Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 062
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Първо да кажа че Дивашките хубавици сте много... хубави:)  bouquet  bouquet

tonny_bg, то нали и миналия месец заедно чакахме МЦ. Аз днес умрях от болка щото дойде (за 3ти път сам самичък без хапчета без нищо) така че и твоя ще дойде....
Аз даже за 2 дена съм минус -1.2кг, направо не мога да повярвам.  newsm44 Ще гоня седма пейка скороооооо...  Praynig Praynig Praynig Голям кеф.
ей, ама пак сте се разписали... 4 страници имам да чета... #Crazy #Crazy #Crazy

за мусака петинци, и с броколо става... Peace

pipi66, в бг няма достатъчно обезмаслено сирене, не го яж...  People No Good
barbyytoo , този продукт нещо съмнителен ... ами не може всичко да е нула... аз намерих следното и там пише много мазнина много нещо:
http://parway.com/msds/PSveg_can_pc_09.pdf

Айде, лека и отслабваща от мен... dancing

# 496
NimoweДамм и аз имам от този вид с многото мазнини,тои е предназначен за питки,баници и тем подобни че да не залепват,но този който съм постнала е за диебетици и диетуващи и всичко съм му снимала.Говорих и един запознат лекар,мой приятел и той каза че всичко си е ок.За мен си направо живот.Предния път бях мн стриктна,но сега ми е много трудно началото и това ми помага доста Simple SmileВсеки преценява за себе си Grinning

# 497
Здравейте на всички дюканки.Първо искам да поздравя всички нови момичета и да им пожелая мноооого свалени килограми.ВЕЩИжелая ти от сърце скорощно оздравяване ,дано мине бързо че много се проточи тази пневмония newsm10.Аз исках само да споделя с вас че съм много щастлива от резултата на диетата за 4 мес и 10 дена съм смъкнала 30кг,така че на всички които са се  отчаяли искам да им кажа да не се отказват ,а да превъзмогнат себе си и да продължат напред.Успех на всички момичета ще се опитам да пусна снимки дано да успея, а аз продължавам напред с диетата докато стигна желаните 56кг остават ми само14кг. Hug Hug Hugви всичките и ви желая много минусчета!!!
http://virginia0281.snimka.bg/other/predi-sega.462031.16871473

# 498
Поздрави на всички красавици,хубава седмица и не забравяйте да пиете вода Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 02:54 от ЗлаВещица

# 499
Здравейте на всички дюканки.Първо искам да поздравя всички нови момичета и да им пожелая мноооого свалени килограми.ВЕЩИжелая ти от сърце скорощно оздравяване ,дано мине бързо че много се проточи тази пневмония newsm10.Аз исках само да споделя с вас че съм много щастлива от резултата на диетата за 4 мес и 10 дена съм смъкнала 30кг,така че на всички които са се  отчаяли искам да им кажа да не се отказват ,а да превъзмогнат себе си и да продължат напред.Успех на всички момичета ще се опитам да пусна снимки дано да успея, а аз продължавам напред с диетата докато стигна желаните 56кг остават ми само14кг. Hug Hug Hugви всичките и ви желая много минусчета!!!
http://virginia0281.snimka.bg/other/predi-sega.462031.16871473

Здравей Вержи, много мотивиращи са снимките,  които си качила! Поздравления!   bouquet  И моята цел е 56кг, ще си правим компания!

# 500
И още нещо...понеже ме нападнаха гадни спомени(и дано си останат спомени завинаги) Вещи на гръцки Виос е живот, а понеже те нямат Б, та АнтиБиотик означава нещо, което трови живота ни. Той в случая ще ти помогне, но не няколко вида за няколко седмици. Така че, не позволявай да ти сменят антибиотика, а да ти уточнят кой е за теб!
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мастърче Hug и на теб мило, за качлицата от все сърце ти препоръчвам подбел на чай. Това е наистина вълшебна течност, обаче само ако се приема дълго време - както всички билки и...нещо като Дюкан Wink

# 501
  • София
Привет, момичета! Благодаря ви много за пожеланията за рождения ми ден! Прекарах страхотно с много близки хора, получих страхотни дрешки от всички аз подарък! Представяте ли си - точно миналата година се бях простила с последните си "слаби" дрехи и точно като отслабнах сега се почивствах гола и боса! Гардеробът ми вече се пръска от нови неща, ама такъв кеф и да изгреждаш добре с тях!

Липстик, аз също имам форми за мъфини. От магазин за 1 лев, купих си ги това лято, още има, мисля..., струват 8 лв бройката (6 мъфина стават в 1 форма), имам 2 форми защото влизат и двете във фурната и е по-икономично да пека на куп. Имам и форма за кекс такава. Сини са, много лесно се вадят нещата от там, въобще не залепват. Даже във формата за кекс си пека дюканския хляб, че иначе от другата форма за хляб едва го вадя.

крис70, на гръцки живот е "зои", с ударение върху и-то.

Поздрави!

# 502
Благодаря ти за поздравите Nadq,много ми беше неудобно да ги кача защото изглеждам ужасно ,но сега се чувствам по-добре защото вече не изглеждам така ,надявам се заедно по-бързо да стигнем до финалните 56 Praynig Hug Hug Peaceза всички мацки от темата.Желая ви лека вечер на всички!!!

# 503
Да се обадим и ние от гръцко:
и  βίος  и ζωή живот значат, така че не се караите... Peace Peace

# 504
крис70, на гръцки живот е "зои", с ударение върху и-то.
Поздрави!
Радвам се, че празника ти е минал страхотно и имаш толкова готини подаръци Hug
А по повод забележката или уточнението ''зои с ударение н и-то''  Winkси е живот в ежедневието,като ''еси исе и зои му...'' Wink Виос също е живот...всичко, което е като ''био'', всъщност на гръцки е Вио...

А ,Нимове се е изказала и даже го е докарала на гръцки букви Hug

Нищо де, научи нещо ново  Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 01:50 от kris70

# 505
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички за съветите тук и на лични  Hug Hug Hug Hug Hug Малко поразчистих тук, че не е по темата и си е спам, но си записах абсолютно всичко и смятам да комбинирам и да изпробвам всякакви видове лекове  Hug

# 506
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Отново е понеделник..., ама как не ми се ходи на работа... Я да пием по кафе  Wink

virginia0281, много стимулиращи снимки  Peace Хич да не се срамуваш, защото изглеждаш прекрасно, а разликата е зашеметяваща  Hug
     Теорията на Lucie за бързо качените килца определено е вярна, но пък и не точно, защото все пак не искат да се свалят без малко усилие от наша страна. Аз лекичко се понапънах и тази сутрин съм вече 78.200. Днес продължавам с рибка, заредила съм се с мнооого такъв добитък и мисля цяла седмица кротичко да си я зобя, за да си догоня линийката и да я подмина даже ако може, че ми омръзна на асансьора  Crossing Arms
          Усмихнат, спорен и режимен ден и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug

# 507
 Здравейте прекрасни!

Първо Бургазлийки  Kissing Heart Няма да се отчайвате всичко ще си дойде на място и лятото ще сте фиданчици  Hug

Честит Рожден Ден на Валентина!

Това, което показа Барби е спрей за готвене, който много се използва тук.Аз да ви кажа и в тукашните етикети не вярвам много и затова в първа и втора фаза не го ползвах, а в трета със страх.Сега си го ползвам и нямам проблеми.Моят е също с 0% мазнини и всичко останало.Незнам какво точно съдържа някаква химия най-вероятно  newsm78 , но е удобно за тави,тигани..Има най-различни зехтин,канола, зеленчуково.Тук не е по-скъпо от олиото.Чела съм по американските сайтове, че го препоръчват при протеинови диети.

За Вещи  Hug и Мастерче  Hug (много съжалявам, че са ви нападнали гадните болести) и всички останали искам да споделя нещо за мен вълшебно, с което можете да лекувате цялото семейство (май веднъж съм го казвала не помня  Laughing) Един мехлем на "Vicks" производство на Проктъл анд Гейбъл, който предполагам го има в България.Мехлема се казва "VapoRub". Повярвайте ми невероятно ефикасно лекарство  Peace с евкалипт за всякакви настинки, особено усетени в началото.Просто намазвате гърдите, гърба, под носа, челото и целите табани с пръсчетата барабар и слагате чорапи.Завивате се и сутринта сте чисто нови  Grinning . Особено за децата ви ще ви е от голяма полза.      пп. ще ви го покажа дано не е забранено във форума http://www.vicks.com/products/vaporub?gclid=CIKByKbIm58CFQYeDQod3XtrdQ

За мусаката   chef с печени чушки от буркани (любимия ми зеленчук), доматки, може и гъбки, каймичка, лук и много чубричка,черно пиперче, чесънче и после заливка мммм...

Аз се чуствам чудесно в четвърта.След 5 дни правя година с вас и ще ви се отчета с мерки и теглилки  Laughing

Желая ви хубава седмица и намерете време да се движите момичета - помага   Peace Hug  Hug  Hug

Мименситка да не пропусна да те похваля  Hug ама голяма хубавица си наистина  Flutter   bouquet

Ох пак ще допълвам  Laughing Разгледах снимките на Виржиния  Shocked Браво, Браво и пак Браво   bouquet Справила си се чудесно!Цялото семейство сте много красиви!Живи и здрави да сте   bouquet

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 07:22 от tqna

# 508
  • София
Добрутро и хубава седмица!
Мименситке, песента е много нежна ... но не я доизслушах, защото първите думи бяха : "някой ми каза, че живота не струва..." а пък аз съм на обратното мнение!
А за бързо качените килца си е Псолютно вЕрно, при условие да не правиш няколко дни Ивановден   Wine Glass Drunk Wine Glass баш когато си се засилил ... щото се връщаш на първоначалното свинско полУжение Animal Pig  261uu Animal Pig, че и малко отгоре  smile3538 smile3537 smile3538
Почвам отначало Embarassed

# 509
  • София
Днес съм с +  ooooh! За пръв път ми се случва след ПЗ... Преди в ПЗ свалях най-много... Но нищо де, не се отчайвам, заслужавам си го   Crossing Arms

tqna, за мехлема на Vicks съм с две ръце ЗА! Жесток е! Но не съм го виждала в БГ. Аз карам сестра ми да ми го праща от US. Има същия, подходящ и за бебета, също съм много доволна! Той е по-скоро за успокоение и добър сън. Много съм доволна и от двата продукта. Някой ако ги е виждал в БГ, да свирка!

Общи условия

Активация на акаунт