РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 201
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • там нейде .............
побут Crazy

# 391
За сега е добре, да чукна на дърво. Ще ходим на контролен утре. Мерси за загрижеността Simple Smile  Hug И за бързата реакция още веднъж!  bouquet

# 392
Къде сте бе, съгражданки...   
Благодарение на темата за етажната собственост, попаднах на сайта на община Разград. Трябва да ви кажа, че съм очарована, досега не бях попадала на него и останах приятно изненадана. Та там видях, че на 16 март от 16 ч. ще има постановка- "Купонът" на търговищенския театър. Дали ще е подходяща за тийнейджъри, щом е от 16 ч. би трялвало да е за тях. Чудя се дали да пратя дъщеря си, аз съм голям фен на театъра, но няма да мога по това време. Не можах да открия за какво се разказва, имате ли идея???

Р.Р. Изкушавам се да вмъкна няколко емотикончета, но не знам защо като го направя и ми изчезва написаното? На вас случва ли ви се така? Какво бъркам?

# 393
Постоянно ми се случва от тоя комп. Като оставя интервал и после емотикон, не изчезва текста.
Питах адвин, но не можах да  разбера обяснението.

# 394
Това с интервала и аз го забелязах, но не винаги действа и се изнервям като съм написала 10-тина реда и изчезнат   Mr. Green , аха този път стана

А за постановката нещо, чували ли сте, може би е играна някъде вече?

# 395
Яяяяяяя имало живи хора в тая тема бе...... ooooh!
Тва с иконките не ми се е случвало  Tired

# 396
 bishop

А за постановката нещо, чували ли сте, може би е играна някъде вече?

33uu предполагам (от часа на представлението), че ще става за тинейджъри, но пък да не се окаже "бебешка" за тях Thinking Thinking Thinking

ма много пусто тук  Thinking Crossing Arms

# 397

Добро утро Hug

я да видим дали ще се мерне някой днес newsm78

# 398
Добро да е!
Айде, бутайте количките по гезмето, вятърът утихна.

# 399
Еее, айде да се вясна и аз, че никакви ви няма редовните! Hug
Нямам никакво време да се връщам да ви чета и затова само ще кажа, че се надявам всички да са добре и здрави! Ние цяла седмица си седяхме у дома заради времето и добре, че беше една комшийка от съседния блок( и тя с трима малки мъжове  Mr. Green ) да ми носи кухнята за Момчил. Утре вече изкарвам децата, че им писна само вътре.
Лека нощ на всички дами, Вълчо и на теб!  Hug smile3507

# 400
 АСС+,мерси за кафето...то изстинало,но против бръчки е идеално  Mr. Green

# 401
Даа, навярно е изстинало, от вчера сутринта.
То поне бръчки да имахме.
Според някакво проучване в България разградските мъже имат най-ниска консумация на алкохол, а жените са най-ниски.

# 402
Според някакво проучване в България разградските мъже имат най-ниска консумация на алкохол, а жените са най-ниски.

Тези хора са пропуснали нашата компания явно    Joy, не в частта за жените   Mr. Green

Я кажете сега къде ходите или ще ходите на море тази година? Аз ровя в офертите, ама нищо не ме грабва. Искам семейно хотелче с басейн и детски кът, на 50 м от плажа, помагайте.....

# 403
я да видим дали ще се мерне някой днес newsm78
Вчера не, но днес съм тук, ей ма  Laughing
Ти що се стискаш, я вземи почерпи  Mr. Green.
Честит Ти Рожден Ден.Бъди здрава, щастлива, обичана!Нека в  тази твоя нова  лична година  ти се случат само хубави и силно желани неща!

# 404
raja_nikol, ние сме прочути с това че ходим на Шкорпиловци, винаги сме в бунгало, (2 пъти и на хотел, но това е в случай че сме за уйкенда само и няма бунгала).
Мони като се роди ходихме на Елените, че беше много малък за Шкорпиловци , та само за там мога да дам отзиви.....
Тази година ако въобще отидем някъде,аз мисля да е към Албена  Thinking, но пак ще видим, не сме търсили нищо все още.

Общи условия

Активация на акаунт