Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 059
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София :(
          Девойки, не е ли време за следобедна глезотийка  newsm78 Хайде, на всеки според вкуса му

До сега се борих да набутам всички покупки в хладилника, а той завалията зави на препълнено  hahaha Ами не е лесно да събере 5.5 кг пилешко, 5 кг риба, 4.5 кг пуешко, 1.5 извара и 20 яйца, че и екстри - 2 кг свинско и половинка  кашкавал за половинката... Киселите млека не ги броя, нито пушеното пуешко и телешката пастърма за гризане в междуяденията...
    Пък докато чаках на касата в единия магазин наблюдавах една мацка с явен дюкански уклон, но недостатъчно знания - накупила си милата рачешки рулца, но от най-елементарните, дето са само захар, нишесте и рибен аромат, пиле за грил с подправки, киснато неизвестно в какво, кашкавалена извара, а риба никаква не видях. То това не е много хубаво май, дето надничам на хората по покупките, ама много съм се извратила вече  Embarassed А така ме сърбеше езика а и кажа, че грешиии и да я пратя в нашата тема да чете..., пък и да я поканя на срещи да идва, ма знам ли дали няма да ме погне с шутове... То те не че ще ми навредят, ама все пак... Wink
     Я стига съм разтягала локуми и да се хващам да готвя, че взех да гледам на литър кръв и метър кожа към пържолките на милото  Embarassed
          Lucie, видох те на балконя, хич не се скатавай ами казвай какви ги забъркваш и що те нема вчера  Hug

# 466
Здравейте, сладурки Hug

Валентина, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая, винаги да си заобиколена с обичани и обичащи те хора hbdtu

Искам да питам тези от вас, които имат форма за мъфини, дали са доволни, лесно ли се вадят нещата от нея или има известно залепване. Та мисълта ми е дали си заслужава да си купя. А и цената, на която сте я купили да ми кажете, просто за сравнение. Откога и се чудя на тая форма... По-добре на ЛС да не се товари с излишества темата. Благодаря  Hug

Спокойна и лежерна неделя на всички  Hug

# 467
Здравей, Липстик! Аз имах форма за мъфини и бях много доволна. Моята беше силиконова, синя, от магазин за 1 лев. Струваше около 6 лева. Говоря за нея в минало време, защото кучето ми я изяде заедно с мъфините и оттогава - вече повече от 4 месеца, не ги виждам по магазините за 1 лев. Знам, че има и други, но те са доста по-скъпи, от порядъка на 20-25 лева.
Поздрави и успех!

Аааа, опитах се това да го напиша на лични, но май съм сбъркала Embarassed Оставям го тук за инфо, извинявайте!

# 468
  • София
Валентинке  Hug    bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да си жива и здрава, весела и щастлива!

Спуках се от яд вчера, защото направих всичко възможно да си освободя съботата ... ма не успях и си отвисях в Габрово по фабриките! Сега ще чакам следващата сраща Praynig А така исках да се запозная с новичките и да видя старите дружки, да фрасна един тиган наМименситка Hug Hug

# 469
Искам да ви попитам и още нещо,предния път когато правих диетата не съм повишавала движението си и този път мисля да го направя.Естественно не със фитнес а със лек джогинг когато имам веме и с повечко разходки,няма да ми е в минус нали?

# 470
Привет и от мен!Еva x2,Дanili,Mimеnsitka,Pеtеnci-cvеtеnci,Tonny_bg,Kris70,Lipstick,благодаря за прекрасните пожелания от мое име и от името на половинката ми!  love001
Валентина, Честит Рожден Ден!
Нека здравето и късмета бъдат твои спътници,
а сърцето и умът твои съветници.
И незабравяй,да оставиш едно прозорче в сърцето си,
 за хората които те обичат!http://www.animacii.net/images/stories/pictures/cvetq_bl/cvetq_bl_15/l1578.gif
Бъди жива здрава и много обичана! Hug Hug Hug

Dаnili,честита месечинкa и на теб мила!Пожелавам ти да постигнеш целта си и да я задържиш завиnagi! Hug
На всички приятна вечер! Peace

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 21:13 от hristy_09

# 471
кашкавалена извара,

Каква е тази "кашкавалена извара" не е ли същата като другата. изобщо колко вида извари има и има ли такива които не стават за ядене...

# 472
Аз предния път избягвах да употребявам кашкавалената,но не помня кой ми беше казал Thinking

# 473
Здравейте!!! Надявам се приемате нови попълнения!!!  Grinning От днес и аз Дюканствам.....,попрочетох темата(е не цялата  Blush) та и ние днес с милУто ходихме на покупки, та явно и аз съм се прецакала с това пиле на грил  Sad Ама, се надявам да не е толкова страшно(повече няма да си купувам такова, де) иначе се заредих с пилешко, дробчета, сърчица, пилешка шунка, обезмаслено сиренце, млекце и т.н. Имам доста да поработя, така че можете да ми пожелаете късмет и силна воля!!!   bouquet

# 474
Здравейте
аз съм нова в темата, някои може да ме познават от тортената тема Simple Smile
имам въпрос
трябва да сваля 5-6 кг
дюкян ли да почна или др вариянт, даите ми идея, от коя фаза...
аз попринцип сам си 52-53 кг, но ся от един месец се поопуснах и покачих малко повече кг и не ми е добре така, не оби4ам да са ми лепнали дънките
благодаря много

# 475
    Дон, кашкавалената извара има повече мазнини и не се препоръчва за нашия режим. Ние си хапваме сурватъчна, ако може и допълнително обезмаслена - още по-добре. Ама като гледам как лепят етикети на стоките вече, май е все тая какво си купуваш...
     Пък и друго ме гложди мене във връзка с изварите и все не мога да си го обясня - нале уж кашкавала е с по-висока масленост, т.е. изварата от сурватката след производство на кашкавал би трябвало да е по- нискомаслена  newsm78 Що тогава да не става за режима и изобщо аз ли съм в заблуда някаква или... Някой спец няма ли да си включи тук да изясни пейзажа?

# 476
Добре Дошли,на новите и старите-нови Дюканки! HugБъдете режимни и резултатите няма да закъснеят!УСПЕХ! newsm10
Варненки, ние няма ли да си заформим една срещичка? Blush

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 21:17 от hristy_09

# 477
Мименситкееей,тъй душо,тъй....
Кашкавалената извара е  с по-висок процент масленост.
Ако изварата е суроватъчна - яжте без проблем!

И аз не можах да дойда вчера,'ма съм много болна вече 2 седмици се влача....Почти го обърнах на пневмония...Сега съм на антибиотик и като че ли ще прескоча трапа....Ай' дано!

# 478
  • Пловдив
Момичета, казвайте някакви бабешки лекове за пневмония, приемам и нережимни предложения, че просто вече не знам докъде ще я докарам. Смениха ми антибиотика в четвъртък и май съм по-зле отколкото в началото. Така че минавам и на алтернативна медицина вече.

# 479
    TheNMaster, то че е тъй, тъй е, ама аз питам какво е обяснението, че нещо ми се губи логиката, пък пусто на моменти съм като мъжете - докато не видя логическа последователност не приемам на доверие  Naughty
     Вие много сериозно сте подкарали болежките... Не знам как да ви помогна, освен да ви  Hug Hug Hug и да ви пожелая скорошно възстановяване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт