Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 024
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
И аз да се впиша bowuu
61,900 - пУхвал  newsm68

Честит имен ден Венерас  bouquet Hug Със здраве да си носиш името!
Честито и на всички Танчета   bigdance2

Гарденийка, да готвиш най суперските дюкански вкусотии в новата ти придобивка  bouquet  chef
Вещи, кажи на оправяне ли са нещата при теб fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Какво се произнесе кУмпИтентната комисия

# 631
  • Basel
Оф, момичета, аз пак сгафих ooooh! #Cussing out #Cussing out.....като четох книгата за ударния етап разбрах, че яйцата са позволени(в неограничени количества), ако нямаш висок холестерол и алергия, а то не било така, а сега гадната лакомия изадох цели 4бр. Blush Blush BlushУЖАС!!!! Много съм зле!!! Ще се изям от яд!!! Как може да съм толкова смотана и прибързана!!!
Напротив,не си сгафила няма ограничение за яйцата smile3521

# 632
  • София
Оф, момичета, аз пак сгафих ooooh! #Cussing out #Cussing out.....като четох книгата за ударния етап разбрах, че яйцата са позволени(в неограничени количества), ако нямаш висок холестерол и алергия, а то не било така, а сега гадната лакомия изадох цели 4бр. Blush Blush BlushУЖАС!!!! Много съм зле!!! Ще се изям от яд!!! Как може да съм толкова смотана и прибързана!!!

Къф ужас бе, Пипи? newsm78 Аз 5 яйца за нищо ги нямам, ей тъй си ги меткам между храненията kyllmg Animal Chicken kyllmg Flushed
Венерас, любов моя - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Тан4ето  И НА ТЕБ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е живо и здраво името, и внучки и правнучки да го прославят!

Гардения, всеки път като идвам в Габрово, все за теб си мисля .... но там само ядове ... и докато се усетя, се стъмни!
Зориткееееее, мали колко ни липсваш тука!!! Hug Hug Hug
Как ми се идва при теб, да знайш, но ме е страх защото си на бара Drunk Wine Glass smile3504, па се познаваме!!!

# 633
Оооооо, олекна ми(по принцип съм много стриктна и ми става много гадно като сгафя)!!!! А сега пак да питам да няма пак после "ОЛЕЕЕ, к'во направих" така кисело мляко, извара-до 1кг.дневно(с две думи примерно 2 кофички кис.млясо и до 200гр.извара, а прясното е отделно и само то е до 250мл.?!?(ох вече станах много досадна)

# 634
  • София
Ехооо, помните ли ме?  Mr. Green

ЧИД на Венерас и всички именници! Да ви е живо и здраво името, да сте усмихнати и успешни!

Николинче, страхотна си! Аз няма като другите да те четкам, че на фона на загубата на толкова кила оливането ти от няколко е нищо работа и е простимо, но да знаеш, че последните ти снимки са велики! Свикнала с предишните, от време на време си мислех, че с отслабването си, освен килограми си загубила и част от духа и самочувствието си, звучеше и по-зряла, някак тъжна на моменти и като ти гледах снимките преди, ми се връзваше, но сега те виждам в съвсем друга светлина, направо в светлина! Ти вече се възползваш от новата си форма, обличаш се модерно, излъчваш самочувствие! Успех ти желая и спокойствие!

Вчера си купих нов сутиен, много хубав, ама и много пари, но го преглъщам някак... Ама старите вече не ми стават, толкова широки са ми, толкова празни, пфу! Върха беше като си казвах номера на продавачката и тя ми каза "о, не сте 85, по скоро 80" и взе че ми заспа номера, пък и модела, който тя ми предлагаше от самото начало. Ами, то е ясно, че хубав бюст вече няма да имам, ама какво са едни печени чушки на фона на 2 красиви деца и една майка дето не е за изхвърляне вече!

М5, чудесна поезия! Просто страхотен ритъм и свежи рими имаш, направо си звучи професионално! И аз те помня! Успех този път!

пипи66, всички млечни влизат в това количество! И само прясното мляко е до 250 мл от тях, което не мога ад си го обясня много-много, но... Прочети 1ва страница!

# 635
Пипи, млечните са ти 1 кг, в който е вкл. и 250 гр. прясно мляко Naughty
А за да не се шашкаш толкоз, прочети 1 стр. там всичко пише. И най-важното - щом няма нещо, значи е ЗАБРАНЕНО!!!
Даже да си я чела, просто си проверявай като не си сиигурна.
А как го разбра на криво това за яйцата newsm78 то си е ясно, ако нямаш алергия или висок холестерол, можеш да си ги ядеш в несвяст.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:56 от kris70

# 636
Ами и аз незнам, как го разбрах на криво, но ....
"Така че ако не сте алергични и ако си приготвяте яйцата без мазнина, можете спокойно да изяждате по едно-две яйца на ден през краткия ударен период на плана Протал."
                                                                                                                                                                                                                                                            Дюкан
Оф, тая първа страница хиляда пъти я прочетох....ама явно съм доста смотана...ще ме прощавате Heart Eyes

# 637
Lucieeeeeeeeeeeee, aideeeeeeeee www.lenahotellogarasparos.gr na promociq smeeeeeee, bara shte go opustoshiiiiim  smile3504 Drunk smile3546 Wine Glass lalalala

# 638
Момичета кажете кой зеленчук върви с дробчетата?

# 639
  • София
Lucieeeeeeeeeeeee, aideeeeeeeee www.lenahotellogarasparos.gr na promociq smeeeeeee, bara shte go opustoshiiiiim  smile3504 Drunk smile3546 Wine Glass lalalala
Не се отваря хотеля! Дай име да го търся в Гугъл!

Надя, на мен най-ми вървят с лук и чушка!

# 640
  • София
nadq - Аз на дробчетата слагам лук, чушки и домат(пюре,сос - без захар и мазнина, лятото - суров). Става като дробчета по селски.
Венерас и всички Танчета - Честит имен ден!!! Много здраве и усмивки  bouquet

# 641
Благодаря мацки!

# 642
  • София
Я и аз да напомня за себе си! smile3534
Добре съм. Карам нещо като трета +, за да вляза във форма след празниците. Вече минаха 3 месеца откакто влязох в 4-та, а кантара показва само 1 кг. отгоре, което е добре. Дори съм сигурна, че този плюс е празничен Mr. Green, защото преди Коледа го нямаше.
Още много новички имаме  welcome
Ама четете първа страница, бе хора! Едни и същи въпроси и отговори ги дъвчим всяка поредна тема. Аз преди да започна режима изчетох голяма част от старите теми и почти всичко, което не ми е било ясно, така си го изясних. Наистина, това е много нещо, ама ще видите колко полезни неща ще намерите в старите теми.
Гардения, всеки път ти се учудвам на търпението, с което отговаряш на всеки въпрос.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

# 643
  • Пловдив
Сега преравям рецептите,че съм нова и още нямам набор от ястия,та искам да попитам какво е това цедено мляко 0,1%?Да ми кажете каква  марка купувате?Аз съм в първа фаза и си мислех,че цеденото мляко е забранено,защото е мазно?

# 644
  • София
Щом като ще говорим в рими,
връщам се и аз, любими  Hug
Не ми се пише, само ви чета
но не мога да продължавам аз така  newsm47

На модераторките-много здраве,
на Венерас-красота,
а на останалите
-да продължават все така!

Зорита, домъчня ми и за теб,
дано нещата ти са вече в ред! Peace