Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 013
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
talyyy smile3501 ех, че хубавооо! Hug

Муцко, цедено готово кисело мляко обезмаслено няма! правим си го сами, като едно време както се цедеше за снежанка, така! и си правим салатки в ПЗ дните! дръжте здраво фронта вашето семейство! Hug   

Зоритка, много е хубаво при теб! Hug

# 646
  • Морска приказка
Petenci-cvetenci  Laughing напротив има цедено кисело мляко и аз съм си купувала. В метро го има, някакво немско 0.1 %, не е като  норамлните цедени млека, но е по-гъстичко от обикновеното киселото мляко.

# 647
  • in a Lovesong
mmmshushy80 и Meli5a

Благодаря за съветите относно салатите  Hug

# 648

Гардения, всеки път ти се учудвам на търпението, с което отговаряш на всеки въпрос.

Ами такава е темата  Wink Но понякога много се дразня и се махам от компютъра, да не взема да се държа неприлично в ефир  Laughing
talyyy , уелкъм бек  Hug Много готин аватар  Heart Eyes  Какви са пораженията при теб?
Много благодаря, че ме увековечи в дюканската поезия  Hug Hug Hug

# 649

Гардения, всеки път ти се учудвам на търпението, с което отговаряш на всеки въпрос.

Ами такава е темата  Wink Но понякога много се дразня и се махам от компютъра, да не взема да се държа неприлично в ефир   Laughing
Аз да попитам тогава.....Може ли във ВТОРА фаза да хапвам семки..... Whistling  smile3534

# 650
аз мисял че някъде прочетох че ядките са забранени
може би чак в 4та

# 651
  • Basel
azals,ядките със сигурност са забранени,а Мастърчето,която е в четвърта се шегува Peace

# 652

Аз да попитам тогава.....Може ли във ВТОРА фаза да хапвам семки..... Whistling  smile3534

Само , ако са от млад момък  Joy Joy

Извинете за отклонението  Whistling

# 653
# 654
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

ААААААААА,Лео...Уби мЪ! Joy Joy Joy Joy

Ако са от момък са си чист протеин бре.....хи-хи-хи.....

# 655
  • Пловдив
Май объркахте деня  Crazy

# 656
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Joy Joy JoyНаистина ми вдигна настроението тази шегичка на ЛЕО и Мастърчето!
Честит имен ден на всички именички желая им много здраве и късмет,и по един  bouquetза всяка от тях!

# 657
Извинете, че не отговарям веднага, ама съм на печката.
Обаче за купона се връщам  Joy Joy Joy
Сладкиша на Лео е вРъхът! Ама трябва да поизстине, че така мнооо пари. Щипнах някоя коричка оттук-оттам и нямам, търпение eat

# 658

Сладкиша на Лео е вРъхът! Ама трябва да поизстине, че така мнооо пари. Щипнах някоя коричка оттук-оттам и нямам, търпение eat

Радвам се, че ти харесва .....този с извара ли правиш?
Аз само него и крем-карамела понасям от сладките неща ooooh!

Ша извинявате, ама не можах да се въздържа newsm43 tooth

# 659

Ша извинявате, ама не можах да се въздържа newsm43 tooth
Е,нали който се смее отслабва по-ефективно  Whistling Whistling Whistling Whistling Тааа,,,зат'ва решихме да помогнем малко на отслабането...Таковата....

Общи условия

Активация на акаунт