Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
За много години! Здраве, късмет, любов и желани килограми!!!
Аз съм нова, имам 12 кг за сваляне, днес ми е втори ден на протеини. През деня нямам проблем, защото все има какво да се прави и не мислиш много за храна, но снощи ми беше трудно да заспя  Embarassed, ставах да похапвам пилешко.
Много се надявам да удържа,няма да затварям изобщо темата, че е много мотивираща! Благодаря ви!  bouquet

# 376
Дали сте уточнили диетичният кетчуп от Билла дали става за нас? Thinking

# 377
Здравейте и от мен!Днес ми е 5 ден на протеини и съм много доволна,че все пак отслабнах с 2кг.Бях се настроила от поправителния да не свалям  толкова бързо както първия път,но като гледам вървя за сега по същия начин.Аз по принцип работя в голямо заведение за бързо хранене където се приготвят ежедневно по 20 вида манджи и всички така вкусни и миришешти  Rage Rage Rage Rage Blush,от там се освиних.Сега твърдо съм решена да си върна кг и си заделям  риба или филенце винаги на работа.Интересно колко "компетентни "хора имало !Според някои хора от триците напротив се пълнеело,защото на прасетата им ги давали да трупат кг Grinning,та и аз от това съм била качила.

# 378
За много години и от мен! Живи, здрави и много успех с дюканстването Simple Smile За пръв път си позволявам да пиша, макар че ви чета от много време. Правила съм я диетата няколко пъти, но все не успявах да стигна до 3-та фаза, просто като сваля малко килограми и решавам, че ми е достатъчно и спирам. Сега обаче, след това обилно похапване след празниците просто немога да се понасям и съм решила твърдо да се преборя с мъчителните около 10 кг., които имам да свалям. Дано да успея да издържа този път и се надявам, че споделяйки с вас ще ми е много по-лесно. Да си призная най-много ме мотивираха снимките "преди" и "сега", просто невероятни резултати bouquet Успех на всички и доскоро Simple Smile

# 379
ВАЖНА ОБЯВА ! БУРГАСКИТЕ ДЮКАНКИ СЕ СЪБИРАМЕ НА КАФЕПИЕНЕ УТРЕ В 16 ЧАСА В КАФЕТО НА КРАСТАВИЦАТА ! Ще се радваме на нови попълнения , ако има въпроси пишете ми на лични !  

Хубава вечер   bouquet

# 380

има ли захар в него, или нишесте. или е със подсладител. чела ли си му етикета.

Според някои хора от триците напротив се пълнеело,защото на прасетата им ги давали да трупат кг Grinning,та и аз от това съм била качила.

На прасетата дават т.нар. "ярма" което е смляно зърно но цяло с всичките му съставки. От него се пълнее. А триците са само целулоза която не се усвоява от хората и не става за нищо освен да отнема калории Simple Smile и да се ходи по-лесно до тоалетната Simple Smile
Друг е въпроса ако ядеш пълнозърнести трици. Там вече се качва и то доста.

# 381
  • Бургас
mmmshushy80, аз няма да мога да дойда ... Утре е събота и съм с двата броя... Не ми се влиза в приключение да идвам с тях  Mr. Green
А иначе ... няма движение на кантара от вчера (аз попрекалих малко с колата, та сигурно е заради това ooooh!)

# 382
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Да, Лео, уточнихме го преди 1-2 месеца, че става. Говоря за немския без захар - Felix (ohne Zucker). Ползвам си го безотказно и нямам възражения и съответни поражения.   Peace

И да се похваля, от месец съм в трета фаза, и днес отчетох половин килограм надолу за този месец (като припомня еднокилограмовото качване по празниците и бързото му елиминиране веднага след тях). Сутринта бях 66,2 (а кантарът първо показа 65,9 , но после размисли и премина нагоре  Joy). За новите да кажа, че започнах с 82,7 кг. с желание да стигна 72 и тайна надежда за 70 кг. Но тук се въодушевих от другите дюканки и ето каква стана тя! Wink

# 383
Здравейте!
И аз се присъединявам към вас! Днес ми е 5-ти ден на протеини-свалила съм 3 кг. През втората ми бременност качих 25 кг. от които успях да сваля 15, но по празниците качих 3.В момента съм 75 кг, а искам да стана 65 кг( толкова бях като забременях), а ако успея да стигна до 62 кг ще съм много доволна.
Молбата ми е да кажете кои шунки могат да се ядат, защото по съдържанието на мазнините не можах да се ориентирам.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 16:56 от dari_sari

# 384
Nimowe 1.60 съм висока и 50 кг са ми повече от екстра  Grinning

Дъл' шА можеш да си ме представиш със сегашните 90  Embarassed  Embarassed  Embarassed не знам, но това е положението. Напълнях с първата бременост около 25 кг, които свалях по малко, после пак качвах и в крайна сметка забременях с второто на 82кг. Този път качих "само" 13 кг и станах 95, които пак така вървят надолу - нагоре. Миналата година свалих с Дюкан 15 кг, не направих 3та и всичко отиде по дяволите  #Cussing out

Ей мА на ... и да кача малко снимки преди и сега  Joy Те и моите снимки трябва да ви действат мотивиращо, "Ни изпускайте прасето, че вижте какво става иначе  Joy

Тук съм в 4-5 месец бременна с първото дете, килограмите са около 60 /към които се стремя и сега/

Това е преди около 20ина дни с бебнцето на едни приятели

Не можах да направя малкия текст, който като го цъкнеш излиза снимката, затова моля да ме извините, че натоварвам страницата и че се налага така всички да ме видят каква съм 'Убостница  Laughing

# 385
  • София
EVA x 2   - тъкмо, ако те видим да се шматкаш в Дивака, бързо ще те дръпнем на нашата маса Joy hahaha Joy
Дидранад - леки лекции утре Hug
Новичките - успех  bouquet

# 386
happysmile  Laughing а баш  Joy

Да попитам, че се сетих Cottage Cheese на Esquisa не става ли?! От миналата година си спомням, че става, ама видях преди малко поста на Вещи и се замислих... Също Esquisa имат едно 0,2 % сирене с подправки, предполагам, че и то е ок, или?!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:08 от EVA x 2

# 387
Здрасти банда  Hug
За който ме помни и за тези ,дето не ме помнят  Mr. Green - тук съм ,жива и цяла целеничка - 73 кг - няма поражения от празниците ,което си е цяло  щастие  hahaha
Не сварвам да пиша много, много ,но пък чета - вярно, по диагонала ,ама ....  Embarassed До края на март ще работя и събота и неделя - ужас .... мразя приключването на годината - обикновено изилзам с плюс от него  Thinking
Дивачкиии - в събота нЕма да вЪ видя и много ще ми липсвате  Hug Целувам ви  Hug  Hug
Дано скоро пак мога да пиша по - обстойно  Praynig
На всички нови - много търпение и стриктност пожелавам - само така резултат има  Peace

# 388
Привет, дюканки! Ох, и аз се завръщам, след две години от старта и по празниците тотално възстановени кг. Утре ще се престраша да се премеря, ще напазарувам правилните храни и подновявам борбата!

# 389
ЕваX2, мерси за снимковия материал. Ще те гоним ние тука за да не спреш 2-ра наполовина пак... Айде стигни ме на кг (аз от 100 съм сега на 83.5) че да се водим заедно надолу... Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт