Отговори
# 330
  • София
Пух, дано баба ти се оправи!
Велв, честита количка, със здраве да си я буташ, като му дойде времето!  Wink

А за благоевградската болница или лошо, или нищо.... Една позната ражда там преди 2г. като преди това категорично двамата с мъжа и искаха пола на бебето да е изненада. През нощта и се наложи спешно секцио с пълна упойка и до сутринта наистина пола беше изненада, обажда ни се таткото да се похвали, че жена му е родила, ама пола не го знаят, защото никой не им го казва. Добре, че е застъпила новата смяна и са били малко по-любезни да им съобщят, че имат дъщеря.  Laughing
На мен пък през лятото нали ми казаха, че нямат ехограф в родилното, но пък иначе могат да ме приемат, щом кървя...

# 331
Пухче, да се оправя бързо бабчето ти!!!  Hug Знам колко е тежко и затова го преживявам сега пак с теб! Моята баба миналата година, т.е. 2008, преживя 4 операции през ден на 83 години заради панкреатит и то не тук в София, а в Смолян (беше по това време на почивка в Девин със сестра си и там се случило). Майка ми живя 2 месеца в Смолян на хотел и не се знаеше как ще се развият нещата. Абе много тежко беше...Бях отслабнала с 5 кг от нерви.
Това, на което се научих тогава е, че трябва близките на човека да са 2 пъти по силни от него, за да му вдъхват кураж и да се оправи по-бързо! Така и стана! Сега е на зверска диета, но е добре и чака да види правнука си  Heart Eyes.
Много кураж, не се притеснявай, а само вярвай, че всичко ще е наред и скоро ще се прибере вкъщи  Hug!

# 332
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, КРИСТИНЧЕ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО СКОРО СЕ ГУШКАТЕ ДВАМАТА ВКЪЩИ!
Малеее, какво става тука... Тъкмо се прибираме след празниците и казвам на милото, чакай да видя дали някой не е родил и какво да видя!

# 333
Кристинче, пожелавам на момченцето ти бързо да се възстанови и скоро да е в прегръдките ти  Hug Да си кажа пак, че ако имаш въпроси свързани с кърменето винаги можеш да ми пишеш (то това важи за всички разбира се), ако имаш нужда и телефона ще ти дам на лични. Ако болничната политика позволява, можеш да попиташ дали е възможно да давате на бебето изцедена кърма. За жалост в много малко болници се допуска, но ти подхождаш съвсем правилно с цеденето на кратки интервали за поддържане на лактацията. Сега със сигурност е трудно и стискам палци от тук нататък да става все по - лесно и малкия Калоян да ви носи само радост.

След този разказ въобще забравих какво друго щях да пиша...

# 334
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !ДАНО ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ,СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА БЯЛ СВЯТ НА МАЛКИТЕ МОМЧЕНЦА НА СЛЪНЧОГЛЕД И КРИСТИНЧЕТО.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПОРАСНАТ ГОЛЕМИ ,ХУБАВИ ЮНАЦИ.
КРИСИ,ТИ СИ НАПРАВО ГЕРОИНЯ.ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКИЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ИЗЛИЗАНЕ ОТ КУВЬОЗА  Hug

# 335
Кристинче,нека  трудностите при раждането са най-лошото и от тук нататък да расте малкото ти синче и да изпълва живота ви с радост. 

# 336
Кристинчето, честит син Hug Да расте силен и здрав мъж ти пожелавам и стискам палци съвсем скоро да го гушкаш в къщи и много радост да ти носи  bouquet  И аз онемях от разказа ти и си помислих  как не е останал мъжа ти поне още 15 минути, че да присъства на раждането, пък те нека да не дават докторите, как може да са толкова залупени и с 4 см разкритие да не те броят раждаща. Тук като минеш 4-те см вече и упойка не искат да слагат защото нямало смисъл, че от там насетне бързо протичало раждането, не говоря от собствен опит де, а от разкази на познати, че аз нито контракции нито разкритие съм разбрала какво е. А в крайна сметка след като болките не са били контракции и не са били бъбречна криза разбра ли се от какво са били newsm78

# 337
  • София
   bouquet Честито бебе ,Кристинче !!!   bouquet

Да е жив и здрав и скоро да си го приберете в къщи !!! Леле , развълнувах се ... Heart Eyes

# 338
  • България/Германия
Кристинче, честит ти син! Много прегръдки и стиснати палчета от мен да си го вземете скоро вкъщи и всичко да е наред!  Hug Hug Hug

Между другото, и моят мъж е роден доста по-рано от термин и е бил около 2.3 кг, но сега като го види човек, никога не би си го и помислил.

# 339
Честит син на Кристинчето   bouquet! Да расте здрав и силен за радост на мама и тати! Дано съвсем скоро да сте заедно у дома  Praynig

# 340
Кристинче, да ти е жив и здрав сина, не се притеснявай, до колкото е възможно разбира се, всичко ще бъде наред!! Имай вяра!! Hug   Hug    Hug

Аз така се развълнувах, насълзиха ми се очите от  тъга за отношението в БГ болниците и от радост за появата на малкия Калоян!  

# 341
  • София
Между другото, и моят мъж е роден доста по-рано от термин и е бил около 2.3 кг, но сега като го види човек, никога не би си го и помислил.
И аз винаги давам за пример близнаците на брат ми - едното 1,850, другото 2,250 по 43 см. и двамата, 43 дни преди термин. Ама сега ако ги видите, еле пък момчето - ще се пръсне милия, на леля си прилича!  Mr. Green

# 342
Кристинче, честито бебче! Въпреки трудностите всичко ще се оправи!!!   smile3525 smile3504

Аз също забравих за всичко друго...

# 343
Кристинче   bouquet Hug Всичко ще е наред с малкият ти мъж...а на теб бързо възстановяване желая

# 344
Кристинче честит ти син Калоян, дано скоро си го гушнеш в къщи.  bouquet Hug
Успя и мен да ме разплачеш с разказа си, за жалост такова отношение не ми е чуждо, преди години една нощ за малко не разродих една мама, на която по същия начин не обърнаха внимание.
Пожелавам ти да си приберете детенцето и да ви расте жив и здрав и да ви радва малкия герой Калоян. Hug

Общи условия

Активация на акаунт