Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 012
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ша извинявате, ама не можах да се въздържа newsm43 tooth

Да не си паднала лошо под стола и да си останала само с един зъб?  Whistling

# 661
  • Варна
абе хора, направо ме убихте!  tv rotfImbo rotfImbo rotfImbo а дай Боже да отслабнем по- бързо, смеейки се!

Данили, верно ли има такова мляко???!!! пък аз идиота си цедя през тензух!  ooooh! ама като не гледам и не питам, така е! благодаря за инфото! Hug  bouquet

# 662
Ша извинявате, ама не можах да се въздържа newsm43 tooth

Да не си паднала лошо под стола и да си останала само с един зъб?  Whistling

newsm65 newsm65 newsm65

Вещи пак удари в десятката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
Това е от глозгане на пилешки кълки  Joy

# 664
  • Пловдив
Смилай си ги на кайма  Joy

# 665
  • in a Lovesong
Ех какви шеги пускате само  newsm62 много се смях с вас  smile3534
Аз се отбих само да пожелая лека вечер  Simple Smile и да кажа пак колко съм нещастна че нямам минус откакво съм на ПЗ, но няма да се откажа де  Wink както пишеше в книгата ще има дни на застояване ама какво да се прави...все пак аз да ви се оплача де  ooooh!
Хайде лека вечер на всички и утре сутринта Mr. Кантар  Laughing да е благосклонен   bouquet

# 666
Привет и от мен  Hug

Baby_jeiny не се отчайвай, при мен е абсолютно същото - в дните ПЗ нямам минус, но като започна само протеини, веднага виждам минуса на кантара. Ще мислиш позитивно и няма да се отказваш, трябва време  Sunglasses

Лека вечер, отивам да спя, тези лекции днес след работа ми дойдоха малко в повече.

# 667
Как се наядоооох. Малко късно, ама и без това утре няма да имам време да се тегля  Simple Smile
Лео, да, сладкиша беше този с изварата. Вярно спихна като изстина, но е много вкусен и някак сочен.
А пилешките филенца каква са вкусотийкаааа (тук ми трябва емотикон с голям език и да се облизва до ушите  Laughing )
baby_jeiny , не е много весело като няма минуси, но в ПЗ е нормално, пък и е полезно. Иначе ще се свършиш  много бързо Wink
Новопопълненията, взехте ли си мерки в см? Ако не сте, направете го! Страшно мотивиращо е, когато кантара не показва минус, да виждаш как сантиметрите падат  Peace

# 668
хахаха- развеселихте ме! Laughing Laughing Laughing
Момичета, планът ми е следният- утре си купувам трици. оглееееждам старателно столът (да си припомня режимностите) и влизам във втора (2/5) от петък. (в четвъртък се очертава черпавка...знаааам знам, че не бива да намирам оправдания!!! убийте ме с камъни  Cry Cry Cry).... добре де....влизам от утре.
мисълта и въпросът ми е: според вас в трета ли да мина направо- за да не повтарям режима- живот и здраве след години се надявам да имам поне едно- две напълнявания  stork-girl  stork-boy  след които ще е по ценно да възвръщам форма. и ако мина във втора отново, брои ли се за повтаряне? искам да се отърва от 3 до 5 кг.
Валентина, благодаря за милите думи! поезията ми е страст и за мен ритъмът (мелодията) на стихът е по- важен от римата. някой ден (ако сте послушни Wink ) ще ви запозная с някои мои неимпровизирани на момента творби. а сега:

Лягайте да спите, мили,
утре сутрин, с нови сили,
атакувайте кантаря-
ще не ще- кила ще сваляме!

не забравяйте за трички
за месцето и водичката,
и за наш'те протеини  Twisted Evil
(слава Богу, че ги има)
 Hug Hug Hug

# 669

А пилешките филенца каква са вкусотийкаааа (тук ми трябва емотикон с голям език и да се облизва до ушите  Laughing )

Радвам се  Hug А сладкиша си спихва , ама става сносен  Crazy

# 670
  • София :(
          Ха добра ви вечер и от мен  Hug
     Ама вие вЕрно сте сбъркали деня  Joy К`ъв е този спам, к`во е това чудо!? С този темп на хилеж до края на месеца всички ще сме фиданки  Wink
     ЧИД на всички Танчета - дюканчета! Живи, здрави, слаби и красиви, с името си горди и щастливи  Hug

Ех, колко любими сладурани са се появили днес... Дания, vani nik, zorita  Hug Hug Hug Толкова хубава е станала темата  Peace - свиден дюкански пристан  Laughing
     Ама аз какво съм се разнежила такава, хич не ми е в стила... Я да ви мятам по нещо за гушкане и да лягам да спя, че да отслабвам  Crossing Arms Хайде харесвайте по едно зверче

или

и утре да се похвалим с много нови минусчета  Peace
          Спокойна, нежна и режимна нощ и сладки сънища на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 00:02 от mimensita

# 671
Хора, спрете се малко моля ви се, не мога да ви смогвам с четенето!  Praynig Praynig Praynig

virginia0281, браво за резултатите. Супер изглеждаш и си пример за всички ни!  newsm20
Elizabeth, ти трици не ядеш ли бе мойто момиче?? newsm78  #Crazy newsm78

ttedkata, ти как ги ядеш тея трици? Пробвала ли си с мляко, ванилия и малко захарин за 2 мин в микровълновата да стане на кашичка? Аз съм си намерила шоколадово прясно мляко с 0% захар и 0% мазнини и си го правя така всяка сутрин.... eat eat eat
EVA_x2, аз както обещах, седя и те чакам. Даже 1.200 отгоре поради "Гостите от червен бряг"...  newsm77 newsm77 newsm77 newsm77 newsm77 newsm77 newsm77
Гардения, честита ти нова печка!!! Да я ползваш със здраве!  bouquet
petenci-cvetenci, те овцете дето си доила не дават мляко, а вълна, забележи го следващия път... hahaha hahaha

Зорита, аз си купих трици от Веропоулос, Гръцки са, но са си трици. Там има и кисели краставички без захар... Peace
L_е_о, рецепта режимна за семки от млад момък имаш ли???  Whistling Whistling

# 672

L_е_о, рецепта режимна за семки от млад момък имаш ли???  Whistling Whistling

Аааааааа тази всеки си я прави сам  Joy baby_neutral, че да не стане грешка и друг да се облажи  Joy Joy Joy

# 673
Новопопълненията, взехте ли си мерки в см? Ако не сте, направете го! Страшно мотивиращо е, когато кантара не показва минус, да виждаш как сантиметрите падат  Peace

Много си права тук Grinning Аз онзи ден ей така, попадна ми сантиметъра и се измерих. И понеже откакто съм в ПЗ, не съм свалила нищо, днес недоволна от този факт, хванах сантиметъра и о!чудо! смъкнала съм по няколко сантиметра и от талията и от ханша Grinning

# 674
Здравеите, започнах преди няколко месеца диетата. всичко вървеше по план от 65 станах на 56 килца. но изведнаж се разболях от грип точно когато беше епидемията. удари ме и в бъбреците. трябваше да я спра. преди два дни бях 56, а сега съм 63. как е възможно това. И дали ако продължа само на протеини 5 дни щше се върна към 56. по принцип в горната част на тялото съм слаба-даже прекалено, висока съм 173. Но имам ужасен корем и бедрата ми наедряха. помогнете ми моля ви. а забравих да каже, че ми откриха и киста на бъбрека. по принцип диетата влияее ли на бъбреците

Общи условия

Активация на акаунт