Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро на всички!
Имам вече малък напредък и много път пред себе си Simple Smile
Успешен ден ви желая  и много минуси !

# 346
  • Разград-София
Добро утро момичета  Hug
Ето кафенце от мен ..

Аз да се отчета  Mr. Green Днес ми е втория ден от ударния режим .Вчера изкарах героиски без да се изкуша (много обичам да си хапвам сладко Crazy , и вижте до къде я докарах  ooooh! - 87 кг. - не ме е срам  Mr. Green )  хапвах кисело млекце ,диетична шунка,за вечеря правих супичка и така ..  А забравих да кажа че навих и съпруга си да се подложи на диетата  Laughing милия много ме обича. Та и двамата се подкрепяме и се надявам да стигнем до желаните резултати.
Най ми е трудно да свикна с овесените трици и с кафето без захар ,но ще се нагодя  Mr. Green

Усмихнат и весел ден  и много смъкнати килца  Hug  bouquet

# 347
първия пак с Дюкан за около месец свалих 17кила...
Shocked Shocked Shocked Whistling

Дубрютру!
Страшен кеф е да си закопчаеш панталона прав, ей... вервайте ми! Crazy
Танчокааааа, вери съм хепи да те прочета! Hug
Марги, благодаря за кУфето и евала за мъжОт, мойто любимо добиче със зор се нави на трета СУПЕРолекотена...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 08:15 от Nasty Witch

# 348
Добро утро  Grinning Честито на всички с поводи и добре  дошли на новите/стари попълнения  Hug
Влизам да дам отчет  за надъхване на новичките /стари дюканки  Grinning.
Днес кантара приятно ме изненада  със дългоочакван резултат който искам да споделя със вас.Вече съм минус 30 кг  Embarassed Grinning 

# 349
  Добър Ви ден, сладуранки !
 Леееелеее колко "стари " кадри са се появили  ooooh! , това още веднъж ми доказва, че ако не Фнимаваме цял живот се връщаме част от кг-те  Thinking
  Кажете, ветеранки как се случиха нещата , че пак сте в темата ?  Hug

Хубав ден на всички и много целуФки от мен !  Heart Eyes

# 350
  • Испания

Днес кантара приятно ме изненада  със дългоочакван резултат който искам да споделя със вас.Вече съм минус 30 кг  Embarassed Grinning 

smile3501 newsm20 smile3521 Бравооооооооооо! Ти си сериозна дюканка!

# 351
Привет-мривет  Hug

ВИКИТО - говорИ ми за път Wink Виж моя, края му се не вижда ... Нооо,пък като го видя, сигурно ще съм най-щастливия човек на земята!

Lady Camelliа   smile3501 newsm10 Честито и поздравления! Това е резултатът към който и аз се се стремя!

Вървят бавно нещата при мен, но не съм и очаквала друго де. Спомням си, че и първият път беше бавно, не колкото сега. Хора свалили по 10-15 за един месец ме  Shocked Аз толкова свалих за около 3 месеца и половина!

Margaret
мерси за кафенцето   bouquet

Като стана въпрос за спорт... преди време ходих много редовно на фитнес, аеробика и т.н - всеки ден бягах по мин. 4 км, това беше когато бях 50кг. Сега от има-няма 3-4 години - нищо. Чувствам се зле, не само заради килограмите, но и заради това, че ми липсва движението. Друг е въпросът, че със сегашните ми килограми не мога да понеса и 1/4 от натоварването на което бях способна преди. То няма и нужда де. Мисля да включа спорта след като посваля 15ина кг защото не знам дали ставите ми ще  издържат сегашните ми телеса  Confused  Tired Даже мисля да започна с хора, хем става голям купон, научаваш някое друго хоро /и после на сватбите си №1  Laughing/ хем си сериозно физическо натоварване.

Прекрасен и много минусов ден на всички   bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 09:34 от EVA x 2

# 352
Smileys изчервих се Embarassed Hug Grinning
Ева няма нищо невъзможно малко стриктност и ще успееш  Hug По ок бавно за да има време да се прибира кожичката  така ,че не бързай  за да не викаш после олеле като мене  Joy

# 353
  • Варна
Lady Camellia, браво мила! Hug невероятен резултат за толкова кратко време! помня оня ден сякаш те приветствахме с добре дошла! наистина си много стриктна и резултата е на лице!

# 354
С ден закъснение, но да почерпя

Благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания! Направихте празника ми много специален!

# 355
Nasty, твоя мъж кърми ли или е леко бременен?   hahaha Моя е с тризнаци на 150кг, но не ще да Дюканства и това е!  #2gunfire #2gunfire

Lady_Camellia, браво!   bouquet  bouquetТова се казват резултати. Айде пусни някоя и друга фотография че да ни покажеш новата си визия...

ЕВА x 2, я кажи ти колко си висока, че си била и 50кг... Аз на 173см най малко 65кг съм била...

# 356
  • Морска приказка
Здравейте момичета. Мога да кажа едно голямо БРАВО  на чудесните резултати, които показвате. Това е голям стимул за мен и ви благодаря.
Иначе днес мога да се похваля с първата си месечинка  newsm44 и видях сутринта нуличката след 6-та /60.8 кг/, та направо си умрях от кеф. Относно спорта мисля да се захвана с началото на трета фаза....щото и аз съм си от мързеливичките  Embarassed или просто ми трябва силен стимул.
 Сега имам въпрос към  ветеранките  Laughing Имам 2-ма познати, които спазват диетата от доста време и ми казах, че хапват от т.нар. сирене light /през всички фази/. Вчера в метро се засилих да си взимам , но като видях 12% мазнини на етикета и се отказах. Проблема е ,че  от всичко сиренето най-ми липсва от диетата, но не съм се изкушила досега. Та въпроса ми е някой хапва ли си от него и режимно ли е въобще?

# 357
  • Пловдив
Това сирене е позволено:

# 358
  • Морска приказка
 WinkВещи аз си го хапвам него като си задушавам пиленцето и го ползвам за сос. Да разбирам значи, че другото не е . Мерси  Peace

# 359
Лео, като сладкиша на Лео????

Ахам  Laughing

Благодаря за топлото посрещане на всички Heart Eyes
Май трябваше да си диетувам и по празниците, ама ......... Whistling свирено Laughing

Общи условия

Активация на акаунт