113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

8 бременни Агента предре4е 33, бая работа ви 4ака Laughing
Бенс и за теб се отнася  Wink Mr. Green

# 346
  • Чикаго / София
Честит Рожден и Имен Ден на Иво!

newsm59  bigdance2 newsm67  bigdance2 newsm59

Сипируми, да ви расте здрав, щастлив и с много късмет!   bouquet

# 347
 Честито на именниците! Ха, наздраве!
Бенс, срещата ни се отлага май.

Малкия не дава да махам елхата, притеснен е ако мине пак Дядо Коледа къде ще му остави подаръците. Сега сме в преговори.

пак със здраве и наздраве на празнуващите!

# 348
Здравейте от една стара пушка!
Отдавна не съм писала в тази тема, но ви чета и съм от редовните "скрити" посетители.  
Честито на всички празнуващи имен ден днес!
По темите:
Не съм бременна.
Пия семпло, но редовно  Mr. Green - вечер чаша червено вино зимата и бира, или бяло вино лятото, може и маргаритка.

# 349
  • САЩ
Честит имен ден на празнуващите днес!   bouquet

Я като се заговори за пийване колко много нови другарки се появиха  Mr. Green Ха добре дошли на всички!

# 350

so what?, мъжа ми  понякога ходи на срещи в Хюстън, може да отида с него за ден, та може да се видим пак.

Дръж елхата, право е детето  hahaha Heart Eyes

Зарка, добре дошла!

Не е само бебевалеж в темата тези дни  Laughing Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 06:19 от benson10

# 351
  • California
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
Сега ще започна да чета темичката отначало, че да съм в час с нещата, които дискутирате.
Честит имен ден на именниците   bouquet

# 352
Юхуууу бейбибумът е официално открит  Grinning !!!
Цитат
МУЦУНКА е родила е тази сутрин в 11.45, българско време 19.45, принцесата Адриана!!! Малката госпожица е 2.975 кг и 51 см, родила се е нормално (след първо цезарово за Муцунка) и е разбира се прекрасна!!!

Браво Муцунке! Да ти е жива и здрава малката Адриана. Адмирации за решението ти родиш нормално след секциото  Hug !

А сега и един класически пример за умалителнички думички  Laughing
Цитат
Задържаха ни повечко в болницата, че бебчето беше преносенко малко и имаше някаква малка инфекцийка и беше няколко дни на антибиотиче.

# 353
Честито бебе на Муцунка! Да е здрава малката Адриана!

А сега и един класически пример за умалителнички думички  Laughing
Цитат
Задържаха ни повечко в болницата, че бебчето беше преносенко малко и имаше някаква малка инфекцийка и беше няколко дни на антибиотиче.

Това кърти мивки. Без да е свързано с умалителните, друг разказ на нова мама, който ме уби просто, включваше изречението "лекарката ми беше пълничка, но все пак добра и усмихната".

# 354
Честито на Муцунка за малката принцеса! Да е жива и здрава и да носи щастие и късмет на цялото семейство!

Честит имен ден на именниците! Добре дошли на новите попълнения!

Един въпрос към тези който са раждали нормално: Как се преборихте за нормално раждане?

# 355
Как се преборихте за нормално раждане?

С кой да се борим  newsm78 ? Теб от сега ли за секцио те натискат?

# 356
  • САЩ
Честито бебе на Муцунка! Да е здрава малката Адриана!

Титина аз не съм раждала нормално, но до последно мислех че ще съм така. При една нормална бременност изобщо не ставаше и на въпрос някой да ме навива или очаква секцио. Лекарката не го отхвърляше като вариянт, но обясни че ще ми направят операция само ако се наложи. Е, при мен наистина се наложи, но не защото са го искали докторите така.

# 357
Честито Любке да ви е жива и здрава Адриана!!!

Един въпрос към тези който са раждали нормално: Как се преборихте за нормално раждане?
И аз като Хитруша мислех(не само аз ,а и доктора) ,че ще родя нормално ,но се наложи спешно секцио накрая.А малкия пак го родих секцио поради здравословни причини.

# 358
Наблюдаващият ме лекар е с мнение за нормално, вагинално раждане. Казаха, че искат заключение от лекаря за генетичните ( той препоръчва секцио) и от лекаря в Германия ( имам преди близо година операция от миома а и други операции преди това). Та и лекаря от Германия казва секцио. А аз съм толкова против каквато и да е операция и днес цял ден се ровя само за това.
Съгласна съм ако се наложи, но не мога да разбера защо от сега тръгват на този вариан Thinking

# 359
Ехеее, тука се заформил купон! Пиене, бебета, честитки..Simple Smile Честито на именниците!

Да е жива и здрава Адриана на Муцунка!   bouquet

Титина- два пъти съм раждала нормално и без упойки, единия път в БГ, единия път в САЩ. Дума не е ставало да родя по друг начин. Нито някой от докторите е настоявал, нито аз самата съм искала. Виж, ако говорим за това колко са местата ( и докторите) които ще подкрепят едно активно раждане ( както в БГ, така и тук), процента е много малък.
Моите лекари бяха на доста различно мнение от мен какво е НОРМАЛНО раждане и това ми беше осносновния проблем втория път. За съжаление, тогава не можах да си намеря акушерка или дула, които да са на същото мнение като мен, тъй че ако живот и здраве ми се случи пак да забеменея, това ще е първото, което ще търся.

Защо те натискат отсега- ами за да им е по-лесно и да не поемат рискове, както те си мислят. Чети, прецени си сама и реши, никой няма да те отреже насила. В крайна сметка ти  можеш да тръгнеш с нагласа за нормално, а пък ако не става винаги могат да те срежат. Успех и дано не се налага!  bouquet

За пиенето- алкохол има в къщи, не го крием, но и не се сещаме за него. Обикновено го използвам за готвене, в много редки случаи сервираме алкохол дори и на гости, просто защото и приятелите ни са като нас- не е като да са абсолютни трезвеници, но и никой не се е засилил да пие. Още повече, че идва и момента с карането и ние, както и всичките ни познати не караме ако сме пили "дори и едно малко". Та и да идеш на гости, ако само един от компанията ще пие, той обикновено и той се отказва и така.
Аз съм ценител, учила съм "как да пия правилно"( с практиката нагледно, без майтап, имахме такъв час!), както и за самия алкохол, производство, производители, технологии и прочее.  Нагледала съм се на пиянски истории достатъчно( макар родителите ми да не пият) и едно от първите неща като си търсих мъж беше да гледам да не пие.
Смятам, че 21 е прекалено висока и нереална граница за опитване на алкохол(99% са опитвали преди това, но така се води по книга), но и не съм за "топване на пръстчето" на малки деца.  

Общи условия

Активация на акаунт