113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Муцунка не беше родила до края на 2009-та, така че я броим за тази година, не си я даваме. Виж Агетката може да я оспорим от вашата бройка, защото се пада в друга година, но понеже сме ларж ще си затворим очите  Hug . Хайде стягайте се, трябват ни още бременлинки ( егати тъпата дума  ooooh! , престоя в отчетните не ми се отразява хич добре  hahaha ).

# 241
Това, което се намеква скъпи дами, че има нужда от нови и свежи попълнения  Wink Wink Wink

Ами аз така като гледам, всичките осем дето сте бременели тогава, вече доста време се ослушвате. Не ви ли е време пак да се включите, а?  Wink За каузата.

# 242
еее, ама вижте сега, то е важно колко девойки са били с тумбаците заедно, а не в една година.  Naughty

Иначе, ако ще я караме на година -  и на АК на Джи е 2007, имаше една дама Джънгъл, тя роди седмица преди мене, и имаше 3 мами (една с близнаци), които така и не прописаха в ам. тема... 

както казах, недейте сега да правите криви сметки, ами пращайте бременни хормони към други чакащи мами в нашата тема.  Mr. Green  Вярно, че 2007ма беше много бебевалежна, но пък последната година донесе много дълго чакани бебета накуп и ще е хубаво да има още нови попълнения  Flutter

Яна, те в този период планетите се бяха подредили по особен начин - народиха се едни опасни и вредни, как да помисли човек за повторно... скоро  Twisted Evil

# 243
Лени едно подкрепление и от мен  Wink . Тогава не пишех още в темата , но и Матю е 2007-ма  Grinning

# 244
Яна, те в този период планетите се бяха подредили по особен начин - народиха се едни опасни и вредни, как да помисли човек за повторно... скоро 

Ами, ами, нали ги гледам из подписите ви какви са сладури всичките. Още трябват. Дерзайте!  Wink

Клер, внимавай с отчетните форуми, че след месец ще ни заговориш само в умалителни и край, отиде та се не видя....

# 245
Аз ще взема да разредя влизанията за няколко месеца, наплашихте ме.... newsm43
 nnnuu

# 246
Клер, близнашката мама от чужбинските бременни Рената2002 беше се записала тук, но после се покри. Освен пак да я поканя.  Crazy
Другото момиче не го познавам, но ще се подмазня.  Joy Рекорд гоним тук. Ей я Лени как ни отряза Бубс, Ники и Ванх и сега сте пак 7. Още една-две да се предадат на идеята и ще е ок, но има време де.  Mr. Green Тандури, не се крий под стола.  Heart Eyes

# 247
Тандури, то на къде да ги разредиш, ти почти не се вясваш  Naughty . Я не се занасяй, влизай си тук при нас, нали знаеш, че човек от съдбата си не може да избяга  Laughing .

Яна ако взема да затъпявам прогресиращо, да говоря в умалително или за бебето като " ние " , моля сигнализирайте   smile3537 smile3538 newsm77

# 248
как ни отряза Бубс, Ники и Ванх

Кюбит  Flutter 'ни'?  Laughing

Клеретче  Laughing, карай избирателно из отчетните, но им се радвай, недей бъди сноби - там цари такъв позитивизъм, кратък е и трае някъде до първото тримесечие на бебетата. После всички стават цинични, раздразнителни и куул форевър.

# 249
Клер, ако "вие" акате в зелено ще го преживеем някак, ама трудно се четат изречения, в които всички сладички думички завършват със сладички наставчици.  Laughing

# 250
тандури ти си супер мама,теб не виждам какво те плаши.  Wink ....шегувам се 2ро винаги мога да пожелая но за 3то чакам родителите да кажат че искат и тогава се хвърлям в пожелания  така че я си се крий под стола,много е разбираемо даже. Wink

Яд ме е че не оставихме на муцунка телефон да прати смс  като се случи събитието,според мен е родила вече и ний не знаем кога! Confused

аталанта...ЧРД много здраве!  bouquet

# 251
Лени, ми аз искам да се класирам тая година бе душО. Пада ми се, па и ми се полага.  Joy
Не дърпай дявола за опашката, за да не му развалиш панаира.

"Акаме зелено" ми е любимо заглавие от "Майки бъдещи и настоящи".  Mr. Green Клер, няма да допуснем да я докараш до там. Зорко ще те следим.  hahaha

# 252
Кюбит разчитам на теб да ме следиш да знаеш. И за подкрепление разчитам, рекорд имаме да поставяме  Grinning .
Вижте какво ще ви кажа, само миз и десивл са освободени тази година от забременяване поради заслуги ( и Вики, че няма как втори път за една година  Joy , то има де, но да не бъдем нахални ), всички други да се стягат в кръста, от инициативния комитет не приемаме никакви оправдания  Joy .

# 253
Клер, рапорт даден. Поканих, даже преизпълних плана.  Joy Ако дойдат бременните ги биете 2007-ма.  Whistling
А ти мисли в единствено число, за всичко, даже и за множествата. Белким хване дикиш.  Joy

# 254
клеърчо...викаш да не бъдете нахални  Joy ,радвам се че за малко се отървах за тази година хихи
абе то замисъла е хубав ама да бяхме всички в една мАала па да си дондуркаме бебешорите заедно, па Анет да отвори хотела   Laughing....ехееееее  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт