Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 667
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Ау колко много бебешоци   bouquet Честито и на днешните три нови мами   bouquet
Аз преди час разбрах че най-добрата ми приятелка и тя е родила днес следобяд, с термин 08.януари, толкова ми е хубав днешния ден благодарение на страхотната новина. Имат си момченце 3700гр  Wink

Вече нямам търпение и при мен да минава, че така само ми е намисъл и не мога да се измъкна от ПРЕДродилната депресия  ooooh!

# 46
Момичета да ви попитам някоя от вас има ли си на идея колко време може да се откара с паднала тапа без контракции

# 47
elia_s, братовчедка ми, която роди вчера изкара така 1 ден. Доколкото знам от други познати, не повече от няколко дни. Но като ти гледам термина и твоята бебка не е далеч  Peace

# 48
Еха, как различно изглежда първа страничка: благодаря на който я е спретнал   bouquet

Честити бебоци:

Даниел на n3ni!!!

Ема на Хоуп!!!

Дария на Какатасвраката!!!

Роси79, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици!

Ири,
супер си с твоите постове, благодаря!

Мамо Це, ще останат януарки, не бойте се, все пак някои сме с февруарски термин. Ние двете американски мами сме си вестителки една на друга, ама е ясно, че Муцунка е по-напред с материала Simple Smile

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010!!!

# 49
Честито на всички родили мамчета и на техните малки ангелчета и весело посрещане на новата 2010 година ви желая  Peace

# 50
  • Чехия
Милички толкова щастлива ме направихте, от два дни не съм има време да ви чета, а сега чета и рева от щастие.  Embarassed

Честито, милички.... толкова много бебчета, Бог да ги благослови, нека са живи и здрави, нека са даровити и красиви, нека са умни и силни и нека напълнят домовете ви с усмивки и радост.

На прекрасните им мами бързо възстановяване и нежни моменти с мъничетата.

# 51
Каката Свраката  Hug , честита ти принцеса Дария!   bouquet   Да расте здрава и много обичана!

Хоупче, честита ти гоооляма мома! Да е здрава и щастлива!   bouquet

# 52
  • София
Свраки, честита да ти е Дария! Да е жива, здрава и много щастие да ви донесе!  Hug Hug Hug

# 53
# 54
Еййй, тук страхотно оживление е настанало! Толкова много бебчета са се родили за 2 дни. Много се развълнувах.

Честито на най-новите мами и техните бебета!
Да са здрави, щастливи, обичани и да имат късмет в живота!

Цветомир на vivianka1
Катрин на Barbie^girl
Георги на Мишона
Никола на SDK31
Даниел на n3ni

Ема на _Hope_
Дария на КакатаСвраката

Моята девойка върви дребничка и всяка седмица ходя на ултрасаунд да я следят дали расте. С баткото бях по същият начин и затова не се притеснявам много. Само се моля да поседи поне още 2 седм. за да порасне.  Praynig

Весело посрещане на Новата Година на всички.  Hug

# 55
Свраки честита Дария- да е жива и здрава, послушна и щастлива  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Много бебенца вчера и днес! Честито на всички!

# 57
Честити бебенца на n3ni, _Hope_ и kakatasvrakata!

Весело посрещане на Новата година на всички, пък утре ще си проличи кой кротко е празнувал и кой много е лудувал!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 09:08 от aniTakova

# 58
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Питката е в печката, и аз полягам, да не изръся бебка, а после - гостии!

Минана - тъй изглежда. И ти си в ТК, нали? Да не си пием кафето заедно утре  Mr. Green Sunglasses

Пожелавам на всички прекрасно начало, незбравимо прекарване и разкошен край на 2010.

Забавлявайте се днес, а ако бебоците дойдат - ще им се радваме. Какъв по-хубав подарък от тях, нали!?!  Heart Eyes

# 59
Taitt, аз засега нямам признаци, но знае ли човек  Mr. Green Добре, че ще имаме и ние гости, че иначе съвсем пенсионерски ще си изкараме. Те също чакат бебе, така че темата на вечерта е ясна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт