Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
Какви са признаците на предстоящо раждане?
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане?
-
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
-
Как мога да облекча дискомфорта и болките преди раждането?
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които майките обсъждат във форума?

Знам колко е тежко и затова го преживявам сега пак с теб! Моята баба миналата година, т.е. 2008, преживя 4 операции през ден на 83 години заради панкреатит и то не тук в София, а в Смолян (беше по това време на почивка в Девин със сестра си и там се случило). Майка ми живя 2 месеца в Смолян на хотел и не се знаеше как ще се развият нещата. Абе много тежко беше...Бях отслабнала с 5 кг от нерви.
.
И аз онемях от разказа ти и си помислих как не е останал мъжа ти поне още 15 минути, че да присъства на раждането, пък те нека да не дават докторите, как може да са толкова залупени и с 4 см разкритие да не те броят раждаща. Тук като минеш 4-те см вече и упойка не искат да слагат защото нямало смисъл, че от там насетне бързо протичало раждането, не говоря от собствен опит де, а от разкази на познати, че аз нито контракции нито разкритие съм разбрала какво е. А в крайна сметка след като болките не са били контракции и не са били бъбречна криза разбра ли се от какво са били