Кузманка, Ирини  Hug

# 321
Здравейте...

irinii, паднах от коментара на Спаси... Ориентирал се е човека... Laughing

Доника и аз мисля, като Иринии... А, за градината постави ги на място! И ние имахме в началото леки проблеми, че не се обличала сама и др., но мъжо като им се сопна веднъж и повече думичка не са ни казали, а на детето повече внимание обръщат, тя самата казва, че госпожата и правила прическа и и казвала "браво", като си изяждала яденето и т.н. Дребни неща, но децата ги забелязват.

Марлела  Hug

... За моето никой не се кара, сватосваме го с един русокос и синеок сладур, а тя само пита за 11-годишния му брат.  Blush
Mr. Green

Алина, разбирам вълнението ти... Hug и аз станах кума на нах-добрата си приятелка, още от училище, даже... Бях много щастлива. Честито!

Alexal, браво на малката... Що не пуснеш снимки да я видим хубавицата... И Ели много ми гука, но още е малка за срички, само си гукаме и се смеем, а по някога и с гласче се смее... Много са забавни, бях ги позабравила тези моменти..! Сега си ги припомням...

Даная е по добре, поне не е толкова висока температурата, сега е 37. Но и Ели има суполки и от време на време подкашля. Още не съм я водила да я чуе лекар, но ще наблюдавам, ако продължава ще я водя. За сега и давам хомеопатия и клеева тинктура в носа и така, дано имаме напредък. Сега спинкат сладко и двечките и подсмърчат от време на време, ама така е, каката все е навряна в малката и може би я е заразила, не знам.
Сега ставам, за да се оправям, до като спинкат и двете... Лек ден на всички! Hug

# 322
Hi mamms, az ne pisha zaradi tazi latinica ...  Rolling Eyes

Radvam se na ojivlenieto i vi cheta ...  Hug

Nie sme ... Crazy Krista e divane kato kaka si ... neshto i vchera ne i beshe den ... dobre che tatko i q poe tazi nosht, ta nie sus Sofi se naspahme  Heart Eyes

V srqda praznichno zabursah edin 90 min masaj, koito subudi vsichki chakri v men ...  Party oshte mi durji vlaga ... tova e spasenieto sreshtu umorata i bolkite v gurba  Naughty

Alexalche pusni nqkoq snimka na malkata ... bravo na neq qvno e poslushno bebche  Heart Eyes

Burzo da ozdravqvate Kuzmanka  Hug i Kristi mi e pak s nqkakvo sopolche i q muchi i e edna ... vse na ruce iska ili nqkoi da si igrae s neq ... tvoqta maj e po-krotichka ...

Marlelka i moqta e murzelche ili po skoro se bebosva ... vsichko si oblicha sama, no kato se zapune ponqkoga ... ta do rev ... i az kato q pitam "kak se obleche vchera...?' i tq mi kazva ... "aaa ne nemoga ...!"  Wink  vsichko e spored nastroenieto ...

Momicheta Avi, Donika, Alina, Meggi, Irinii, Bazel, Vesana, Steli  Hug za vsichki ... imah da pisha oshte ama edva li shte vi se chete ferman na latinicata  Crazy

Hajde do skoro  Heart Eyes

П.С. Кузманка  Hug стана ... ама съм застреляна  ooooh!

От тази хрема и Кристи се дави ... много спят твоите деца .... моите отдавна са будни ... искам и аз да спим до 9-9.30 ... аз съм ужасно недоспала и 5 часа сън нон стоп за мен са дар ...
ЕЕЕ как не се сетих по-рано и не я видях тази опция и се мъча да писха разбираемо ... мерси още веднъж  Hug

А ето и някоя нова снимка от нас ...   http://evabor.multiply.com/photos/album/8/NEW_PICS_FEB_2010#photo=20
http://evabor.multiply.com/photos/album/8/NEW_PICS_FEB_2010#photo=21
http://evabor.multiply.com/photos/album/8/NEW_PICS_FEB_2010#photo=12

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 10:29 от Eva78

# 323
Добро, утро!

Eva78 горе на самата страница има бутонче да си сменяш езика, пробвай от там или си пробвала и не става... newsm78 Не за друго, ами е по лесен поста ти за четене... Wink

А, за Еличка "да" по кротичка е, ама има един писклив глас и като вземе да реве не се трае. Мъчи я и кашлица  ooooh!. Днес щ я водя да я види лекарката, че събота и неделя, няма свестни лекари къде да отидеш Tired.

Искаше ми се повечко да драсна, ама кака се излюпи и ще трябва да закусва милата! Целувки! Heart Eyes

# 324
Влизам да се похваля ,че сме на 3-то място в конкурса  bowuu
Току що ми звъннаха.Наградата ще си я вземем понеделник.Поздравиха ме за талантливия синковец /е изтъкнах се ,че му е наследствено  Mr. Green/
Сега ще следя позвънете да видя в кои брой ще ги отпечатат да го взема за спомен на Ники  Peace Отделно ще го заведа снимка да му направя до рисунката му  Joy Трябва да е окачена някъде из мола  Mr. Green
http://za-decata.com/ тук би трябвало също да ги качат

отивам да работя  Crazy

# 325
Евке за спането Ели, като яде вечер към 22 ч. и става сутрин в 8 - 8:30 или 9 ч. Наспивам се не мога да се оплача... Само тази нощ за нещо се събуди, мислих, че е гладна, хапна 20 гр., напълни пампата и заспа. А от онези дни не спим заради каката, много кашляше през ноща и се бъдеше от запушен нос или суполи и така... Tired Бонбоните са ти страхотни...Целувки!

Днес бях на ръба на отчаянието... Напоследък нещо сме на нож с майка ми. Не знам дали правилно ще ме разберете, но аз цял живот съм свикнала тя да е за мен най-добрата приятелка, нищо не съм криела от нея, тя всичко знае и всичко съм споделяла само с нея. Сега ми е толкова мъчно, че не е така. Живеем на 500 метра, а не идват изобщо в къщи да ни видят, от време на време звъни на домашния да ни чуе и то все набързо и това е. Чувствам я толкова далечна... Cry Не донесоха мартенички на децата, вече не им купува нищо, само на близнаците взимат. Да не ме разберете погрешно, нямам против децата, много си ги обичкам и много си играят с Даная, лудуват, но майка ми ги разделя явно от което страшно ме боли... Защо стана такава, все се питам? Много ми е болно и сега със сълзи на очите пиша, извинете, ако ви товаря с личните си проблеми... Те край нямат нашите... Баща ми излиза на разходка само с близнаците и той... Един път не са казали, "дай да вземем Даная, малко да си починеш", няма такова нещо. Не ме питат сега как се справям с двете в къщи, изобщо имам чувството, че не ги интересувам. Брат ми ги действа като марионетки, каквото каже у тях това става... Ужас е! Ако аз не ги потърся, никой не ме търси мен! Не мога повече да пиша... Извинете...

П.С. DZ браво на момчето ти...   bouquet Честита награда! А, като го публикуват в http://za-decata.com/, ще драснеш ли да го видя, че сигурно ще забравя... Hug

# 326

Кузманка, мила  Hug  не се натъжавай, ами най-добре си поговори с майка ти ... това е моя съвет, убедена съм, че ти продължаваш да си нейната любима и скъпа дъщеричка, а най вероятно тя просто е изморена, натоварена от ежедневните грижи и проблеми, от това, че близнаците (доколкото разбирам) живеят при тях ... и тя просто вече ги възприема като част от ежедневния си ангажимент ...

Кузманка да ти кажа честно ако спяха и двете така щях да съм кукуряк и мъж ми също, ноооо ... да не ти разправям ... има нощи през които Кристи не спира да ръмжи и пъшка, приплаква и яде на 2-3 часа, е има и редки случаи в които само яде и спи и прави пауза по 5-6 часа, но за сега са рядкост, с кака и бяхме така дооо абе до 3 годинки и се случваше нощем да иска мляко, и само и само да не реве и да си спим, ставах и правех и след 5 минути забравяхме ... и пак сън  Crazy
А сега често Софи иска да спи само с мен и ... не ми се разправя как се спи с двете  Rolling Eyes   .... Ноо и това ще мине  Wink само здраве да е с другото се справяме някак ...

ДЗ поздравления за успеха ... браво на Ники все така да се справя и да ви радва малчугана  Wink

# 327
Добро, утро! За мен не много добро...

Снощи се обаждам до нашите, защото идваха до нас и исках да им поръчам мед, взимат от един познат и е хубав. И баща ми ми сервира, че бил сам с Митко... Питам аз къде са другите и ми казва, че Пламенчо получил температурен гърч, както си седял, дори е нямал температура... Вдига буквално за секунди висока и припада... Cry Cry Cry Ужас! И викат бърза помощ и сега са в болницата с майка си, нещата са овладяни, слагали са му абокат и по нататък не знам и аз ... Казали им Пневмония, но брат ми се чуди, как така изведнъж ще развие пневмония това дете, не е кашлял, нито хрема, нито температура. Брат му Митко е болен, но без зачервено гърло, дори вече нямал суполи и кашлица. Снаха ми си изкарала акъла, тъкмо ги хранела и Пламен полегнал на една страна и взел да си върти очичките...Ужас! Взели да му бъркат в устата, защото първо помислили, че се е задавил, тупали го по гръбчето, обръщали го с главата надолу, най-накрая видяли, че взел да диша и извикали бърза помощ... В паниката човек не знае какво му е на детето и в първият момент , като ядял и помислили, че се е задавил с нещо... Rolling Eyes
Вече ще вземем да направим курбан за здраве на децата..
Моите: Даная  е по добре, но кашлицата е деряща, ужасна и мъчителна, завършва с повръщане по някога. Вчера лекарката, като я слуша, каза, че е подобрена, но искаше да включим инжекции  Cry. Ние обаче, отказахме и решихме да си продължи с АБ, до четвъртък и да се видим пак, ако е така тогава да ги включваме... Еличка тази нощ кашляше, има суполки и тя и са ми толкова милички двете...
Сега вече определено планираме посещение при свекърите на Предела. Малко да се откъснем от вирусите тук... То не бе вирус, не бе чудо! Живот и здраве може би месец ще постоим на балкана...

Това е от мен...Лек ден на всички!

П.С. При нас има мартенски сняг... Crazy

# 328
 Sad Ох мила много ви се е събрало .Гушки  Hug

Благодаря на всички за поздравленията Peace

# 329
Кузманка  Hug и по скоро да отминават тези болести и всичко да се оправи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт