РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 190
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Оле, ти сигурно ще си единствената, която ще се върне за да роди в Разград, повечето май  правим обратното- бягаме за да не родим в Разград. Казвам след личен опит- първото в Разград, затова разликата е толкова голяма. Второто във Варна, много съм доволна. Какво обезболяване говориш, аз не бих се оставила в ръцете на никой доктор тук. Когато преди първото раждане казах на Андреев, че съм алергична към упойки, той се изхили: Това сега пък от къде си го измисли". Раждах при Стоянова, заради алергията ме шиха на живо, без упойка, щото е по- лесно просто. Беше кошмар, във Варна ми направиха тестове и родих като бял човек, със секцио, по мое желание, поне ме шиха под упойка. Беше приятно изживяване за разлика от първия път.

# 361
Оле, ти сигурно ще си единствената, която ще се върне за да роди в Разград....
Подкерям  Peace.
Аз и двете ги раждах във Варна......виждам и ти си от там ...какво ще дириш тук  newsm78.

# 362
Сигурно си има причини момичето, но ...с това не бих рискувала. Почти всички мои познати раждаха във Варна основно, останалите в Търговище  и хита в момента Тутракан

# 363
  • Разград
И двата пъти раждах тук,в Разград и съм доволна.Е,не че няма какво да се желае,но пък няма и от какво да се оплача.

# 364
Естествено, има и момичета, при които всичко е минало нормално, то оставаше и да няма такива  Mr. Green При мен лично беше като на кино, все едно съм раждала през две епохи, през 21 и през 17 век.

# 365
Аз сина си раждах в Разград  това беше най-гоямата ми грешка в живота не-стига,че си платих и пак се отнеса ха със мен и детето като със куче И си бях казала каквото и да стане няма повече да ми стъпи крака втори път. И така направих малката я  родих в Търговище една стотинка не платих и видях отношение което тук не видях и аз като raja_nikol все едно в две различни епохи съм  раждала.

# 366
  • Разград
Миличка, аз бях изпратена от лекар да родя във Варна - първия път.
А втория сама реших. Няма да споменавам нищо само си помисли дали ти се рискува. Ако трябва да си тук отиди в Търговище, но не и при нашите "специалисти".
Мила 84, много съжалявам че не успях да дойда и то защото не знаех, а бях на центъра, но никой не ми каза. Видях те по БТВ справили сте се страхотно. Къде и мога ли да подпиша петицията?

# 367
Момичета, къде се продават бои за сладкиши?
Не ми трябват за мен, аз наблягам на количеството, цветът ми е последна грижа.

# 368
Здравейте!
Предварително се извинявам за нахлуването!
Може ли някой да ми каже кадърен педиатър, че съм родом от тук, но педиатъра ни е на друго място, а сме в Разград за известно време и с Т в момента. И къде се ходи като ти вдигне детето Т в събота? Че в бърза помощ не ми се получи последния път....
Предварително благодаря!

# 369
Миличка,отидете в спешния център до Лазаров които е...не се сешам името му в момента (май Вита се казваше) ....там винаги има дежурен  Peace
Дано се оправите по-бързо  Praynig

# 370
Център Вита.......до Била се намира .....ако тръгнеш от ОМВ към Била, преди да завиеш надясно за магазина, в блока в ляво се пада....ако не е ясно питай ще се опитам по ясно и подробно  да обясня.
Дано не е нещо сериозно.Успех .

Вълчо в Разград ли ? Мисля че нийде.....инак в Метро .
Боя за яйца също става, но трябва да пише че е подходяща и за сладкиши  Peace.
Ето тук   надникни.
Между другото майка ми ползва от Антибиотик , вземана преди 100000 години .
П.п.alex, заедно сме писали .

# 371
Дано си още на линия.
Значи, трябва да отидеш в бърза помощ,няма как просто да не се получи.Те са длъжни да го прегледат при положение, че личния му лекар не е в същия град.
Иначе точно срещу Била има спешен център,но там ще те накарат да си платиш,а в същото време не са детски лекари.
Дано утре някой се включи с инфо за личен лекар,който би ви приел,че моята няма да е от тях.

# 372
Мерси много!
Водих го в този център до Била (видях табела Неотложна помощ), прегледа го др. Керчева...стори ми се обстоен прегледа....червено гърло, изписа лекарства (Тантум спрей и Суметролим)...Т е по-висока днес де, и ако не спадне до довечера ще ходим пак. Иначе и на контролен преглед ни викна в сряда...да видим...
Още веднъж много благодаря за бързата реакция  Hug

# 373
Тя е педиатър, дано се оправите бързо

# 374
  • там нейде .............
Добър ден Hug Hug Hug

Аз лично съм доволна от М. Костадинова според мен е добър детски лекар Peace жалко, че не е личен лекар ....
За раждането в Разград - нищо не мога да кажа ..............

Ами това е от мен.

Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт