113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Честита и успешна 2010 година!!!

Вики, слушам сега песента Simple Smile

Цоне, да нагушкаш малката писачка Hug

# 76
О, знам, но помислих, че си спечелила конкурс, а аз съм пропуснала.  Mr. Green
Ми.... пропуснала си, да.  Laughing

# 77
Честита нова година! Пожелавам на всички една хубава, спокойна година, изпълнена с любов и топлина!

Много хубави новини гледам съм изпуснала!!! Simple Smile Честито на Титина и на Клеърет! Simple Smile Лека бременност пожелавам и на двете, да износите и родите здрави дечица и да се възстановите бързо!

Гледам имало много желаещи за късметите, жалко, че не влязох по-рано да видя. Аз имам около 40 написани в рима и преведени от мен късмета, ако на някой все още му трябват да пусне е-мейл на лични. Аз прекарах вчерашния ден учейки една 10 годишна американска госпожица как да прави баница с късмети, в следствие на което тя си написа собственоръчно 20 и си направи и опече баницата сама. Много съм горда с нея Simple Smile Калин се научи да сурвака и Ели се опитва и тя, ама още само повтаря след батко си Simple Smile)))
Беше много хубава Коледа, хубав празник имахме и на Нова година...сега само се надявам 2010 да е по-добра от 2009.

# 78
За много години на всички и хубава 2010.  Честити тумбаци на Титина и на Клеърет!

# 79
От агенциите за билети на първа страница от кои сте доволни? Мерси!

# 80
# 81
Аз ползвам Ния Травел.Угаждат ми. Laughing

# 82
Как сте девойки, явно много усилено почивате този дълъг weekend.... Laughingаз с много голямо удоволствие мързелувам и както мъжът ми каза само спя, ям и чета в нета... Blush
цял ден си чета бг традиции и обичаи на фона на бг естрада- май ми е малко носталгично....хахаха
Но тъй като дават игрални серии на Костенурките нинджa се сетих и за още толкова хубави детски филмчета от дeтcвото ми.Кажете сега- вие купували ли сте такива за дечковците си и от къде ако да?И филмчета на английски ли им пускате или и на български- ако някои има link от къде мога да поръчам(дори и да не доставят тук,а само до Бг е ок) дискове с филмчета като костенурките нинджa(оригиналните от 1984 май бяха), гумените мечета, Мечето Ръкспин, Пинко Розовата Пантера и каквото още се сетите, ще съм много, много благодарна.Бих си ги гледала с най- голямо удоволствие... Wink

# 83
Кюбит, Цоне, мерси!

Мики, моето го оррани4авам доста в последно време и гледа само Кириъс Джордж и Супер Уай най-ве4е, на английски.
Розовата пантера я дават по Картуун Нетуърк.
Да знаеш, 4е не е препоръ4ително за  деца да гледат тв Simple Smile

Никак не по4ивам, подреждам дрешници и шкафове Simple Smile Тресе ме някаква настинка от 2 седмици, а от 2-3 дни запо4на да се влошава и май ще трябва да ходя на лекар.

# 84
Пий чайчета с лимон и много витамин Ц. LaughingОправяй се.

# 85
За агенциите препоръчвам смарттравел и по-специално Ани!

За филмчетата- изобщо не мисля да прожектирам такива на Кокорчо, камо ли пък костенурките Нинджа, което е пълно с насилие  Naughty .

# 86
Нали бейби айнщайн за това ги изритаха от пазара.Елла си ги гледаше но по  час два  на ден да речем.Нищо му няма на детето и въобще не е затъпяло...даже напротив.Американците с техните идеи че някое филмче или ТВто е виновно за всичко малко ме изкарват из релси.Никой и нищо не е виновно  единствено и само родителите.

Иначе на Елла си пускам само едюкейшънъл детски, толкова много учи от тях че въобще не ми е ясно кое е лошото -онзи ден гледала Кюриъз Джордж например и ми казва след това"Мамо, скънкс те пръскат от опашката и после мирише лошо" и аз казвам "Да ,ти от къде разбра " и тя ми каза и после добави "и знаеш ли че само може да се миеш със томейто сок за да не миришеш" ...и това почти всекидневно ми сервира ей такива полезности. От Дора да не кажа колко испански думички научи,а пък от Ни Хау Кай Лен и китайски думички знае.
Така че девойки не се стресирайте за ТВто ,просто се внимава какво се пуска на него и малко по-умерено!  Peace

Мики...всички тези филмчета ги има качени цели или в тубата или във vbox7 така че не ти трябва да ги сваляш!
Аз на Елла на БГ и съм и свалила,Тинкърбел ,Мечето Пух...и ей такива подобни на дисни и са със БГ аудио,по торентите ги има,май от арената ги свалих.Иначе намерих и някакво детско наречено "плодчетата" с бг аудио пак ,и тя ги харесва много. Гледа  филмчета с БГ аудио пък колко разбира не знам, не се оплаква все още  така че аз  насърчавам.  Wink

# 87
  • usa
От агенциите за билети на първа страница от кои сте доволни? Мерси!

смарт тревъл.
и аз вчера вчера и днес подреждах нашия дрешник Simple Smile. оказа се, че съхранявам дрехи закупени преди 15 години  newsm78

# 88
Съгласна съм с Вики за ТВ.

# 89
  • usa
Съгласна съм с Вики за ТВ.

да, но важи до време Simple Smile. след една възраст никой не те пита какво и по колко да гледа и ако тв-то е станало част от ежедневието, трудно се отменя и ограничава.

Общи условия

Активация на акаунт