РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • там нейде .............
Ми айде щом си рекла да почерпя Wink

пиене
http://enciklopediabg.files.wordpress.com/2009/02/alcohol.jpg

мезе

и торта

за морето:
ние ходим на юг - Приморско, Китен ....
тази година ще сме на къмпинг Арапя.

В Приморско има доста семейни хотелчета  и е мноооого хубаво Peace
на мен от Созопол надолу ми харесва най-много! Северното черноморие не ми харесва. Но това си е мое мнение Peace

# 406
И аз подкрепям идеята за Приморско. Там е страхотно  Crazy Цялата крайбрежна алея е осеяна с хотелчета и къщи с квартири. Морето на северния плаж е кристално чисто. Не е много скъпо, дори мога да кажа, че в сравнение с други курорти е доста евтино. Peace

# 407
И ние сме фенове на южното Черноморие, обиколили сме всички градчета там, тази година май сме се насочили към Албена, ама нещо не ми е по сърце. Не ги обичам тези курорти, нямат чара на малките на градчета, на малките семейни хотелчета...Искам малко хотелче, с басейн и да е близо до плажа, някой да е бил в такова???
Плажът Перла в Приморско наистина е страхотен, но Приморско нещо вече не ми е по вкуса, голяма лудница и чалгаджийница е станало.
Китен ми хареса, по- спокойно ми се стори, Черноморец също става. В Обзор не съм ходила от дете, тогава почивахме само там, но имам ужасни спомени от водните ями, аз самата съм попадала в такова чудо, беше ужасно, изтръпвам само като си спомня. Още ли е така? Има фенове, може би вече са се променили нещата?

# 408
http://bghotelite.com/villa-valentina.2146_bg
http://pochivka.bg/o-2923-семеен_хотел_валентина

това са малки вилички, много хубави и удобни, има басейн и детски басейн, детски кът и е блисо до плажа. Не на 50 метра, но е близо. Били сме там и е хубаво, но е в Кранево а както казах, не ми харесва северното черноморие....

хубав слънчев ден Hug

# 409
 АСС+, супер изглежда, ама няма храна бе, забравих да кажа, че и това трябва да има Mr. Green
Къде се хранехте вие? С тези малки деца е кофти вечер да ходим по ресторанти, а те да мрънкат, друго си е в хотела, да има детска площадка и така...
Нашата най- спокойна почивка с децата беше в хотел Феникс Китен и Роза в Черноморец. Феникс обаче е далеч от плажа, а в Роза няма климатици. Пък и не искаме да повтаряме, сигурна съм, че има още такива места, просто не съм ги открила още, но ще, сигурна съм, досега не съм се проваляла в почивките   

# 410
Приморско - ходила съм на ММЦ-то бяше преди доста години, хареса ми.
Китен - имам детски носталгични спомени от там, минахме преди 2-3 години от там .....едва пъплехме с колата,толкова народ на едно място не бях виждала,  за 20 мин срещнахме 5 разградлий, с които се познаваме много добре, не знам колко непознати е имало  Laughing, видях на РЕП табела- за информация - 1лв  Rolling Eyes....не ми се мисли на плажа какво е било .
Кранево - там е хавлия до хавлия- буквално! Бяхме там за 1 след обяд, връщахме се от Балчик и решихме да направим един плаж там, че в Балчик бяхме само на басейн ....в сравнение с Шкорпиловци, където най близкото семейство легнало до теб е на 5-6 метра,Кранево ми дойде доста клаустофобично .
АСС, много хубави вили, за Арапая съм чела много добри отзиви .

Ние днес щяхме да се захранваме вече, поръчах на Милен картофи, стерилизирах лъжичките, подготвих се психически и физически иииии картофите ме издъниха....тръгнах да ги беля, те чернииии, почернели  Sick, отлагаме за утре .

# 411
Polly, от Шкорпиловци имаме страхотни тийнейджърски спомени, баща ми имаха страхотни бунгала там, били сме 4- 5 години под  ред. Ама не е имало лято без удавен пред нас, затова съм толкова наплашена сигурно. Друго си южното- влизаш на 50 м все до колене.

На градина ли сте? С тази варицела цяла нощ пъпки сънувах....По- добре сега да изкараме, ама....

Успех в захранването, аз не съм имала проблеми с моите, ама те не са кърмени горките, може би затова

# 412
На градина ли сте? С тази варицела цяла нощ пъпки сънувах....По- добре сега да изкараме, ама....
Шарка  Shocked,как варицела?  В нашата група ?

ООО, аз Шкорпиловци не го хваля...мнооого скъпарско там   ooooh!, а насреща нищо  Crossing Arms....на плажната ивица е най дълга/така мисля/ в Бг....16км...и понеже няма никакво предлагане, си е съвсем нормално и да е и празна.

# 413
Да, точно на тържеството видях карантината. Не се шашкай де, аз пък искам сега да я изкараме, предпочитам отколкото да треперя всеки път. До 20 мисля, че ще е. Вярно, че не те видях на тържеството, болни ли сте? Или превантивно?

# 414
Милен вика, че нямало табела  ooooh!, аз изрично предупредих ако има карантина в групата/ брях какво 6-то чувство имам/ направо да го връща в къщи.
От понеделник е на градина, болни бяха ...разболяха се още преди 1-ви март...и за баба Марта театъра отървахме и за 8-ми март тържеството, Сиси беше на АБ,Мони се размина на косъм .Вчера Милен ми обяснява как едно момченце кашляло в лицето на Момчил  Close ,ако ми довлече и варицела вече ще  newsm77.....Уф, дорева ми се ....не ми се кара шарка сега, ама хич .Дано , дано не я караме сега .

# 415
Споко бе, без паника, не е задължително да лепне, детето не ходело редовно на градина, така че може да не са се засекли, бележката е лепната на стъклото на вратата. И ти като мен, аз само да си помисля нещо и ми идва до главата, ако е лошо де, хубавото не идва....

# 416
Уф, дано   Praynig.
Гледал бил - нямало табела ...къде е гледал...само той знае.
Според мен е забравил и сега се опитва да се измъкне  Crossing Arms.
Аз за децата не се тръшкам  Embarassed, по добре сега , отколкото като големи, но да не е точно сега  Praynig.

# 417
АСС+, супер изглежда, ама няма храна бе, забравих да кажа, че и това трябва да има Mr. Green
Къде се хранехте вие?  

Ами ние бяхме за две нощувки там и бяхме гости на снахата на собственичката. Та беше организирано барбекю и други глезотийки, но мисля, че и за курортисти може да се организира нещо newsm78 newsm78 newsm78 А и всяка вила има оборудвана кухня .....

Поли успешно захранване утре Hug Hug Hug

Бубеееееееееее къде се затри Thinking Thinking Thinking

# 418
Ох, Иленкее, пропуснала съм ти хапи бъртдея, покорно моля да съм извинена  Blush, ама да си жива и здрава, все така усмихната Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Тука съм, ама други грижи на главата, за щастие поне децата са добре Grinning. За морето аз какво да кажа.....предното лято ходихме на палатки на Крапец, нямах такава почивка през живота си, голяма веселба, още повече, че бяхме голяма тумба народ, мнооого весело си изкарахаме. И най-важното, на моменти докъдето ми стигаше погледа на плажа нямаше други хора. Но вие търсите друг тип почивка, та затова няма да ви убеждавам. На нас ни беше за първи път, но няма да е за последен със сигурност.

# 419
 С децата на палатки ли бе??? Аз кога се префърцуних толкова:oops:  Още помня как пълнехме багажниците едно време... Ама сега не ща да чуя. Ако сме само възрестни и за 2-3 дни да, ама с децата не тръгвам.

Общи условия

Активация на акаунт