113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Честито бебе,Муцунка!Живи и здрави!

Вики,много ми хареса стаята. Искам да видя и на Елла стаята, ако не е много нахално. Laughing

Добре дошли и от мен на новите девойки.

За оръжието няма какво да кажа,ние нямаме и сигурно няма да имаме.Само дано на никой не му се налага да го използва на тези, които го имат.Не ми пречи като цяло.

Биз,не знам лекове за кашлица.Нещо от бабините трябва да се пробва. LaughingЕдинствената ми помощ е препоръка за хомеопат,но не вярвам,че ти се набутва с пари за това.

# 481
Муцунка още веднъж да ти е живо и здраво детенцето! Поздравления за раждането и да се възстановяваш бързо   bouquet

Биз инхалация или много топъл душ помагаше при нас.

Ние с бебчо сме самички тази вечер. Слип оувъри децата, а тати работи. Къпем се и се хоризонтирам.

# 482
Честита девойка на Муцунка   bouquet

Вкъщи имаме пушки две - кремъчни, с предно пълнене, модел средата на 19ти век  Mr. Green, от тези, които са по-опасни за стрелящия отколкото за стреляния. Стават за самоотбрана само ако се използват вместо бухалка Grinning. Мъжът се е заканил щом стане гражданин да си изкара разрешително за оръжие и да купи пистолет за самоотбрана  Tired. Засега не съм се притеснила по този въпрос, защото като гледам как са се закучили зелените карти, докато той стане гражданин децата може и да са в колеж вече.

За имената не е започнала битката, защото (цитирам) "то още има хриле, как да мислим име"  Crazy. Накрая може и да се наложи еднолично да го уведомя как се казва дьетето. Книги за бременност имам 4, за първата година - 3, всичките подарък и нито една започната. Като че ли това бебе няма аз да го раждам и гледам  Rolling Eyes. Това беше намек, че ми е интересно да ви чета по въпросите за раждането, де.

# 483
Ах,колко е интересно да се измислят имена.Това ми е любимо.Да пускате анкети. Laughing

# 484
Ах,колко е интересно да се измислят имена.Това ми е любимо.Да пускате анкети. Laughing

На мен ми е много интересна негърската традиция да си измислят имената - от части на имената на роднини, или ей така от нищото, измислено име! Но са със звучене де, едни хем екзотични, хем пак на имена приличат  Mr. Green

# 485
само да не са от рода на ла шонда  Mr. Green

# 486

Хахаха... добре че не си го написала с У вместо с О   Wink (освен ако няма и алтернативен spelling с О за който не знам)
Някои са смешни, като започващите с ла- и ша-, но някои на мен пък много ми харесват. Като например Джейла (племенничката на мъжа ми), или Макайа, Киара и т.н.

# 487

Хахаха... добре че не си го написала с У вместо с О   Wink (освен ако няма и алтернативен spelling с О за който не знам)
Някои са смешни, като започващите с ла- и ша-, но някои на мен пък много ми харесват. Като например Джейла (племенничката на мъжа ми), или Макайа, Киара и т.н.

амиии, досрамя ме  Laughing, имената, които си изброила са супер   Peace

# 488
Не сте обсъдили традицията на семейства Дъгар - всичките да почват с една буква и спелингът да е изчанчен.  Grinning

# 489
Мъжа ми имаше колежка(бяла и нормална) в университета, която се казва 4арити, а сестра и е 4астити hahaha

# 490
в на дени класа има едно момче, мисля с индийско потекло, което се казва лукмен (luqmaan), аз си мислех, че му е прякор: lookman  Grinning

# 491
  • Boston, MA
Муцунка, да ти е жива и здрава Адриана!

Tитина, чета продължението на митническата сага, и видях, че подаръци над 45 евро извън ЕС се облагат, така лки е наистина? Майка ми още чака коледния си колет, сега ако трябва и мито да плати....

# 492
 Бубкa , да ако е от теб на майка ти, си права, над 45 ЕУР дължат мито и ДДС. Прати ми на лични как си описала стоката, да ти кажа какво могат да направят иначе ще ги накарат да платят на цялата сума.

# 493
Момичета само да се похваля,че на 7 януари на бял свят се появи дъщеричката ни АДРИАНА,тежи близо 3 кг и е 51 см.
Родих нормално,без упойка,след първо секцио.Имам и малко шевове.
Ще гледам да пусна снимки.
Муцунке  честито и от мен отново.Дай да видим принцесата! Grinning
Да знаеш че вече ни казаха тук че си родила  и изписахме 4 страници със честитки,върни се малко назад в темата да видиш.  Hug

# 494
Муцунка, да ви е здрава и много да ви радва Адриана! (Много ми харесва името, като говорим за имена.)

Хе, аз наскоро се запознах с млада жена, чието първо име е Chanel. Попитах все пак дали става дума за същия Шанел, за който си мислех, и тя каза да.  

Общи условия

Активация на акаунт