Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 38 982
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Фанта, хормоните не са се успокоили  Peace Освен това сигурно и кожата е поразтегната, трябва да се прибере. Вземи си мерки в см. Виж, водата е най-големия проблем  Stop Изрично е упоменато, че вода трябва да се пие. Водата пречиства, колкото повече вода, толкова повече изхвърлени гадости (както казва Мастерчето), но и ако не пиеш вода, товариш бъбреците. Ако се появи Флучия, ще ти каже каква криза беше направила като намали водата, за да не й се пишка по време на разходките с бебинка.
Миласими, я кажи колко според теб е нормално да свалиш за 11 дни. Щот' в книгата друго пише, а и аз чета тук вече 11 месеца и имам други впечатления.
Погледни пак заглавието на темата и покажи повече търпение.
По повод свободното време - аз като родих, от нямане какво да правя ядях и надебелях  Peace
ПП. Миласими, Дюкан позволява парафиново олио, всъщност го препоръчва като хлабително средство. Много момичета ползват по една лъжичка върху салатата.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 14:47 от Gardenia

# 736
оффтопик
1 - Коментирам това, което възниква за коментар (дали от вас, всички, дали от мен) - преди три страници една от активните потребителки търсеше съчувствие, че е в мензис и я боли зъб по време на заболяване с белодробен характер, да не споменавам целокупното съчувствие, което също не бе "по Дюкан"... Някой сети ли се да напише поне от кумова срама "оффтопи" - като мене, сега?
2 - Винаги съм се изумявала на целокупното стадно чувство в тези форуми - един рече нещо и после десет човека повлекат крак... за не знам кой път се опитвам да пиша и след ден-два тегля м***та на всичко генерално, свързано с бг-мамма. Време е да вденете, че не всички живеят по тесния български стереотип. Всички сте майки и всички сте наясно, че едно 2-месечно бебе не е само лежане и въртене на очи, а е също и памперси, дупе, хранене, оригване, чистене, преобличане, повръщане, пране, бърсане, памперси, дупе, приспиване, акане, памперси, хранене, дупе, миене, приспиване, памперси, дупе и хранене - около 18-20 часа в денонощието. От които колко се спи - през нощта?? Моето първо за пръв път спа 5 часа подред нощем, когато беше на ШЕСТ месеца. Второто се научи, хеле, още на втория-третия. Не ми говорете, че съм някакъв уникум! Или сте забравили, или твърде често лежите на помощ от баби, свекърви, роднини. Може само две да си имам, но когато са били бебета, съм си ги гледала, а не съм се занимавала с това какво ще приказват за дирника ми познатите или минувачите или как ще изглеждам по снимки, като идем до еди-къде-си за два дена, или че още си пазарувам от щандовете с maternity wear. Аз най-добре знам, че това няма да е вовеки!
3 - Има ли нещо в книгата на Дюкан за жени в следродилна фаза - да кажат тия, които са чели? Режимът толкова ли широки и толерантни граници дава - "ти прави, прави там, колкото искаш време, пък важното е, че нещо сваляш... колко точно - няма значение, и докога - не е важно, ти си карай, докато сваляш..."? Поне извадките, които съм срещала в интернет (вероятно - пускани и превеждани от някои от вас), дават дооооооооооста конкретна представа какво точно и за колко месеца горе-долу може да очаква човек при няколко по-общи вида обстоятелства (ако е предразположен хронично към пълнеене, ако е слабоволев, ако какво още беше... е онзи ден пак го четох). Верно - всичко е индивидуално. Айде ние да сваляме 20 кила за 11 месеца, а някои да ги свалят за 36 или за 2, така ли се получава.
4 - Хайде със здраве... като ми дойде мензисът, ще намина да се обадя, това не е "лична територия" и трябва да се тръби на национално всеослушание! ЕЙЙ, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НАРОД ВИ ЧЕТЕ В МОМЕНТА И КОЛКО НАРОД ЩЕ ВИ ЧЕТЕ ОЩЕ ГОДИНИ НАРЕД ОТ АРХИВА И КОЛКО ИМ ПУКА НА КОЯ КОГА Й ДОШЛО. Врътнете си един телефон, па си раздуйте най-горещите новини от деня.

# 737
По повод свободното време - аз като родих, от нямане какво да правя ядях и надебелях  Peace
И аз доста качих - защото отказах цигарите, а не защото нямаше какво да правя.
Напротив, имаше - гледах си бебето. Confused 5 месеца не бях влизала в интернет дори за една поща.

# 738
Еееее,Milasimi много грозно изказване!!!

Веднага вдигаш гирите или подпалваш фитила щом нечие мнение не е като твоето....
И като не са съгласни хората с тебе веднага са тесногръди или там къвто епитет ще пляснеш.И задължително щом ще си тръгваш от темата,то да е с гръм и трясък и колкото повече хора да обидиш-по-добре.... ooooh!

Нямам думи просто...Какви хора има.

# 739
Привет дами Дюканеси!
Искам да Ви попитам някой гледа ли вчера предаването " Денят е прекрасен"  в което обсъждаха  пилето и пилешките продукти и колко са наблъскани с хормони и кака да избираме само Органик пиле или Био ,но май не се предлага така масово био-произведеното!Ами и ако пилето е толкова 'ВРЕДНО С ХОРМОНИ" какво ни остава да хапваме ?аз основно на пиле и риба карах режима,но сега не знам! Thinking

# 740
Аз пък не разбирам защо така на нож срещу всички  newsm78
Съгласяваме се с теб, че твоето ежедневие е такова, но и ти се съгласи, че нашето може да е различно.
И аз разчитах на себе си за детето, но то от втория месец спи по 12 часа на нощ (сега не е така, но това е друга тема), а през деня наистина лежеше и въртеше очи, ако не спи. Памперси сменях на 3 часа и понеже кърмя, не съм имала уреди за миене и изваряване. И биберони не съм ползвала. Дрехите ги перях на ръка вечер, защото не ми се събираше цяла пералня детски дрешки.
Аз пък мисля, че е нормално да има време да наготви една манджа, да свари 2 яйца или да си забърка триците. Ами ако не е на режим жената, няма ли да готви  newsm78
И точно защото много хора четат темите, опитай да спазваш добрия тон! Всеки има мнение и може да го изкаже, дори и да се различава от чуждото  Peace
Разбирам, че не си чела книгата. Отнема два часа и може да се свали от първа страница. Тогава може би ще си по-компетентна.
И бързайки да плюеш по желанието на хората да отслабнат, не каза много за себе си, освен, че като си спряла да гладуваш, си спряла и да сваляш  newsm78

# 741
  • home!sweet home!
Milasimi,
искам да ти кажа че си изключително груба...дирника ми и това кой ще ми го гледа си е моя работа, май наистина не ти е мястото в стадото...но пък изслушахме за децата ти и героизма по отглеждането им...аз нямам идея да занимавам "стадото" с моите деца....
а и за да ти отговоря, да - имам свободно време, а имам и ЛЮБОВНИК, заради който искам да нямам дирник, а дупе...айде със здраве!!!

# 742
Такаааа ето ме и мен с наведена глава и много засрамена...  Embarassed След като благодарение на вас и Дюкан си върнах формата, се постарах да кача 6 килограма и да заприличам на ходещо кюфтенце...
Та, от днес започнах и дано ми е за последно  Praynig
Ще ви следя  Hug

# 743
Аз започнах този режим, когато детето ми беше на месец и половина...и успях да сваля 26 кг. повече няма да говоря по темата със свободното време за диета  #Crazy и гледане на малко дете, сегаааа, понеже съм качила 3 кг. по Коледа, искам пак да почна да следя форума, че да се мотивирам отново за втора фаза, и чакам, чакам новата тема, че да се разпиша и да почна да ви следя, защото не съм ви следила от около 1 година /но като гледам все си има спорове/  Cry

# 744
Привет дами Дюканеси!
Искам да Ви попитам някой гледа ли вчера предаването " Денят е прекрасен"  в което обсъждаха  пилето и пилешките продукти и колко са наблъскани с хормони и кака да избираме само Органик пиле или Био ,но май не се предлага така масово био-произведеното!Ами и ако пилето е толкова 'ВРЕДНО С ХОРМОНИ" какво ни остава да хапваме ?аз основно на пиле и риба карах режима,но сега не знам! Thinking
Не съм гледала, но не се учудвам. Той Борката преди време не случайно се чудеше ако яде толкова много пиле (наблъскано с хормони), дали няма да му порасрнат гърди  hahaha

Milasimi,
 имам свободно време, а имам и ЛЮБОВНИК, заради който искам да нямам дирник, а дупе...

Евала  smile3501
MimiVN инсп. Гаджет добре дошли   bouquet

# 745
  • София
Оффтопик -
Milasimi -   rotfImao rotfImao rotfImao doh
Колко мъка има по тоя свят Joy hahaha Joy
Фанта - вие да не сте стари познайници от друга тема, че така те захапа Mr. Green
инсп. Гаджет - спорове има, но това само придава "пикантен вкус" на пържолките Mr. Green Mr. Green Mr. Green
tanyatais - отдавна съм се примирила и ям пилешкото с ясното съзнание какво има в него. Но всичките храни са ни такива, така че нямамв много избор Sick

# 746
  • Basel
Момичета,направих сладкиша на Лео,стана много вкусен но сложих 2с.л. подсладител и стана доста сладичък,другият път ще сложа по малко.А в интерес на истината аз също готвя сутрин за целия ден,за да не се въртя цял ден около печката.Просто не обичам много много да готвя.Леле какво стана бе момичета,то писането в темата не е задължително,на който не му харесва няма нужда да се заседява NaughtyДокато си побликувам поста се изписаха осем отговора Shocked

# 747
Мастерчеее Hug Hug Hug,ей поне ти ме помниш  Wink

Гледам и други заблудени овчици са се завърнали  Laughing!

Шушии Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 15:18 от Nyala

# 748
 Popcorn Popcorn /внимание не са режимни /

Весенце , Петенце   Kissing Heart kiss Ниалка , помним те разбирасе kiss

Milasimi
, просто поста ти е отвратителен  ignore2  ПП и този също !!! Кой кво ти направи , че търсиш сметка , как си живеят живота хората ей това не ми стана ясно ! Момичето още в началото на януари попита някой неща и коментирахме , бебчето и дали кърми ! Теб къв ти е проблема , че някой иска да свали кг и как ги е качил , не ми стана ясно , айде пътя , чантата и за Яб , писна ми да чета глупости!!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 15:21 от mmmshushy80

# 749
Еееее,Milasimi много грозно изказване!!!

Веднага вдигаш гирите или подпалваш фитила щом нечие мнение не е като твоето....
И като не са съгласни хората с тебе веднага са тесногръди или тама къвто епитет ще пляснеш.

Нямам думи просто...Какви хора има.
The NMaster, тези форуми са динамични като торнадо и са сигурно най-пълноводните такива в национален аспект. Искаш ли да се откроиш от стадото и да застанеш зад мнението си, просто се изправяш и го правиш. Кой каквото ще да приказва подире ти - просто изключваш РС-то и след три часа като се върнеш, отгоре ти - 6 страници (добър ден, добро утро, айде и аз да се запиша в новата тема, айде и аз да се отпиша от старата тема и прочее плява)...
Аз пред който искам добро впечатление да създавам - повярвай ми, правя го. Тук влязох, за да получа отговор на няколко въпроса (отговориха ми много хора и по същество), да споделя няколко коментара (минали-заминали... от едното - през другото), да дам една похвала (мимоходом) и да предложа акъл от гл.т. на някой, който поне дотам си е прочел домашното, че като режимства, да чисти токсините от организма с Н2О, а не чрез силата на молитвата. Това е вметка към fanta. Щом не можем да намерим общ език - ами както досега без вас, така и занапред (това да се разбира двупосочно). А пък за хората... ми и на мен ми се щеше тука да бъдат по-други, ама явно там, където е големият калабалък, летвата е по-ниска и по-трудно различаваш тия, които значително са я надскочили.

Общи условия

Активация на акаунт