Отговори
# 315
  • Бургас
Кристинче,честито ти бебче !  Hug
Пожелавам ти много бързо да се въстанови малкия Калоян и бързо да забравиш всичко,което си трябвала да преживееш !
Със сигурност ти е трудно сега,благодаря че имаше време да ни пишеш!
Да знаеш ,че със сигурност всички ще стискаме палци да се подредят нещата за вас много скоро !

# 316
олелее-докато се включа и още едно бебче се появило Simple Smile
 Кристинчето ЧЕСТИТО!!! дано бързо си гушнеш синчето и всичко да е наред  Praynig

# 317
  • Бургас
Кристинче, честито ви бебче! Да ви е здравичко!  Hug
Дано бързо да си го приберете вкъщи и да си го гушкате! Всичко ще е наред!

П.П. Разказът ти за раждането направо ме потресе, така онемях, че не можах да взема решение какво става няколко минути... Отначало си помислих, че просто са те оставили за наблюдение в болницата, и като прочетох за раждането, направо останах безмълвна....  Shocked
Нооо, важното е, че всичко е минало! От тук нататък всичко ще е наред! Скоро ще се гушкате вкъщи с малкото слънце!  Hug

# 318
kristinchetto,  bouquet ! Направо настръхнах, докато четях!
Да ти е жив и здрав, стискам палци да си се вземете скоро вкъщи и да загърбите лошите работи Hug Heart Eyes
Поздравления!

# 319
Кристинче,мила честит син Калоян!
Сигурна съм,че скоро всичко ще се оправи и ще може да си прибрете малкото съкровище вкъщи! Hug
А за отношението на лекарите не знам какво да коментирам  Close

Велв,Стар благодаря ви за милите думи! Hug

# 320
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания, определено имам нужда от тях Simple Smile

# 321
  • София
Кристинче, да ти е жив и здрав бебчо, и дано скоро го изпишат и си го гушкаш в къщи!   bouquet

И аз останах потресена от разказа, не мога да повярвам, че може да има подобно отношение в болниците, добре че поне главната лекарка се е случила човек. Стискам палци на малкия Калоян, бързичко да се оправя, за да може и вие да му се зарадвате истински!

# 322
  • София
Кристинче, браво за силата, с която си издържала последните няколко дни!  Hug

Стискам силно палци и се моля момченцето ти да е добре!  Praynig

# 323
КРИСТИНЧЕТО ЧЕСТИТО БЕБЧЕ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ КАЛОЯН И СКОРО ДА СИ ГО ГУШКАТЕ ВКЪЩИ!
Направо се разревах от историята ти и немърливостта на нашите лекари!Все лигли сме били и други такива,като че ли те са най-железните и никога не си признават грешките!
Пухич,пожелавам бързо възстановяване на баба ти!!!
Велв честита количка!

# 324
Кристинче, честита ти рожбичка!
Всичко ще се нареди занапред. Трябва да си спокойна и силна докато го изпишат, а след това като го гушнеш ще забравиш всичко.  Hug

# 325
kristinchetto, миличка, колко си преживяла! Поздравявам те и аз за силата, която си имала!  Hug
Да ти е честит Калоян!!!!!!!!! Да укрепне бързо юнака и да си го гушкаш вкъщи много скоро! Душичка той малка!!! Много те гушкаме всички и всичко ще е наред!  Heart Eyes

# 326
  • София
Кристинче, честито и от мен /успя да ме разплачеш  Grinning/!  bouquet
Да ти е жив и здрав Калоян, сигурна съм, че бързо ще навакса и скоро ще си го гушкаш вкъщи! А, и много дълъг, бре, браво на него!  Hug Hug Hug Теб те прегръщам много, много силно, спокойно, всичко ще е наред!

# 327

Да ти  е честит малкият Калоян,Кристинче!
Бързо да расте,да укрепне,да ти е здрав,да те радва много!
Стискам палци скоро и той да си е у дома!

# 328
Честит малък мъж,Кристинче!!!Да ти е жив и здрав и съм сигурна,че ще се гушнете по-рано от очакваното,а и разходки го чакат Калоянчо с новата количка!!! Hug Hug Hug
Ние току-що се прибрахме от рожден ден на леля и ще отивам да отпочивам,че ми дойдоха повече емоциите след новините и от форума.Целувам ви и ми стискайте палци утре!Лека вечер! Hug

# 329
kristinchetto,честито ти бебче,да ти е живо и здраво и много скоро да се гушкате smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт