Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 668
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
minana, и ние ще сме с още една двойка,което чака бебе и то по същото време по което и ние. а другите,които ще са с нас (по-точно ние ще сме у тях) имат малко бебенце и по-голяма кака

Весело посрещане на всички!!!

# 61
  • София
Добър вечер на всички! Последната вечер на 2009-та...

Да са здрави, обичани, послушни и щастливи:
Цветомир (vivianka1)
Катрин (Barbie^girl)
Георги (Мишона)
Никола (SDK31)
Даниел (n3ni)
Ема (_Hope_)
Дария (КакатаСвраката)

Минавам да ви пожелая весело посрещане на Новата година!
Леко и безпроблемно раждане на останалите януарки - януарските Laughing
И аз чакам гости, но вече съм готова и даже облечена празднично (някои прилични дрешки станаха) и гримирана, след малко ще подреждам и масата...
Хайде, Нова година - нов късмет!!!

# 62
  • София
Леле,какво става днес?

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА ХОУП-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВА!

СВРАКИ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ,ЖЕЛАЯ НА МАЛКАТА ДАРИЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

ЧЕСТИТ ДАНИЕЛ НА n3ni,ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВ!

# 63
  • където си поискам
е направо ви завиждам, ние ще си бъдем вкъщи съвсем по пенсионерски, малко тъжна се чувствам,  желая на всички весело посрещане на новата година, дано да бъде по добра, по - късметлийска,  много богата на бебета, нека ние да положим началото, успех момичета

# 64
Ехаааа, явно има истина, че по пълнолуние се раждали повече бебета  Grinning
М/у другото днес има синя луна, т.е. второ пълнолуние в рамките на един календарен месец (което е изключително рядко явление).
Излезте да видите луната, огромна е и мнооооогооо красива!

Честити дъщерички на Свраки и Хоуп! Нека Ема и Дария да растат здрави, игриви, талантливи и много щастливи! Да носят само радост на семействата си Simple Smile
М/у другото Ема и Дария са две от най-любимите ми женски имена!

Ние с милото сме си вкъщи, отказахме се да ходим насам-натам. Аз нямам голямо желание, искам само да си се сгуша в мъжа... някак ме е обзело огромно желание да прекарвам колкото се може повече време с него в момента. Явно осъзнавам, че след има-няма 20ина дена няма вече да сме сами Simple Smile Поръчахме си храна за вкъщи и пенсионерски ще се гушкаме пред ТВ-то. Но то ние сме си домошари, де  Laughing

Момичета, пожелавам ви весело изкарване на Новата година! Вярвам, че за всички нас ще донесе много радост и положителни емоции! Само Господ здраве да ни дава - на нас, и на семействата ни.

# 65
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците! Hug  bouquet Heart Eyes

Аз още не съм родила! Tired Явно бебето ще чака Новата година! Rolling Eyes Hug

На всички вас желая страхотно посрещане на Новата Година, много Здраве, Радост и прекрасни бебчета през 2010! До скоро! Hug

# 66
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!! ДА РАСТАТ БЕБЧЕТАТА ЗДРАВИ, СПОКОЙНИ И ПАПКАЩИ!!! МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ БЪРЗО!!!

НА ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ РОДИЛНОТО - ЛЕКО РАЖДАНЕ!!!   Hug
Не забравяйте да се обадите на сп. "9 месеца" - важи за всички, родили днес и утре  Peace!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА - ДА Е ЗДРАВА, КЪСМЕТЛИЙСКА, ДА СЕ РАДВАТЕ НА БЕБЧЕТАТА СИ, ДА БЪДЕ УСПЕШНА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!!!     bouquet

# 67
  • София
Привет, момичета, много хубаво е станало при нас, с все повече и повече бебоци  baby_neutral
Честито на най-новите мами, минавам само да видя с колко са се увеличили  Hug Пожелавам на

Даниел на n3
Ема на _Hope_
Дария на КакатаСвраката

да растат здрави, умни и спокойни дечица, а майките им бързо да се възстановяват и да си ходят заедно със съкровищатата вкъщи да си ги гушкат и да се гледат   bouquet

Момичета, пожелавам на всички ви щастлива, успешна и безкрайно хубава година, а на тези като мен, дето още си чакат най-големия подарък - леко и безпроблемно раждане  Hug

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 12:11 от pyari

# 68
  • на село
Момичета да ви попитам някоя от вас има ли си на идея колко време може да се откара с паднала тапа без контракции

Ами за съм вече с паднала тапа повече от две седмици  Grinning, ама не се каня още да раждам.
Различно е за всеки.  Peace

# 69
  • София
Честити Ема на _Hope_ и Дария на КакатаСвраката ! Да растат здрави и засмени!
И ние сме си у дома тримата тази вечер. Вече трудно си намирам удобна поза и само се въртя насам натам.

# 70
Честито на всички които вече се радват на бебоци.Да са ви живи и здрави!

# 71
ЧЕСТИТА НОВА 2010Г.

ДА Е МИРНА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

# 72
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
Честита Нова Година и от нас  bouquet

# 74
Честита Нова 2010 година! Еха това се казва изненада-
Да са здрави, обичани, послушни и щастливи:
Цветомир (vivianka1)
Катрин (Barbie^girl)
Георги (Мишона)
Никола (SDK31)
Даниел (n3ni)
Ема (_Hope_)
Дария (КакатаСвраката)