Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в публикациите?
Какво е обичайното съотношение на сметана към шоколад в бял ганаш?
Как се правят шоколадови решетки за декорация на торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в публикациите?
-
Какво е обичайното съотношение на сметана към шоколад в бял ганаш?
-
Как се правят шоколадови решетки за декорация на торти?
-
Как да премахнете трансфер за торта, който не се отделя лесно?
-
Защо само руската мастика се цепи и пука, когато стои един ден?
. От сърце желая прекрасна и усмихната предстояща година. На себе си пожелавам повече време за любимия Готварски форум, че пусто хич не ми стига времето. Но макар и рядко да правя торти, както Тарльо казва – наученото си е научено.
. Да преосмислят много дълбоко ситуацията и щат не щат, могат не могат, да намират начин да я четат
. Що ли? Ами Ванчето, Господ да я поживи, че ме спаси. Аз понеже съм отворена и си мисля, че като съм си записала къде е на Илчовски магазина, дето Ванчето го каза – всичко си знам. Даааааа, ама НЕ. Отивам за на посочения адрес, -
тц магазин на Илчовски. Няма ги. Заключено и се вижда само една избеляла табелка, по скоро лепилото под буквите, където е седял надписа, което е оформило все още разчитаем надпис Илчовски. Така е то, Кристинка като не внимава в час, се мандахерца из София. Ама пусто й трябва блатове. И тогава ми светва, че срам не срам – ще звъня на Ванчето

Мъжо щял да мързелува, щерката щяла да се размножава, синковеца, душата паричката у него.... А пък заминавам за далечните страни...... Тия тримата да се оправят тука без мен....... 

Доста празна ми се вижда, ама като за на бързо - толкова.
Дано дъщеря ми да има късмет!