РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 329
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Супер, това много ме зарадва, нашите ще са по- големички, така че сами да се забавляват  Mr. Green
Там приготвят само тостове обаче, казаха, че мога да си внеса и друго. АСС+, ти носи ли нещо допълнително? На мен ми е кофти така, ама като не предлагат друго, мисля да взема нещо още. Топло ли беше долу, защото като запазвахме беше хладно, но жената обясни, че за рожденни дни палят предварително. Иначе наистина  е супер за детски партита. Ще се договирм за комисионна, голяма реклама дърпаме май     Laughing

# 286
  • там нейде .............
Ами аз носих солети, чипс, дребни сладки и бонбони.
От тях бяха плата със сандвичи и безалкохолните.
Отоплението беше от една духалка. Студеничко беше, но като се развилняха хлапетата и бързо, бързо се стопли Wink
За комисионна съм навита и без това заради нас още два рожденни дни се празнуваха там  Mr. Green

# 287
мдаааааааааа темата много умряла напоследък bishop

та никой нищо не казва за срещичка утре.... Един път да мога да дойда и никой да не иска Crossing Arms сръд  Crossing Arms

# 288
Утре ми е много натоварен ден, Ели, съжалявам  Hug.
Записах си час за фризьор.....в последствие се оказа, че ще имаме и около 10тина  гости .....та имам задачата да преведа себе си, къщата и трапезата в ред до 19 часа ....на 100% време за кафе няма да имам  Rolling Eyes.

Отсръд ?
 hug

# 289
Добро утро Hug

Поли, доста ще ти е натоварено днес ooooh! Искаш ли помощ? Мога да ида вместо теб при Здравчето Crazy Mr. Green И без това имам крещяща нужда от боя и подстрижка Mr. Green

Отсръд разбира се Hug  Heart Eyes  Hug

Честит празник на всички празнуващи днес!  bouquet

# 290

Честит имен ден на Тодорки и Тодоровци.
Айде да срешим конете и натаманим и да хадим.
Тия дни не са подходящи за подстригване, изчакайте още два.- три дин.
След 9ч и 10 м ще стане дата 7-ми по лунния календар.

7- и лунен ден – подстригването на косите ще привлече към вас разправии и конфликти, може да се скарате с началника. Съществува заплаха от конфликт и с любимия човек. Изгарящ ден по тибетския календар, ден, когато подстригването на косите сериозно ще влоши състоянието на вашето здраве.
8-и лунен ден – подстригването ще привлече към вас дълголетие, добро здраве и ще направи живота ви достоен в очите на околните (макар и не веднага, но в близките месеци).

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 08:15 от Вълкът с дълъг ник

# 291
Аууууууууууууууу Вълчо нема се постригвам ooooh! а може ли да се боядисам newsm78
И кога свършва тоз седми лунен ден  Thinking хич ме няма по тоз лунния календар Embarassed

# 292
# 293
Вълчо днес сме 20 и след 9:40 почва 8 ми лунен ден Wink по календара от първия линк;)

# 294
Уф, заминавай да се подстригваш, защо си мислех, че сме 19-ти.

# 295
Полиииииииииииии ще те заместя за фризьора Whistling Whistling Whistling

# 296
Полиииииииииииии ще те заместя за фризьора Whistling Whistling Whistling
Свърши вече ...
Вече съм устригъну и  натъкмену  Laughing.

Вълчо, недей така....хвърли ме в смут, притесни ме...с тез угрози страшни дет ми стовари на главата.....за РД-то ще ти подаря календар  Crossing Arms

# 297
Добър вечер
Къде сте бе то тези дни за разходки само ама драсвайте по някои ред хайде да почерпя мъжо днес е именник.

# 298
Добро утро Hug

заповядайте

Мила да ти е здрав и щастлив именника (на патерица)  bouquet

Тоя малък Сечко много си мени настроенията, значи. ooooh! бетер баба Марта Crazy Mr. Green малеееееееее научила съм чужд език Mr. Green  Joy

# 299

Общи условия

Активация на акаунт