РАЗГРАДЛИЙКА майтапчийка, с дружки се събира на ракийка.

• 33 199
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Да, на народни е, минахме през модерни, ама стана голяма ...сега сме при Жечев на народни, направо ги омайва този човек. Малката пък е мажоретка от скоро, голям смях. Много съм доволна от тези ръководители, а повярвайте ми имаме опит, пообиколили сме ги

# 721
Тази школа към "Знаме на мира"ли е?На моя приятелка дъщеря й тропка и също е много доволна.Аз някога/в даааалечното минало/танцувах при Керчева и съм запазила прекрасни спомени от тази жена Grinning

# 722
Честит 4-ти рожден Ден на Дани.
Да расте все така жизнен, палав и засмян.Да е много здрав, за да е спокойна мама.

# 723
Към Центъра за работа с деца е, виж при Керчева не сме ходили, при Портянова и при Панайотова сме ходили на модерни, от първата съм по- доволна.

# 724
Бубе,честито и тук,вчера нета ми беше гаден и за кратко затова не съм слагала картичка тук,но поне в скайпа успях да честитя  Hug
от първата съм по- доволна.
за втората и аз ще замълча  Crazy
Рени беше при Жечев и Иванов,но като започна училище остана  при Иванов.Отнего съм по/доволна,вярно много вика и се кара,но танците му са по/добри и имаха повече участия дори в чужбина.Сега пак ходи на народни танци,но в голямата група не и хареса,трябваше да танцува с голените,че е по/висока и с детската група не пасва.Изместих я при друга ръководителка,вярно малко са,но тя е доволна,поне за сега.

# 725
Добър ден,разградски булки и Вълчо Grinning

# 726
Лелее,почти се изписа и тази тема  bowuu

# 727
С голям зор Laughing

# 728
А като тръгнем сега по морета, съвсем ще е трудно. Я кажете кой къде ще ходи, може да се засечем някъде- ние от 19 юли в Албена.

# 729
Здравейте и от мен.
Честит Рожден Ден на Дани на големи патерици Blush,да е жив и здрав  да радва всички.
И ние ще ходим на море на Албена но от 9 август.
Хубав и прохладен уикенд на всички.

# 730
Благодаря за пожеланията, да ви се връща  Heart Eyes Hug

# 731
  • там нейде .............
Здравейте Hug

Ние тази година сме на къмпинг Арапя от 06,07  grinning039

Гледам изписали сме новогодишната темичка Crazy

Предлагам две заглавия за нова:

1, Слънце, плаж и морска пяна, Разградлийка пак я няма!
2, Разградлийка копа у фейсбука, никаква я няма тука!

в тоя ред  на мисли - де е Вълчо? Thinking Thinking Thinking

хубав ден Hug

# 732
АСС+,страхотни заглавия.Повече ми харесва 1,но за мен важи повече 2  Mr. Green

# 733
Като видна замеделка, гласувам за второто  Laughing.
Ние сме на Иракли - 14.08 , ...но само за 3 нощувки...сега тъкмо търся предложения някакви из нета, да удължим почивката на 6 - 7 нощувки.... Rolling Eyes.

# 734
Поли,ти какво правиш тук....я,марш на тръстиката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт