Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • В средата на времето

Агент Скъли Grinning, страхотна снимка Heart Eyes smile3544

Miriel, честита ви придобивка Hug Grinning Кажи сега Дийн как изглежда на 40 " телевизор Laughing Разпростри се в описание Grinning

# 76
  • Разпиляна във въображението
Изи, само въздъх мога да напиша. Прекрасен е. Толкова е млад, толкова е сладък, толкова е секси, секси..... СЕКСИ. А гласът му, ей, думи нямам.

# 77
При което той мъдро заключава - ами защото Дийн е по-добър актьор Shocked Laughing И аз - мислиш ли, че е заради това? Thinking А той - ми за какво да е, да не би да е заради външния вид Joy и даже не се гъбаркаше Joy

Joy Joy Joy
Кажи му на твоя мъж, че винаги съм го смятала за виден ескперт по оценка на актьорското майсторство.  Peace Ми, така де, прав си е и аз затова го харесвам Дженсън. Вие да би да мислите, че е заради красивото лице, бездънните очи, неприлично дългите мигли, чувствените устни и прекрасното тяло....нищо подобно  Naughty
Само да вметна - моят мъж онзи ден с мъка призна, че Дженсън е по-хубав от Джаред, но да не съм си мислела кой знае какво, защото по-принцип и двамата били грозни.  #2gunfire

Dana_Scully, снимката е невероятна!  smile3544 smile3544 smile3544 Добре, че моя мъж още не се е захванал да обсъжда ръста на Дийн  Laughing

Оказа се, че комбинацията между голям телевизор, домашно кино и обръч от колони не са най-подходящи за среднощни прожекции на сериала. Беше ужасно.

Joy Joy Ама пък представяш ли си, по-нататък като не са толкова страшни сериите, какъв кеф ще бъде. Особено това.

# 78
Оказа се, че комбинацията между голям телевизор, домашно кино и обръч от колони не са най-подходящи за среднощни прожекции на сериала. Беше ужасно.
Joy Joy Ама пък представяш ли си, по-нататък като не са толкова страшни сериите, какъв кеф ще бъде. Особено това.

А ти представяш ли си какво скубене на гъста къдрава коса би паднало?

# 79

Joy Joy Joy Joy Е, да, има го и този момент. Ти се съсредоточи  върху Дийн Laughing

# 80
Идвам тука да наклепам другарче пред класа Laughing От снощи да знаете не седя на една редичка с Мириел Crossing Arms Какви ми ги наговори само, как нарани крехките ми чувства - Сам бил ужасен ужасон с две думи Cry Cry Даже нямам сили да възпроизведа останалите кинжали в сърцето ми, които наниза без свян Cry Joy

# 81
Изи, само въздъх мога да напиша. Прекрасен е. Толкова е млад, толкова е сладък, толкова е секси, секси..... СЕКСИ. А гласът му, ей, думи нямам.

Ох и на мен така ми действа!  Heart Eyes
Изгледах всичко до момента и днес минавам на преговор на по-готините и забавни епизоди Simple Smile  Flutter

Цитат

О, не ми я напомняйте тази сцена, плс!  ooooh! Подивявам като я видя! Не само ми се иска да я оскубя тази мулатка, ами направо си ме е яд, че не я затри огромния джип! Sick Mr. Green

# 82

Joy Joy Joy Joy Е, да, има го и този момент. Ти се съсредоточи  върху Дийн Laughing

Crazy Че върху кой друг!  Hug Embarassed Twisted Evil

# 83
Оооо, ще ме клепаш. А ти какви ми ги наговори? Добре, че се появил Сам да покаже на Дийн, че не всички чудовища са чудовища и т.н. Искара го някакъв си убиец на ляво и надясно Crossing Arms

# 84
Идвам тука да наклепам другарче пред класа Laughing От снощи да знаете не седя на една редичка с Мириел Crossing Arms Какви ми ги наговори само, как нарани крехките ми чувства - Сам бил ужасен ужасон с две думи Cry Cry Даже нямам сили да възпроизведа останалите кинжали в сърцето ми, които наниза без свян Cry Joy

Еееее, недей така и ти, де! Прояви разбиране, все пак снощи го е гладала Дийн на 40 инча с подходящото озвучаване, нормално е след такова преживяване всички останали мъже да са прах под колесницата му. Ще видиш как като погледа още малко и стигне до втори сезон друга песен ще запее  Wink

Ето ти един прекрасен Сам за успокоение на наранената душа  Heart Eyes

Добре, че се появил Сам да покаже на Дийн, че не всички чудовища са чудовища

За това съм съгласна и аз

# 85
42 инча Blush Усмивката, уаууу.

Донакъде съм съгласна с двете ви, обаче да не забравяме, че Сам е водил нормален живот, а Дийн не и живял такъв Crossing Arms

# 86
42 инча Blush Усмивката, уаууу.

Как ти завиждам ако знаеш....

Усмивката

# 87
Донакъде съм съгласна с двете ви, обаче да не забравяме, че Сам е водил нормален живот, а Дийн не и живял такъв Crossing Arms

Тук не съм съгласна - Сам е опитвал да води нормален живот. Лъгал е момичето, което обича. След смъртта й се обвинява, че ако е знаела истината можело да се предпази.... съмнения, съмнения.
Дийн е видял смъртта на майка си. Знае за какво е това преследване, докато Сам не вижда смисъл в него, докато не умира Джес. Явно смъртта на обичан човек променя живота им, но на различни етапи.
Още повече, че братята не се обвиняват за това кой как живял. Мрънкат, вярно е, но са си близки, много.
В епизода с вълчицата-Мадисън, когато Сам трябваше да я убие, видяхме сълзите на Дийн. От това по-силна сцена не съм виждала. Затова не ми харесва как се делят + и - на двамата, след като самите те не ги виждат...

# 88
"Нормален" живот до някъде, но все пак се е откъснал от битки, сражения и гонения на вампири, духове и всякакви такива. Докоснал се е до друг начин на живот. Видял е как е от другата страна. Дийн е нямал такъв шанс - от малък е само с оръжия, сребро, сол и дърво.

# 89
Мир, мога да кажа няколко приказки за "нормалния" живот на Сам, но не това е идеята Laughing
Аз не обвинявам Дийн, че е такъв, какъвто е, нито обвинявам Сам, че е мрънкало (и то само в началото, стигни до мрънкащия период на Дийн и пак ще си говорим Laughing). Опитвах се само да отбележа, че Сам има много положителни качества и направо ми е непонятно как можеш да кажеш, че е ужасен Shocked Joy Иначе самият Дийн си призна, че ако не беше Сам, щеше да продължи да трепе всичко наред и посмъртно да ги пита какви са, що са Laughing

Злата, одобрявам снимката, нараненото ми сърце е мааалко по-добре Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт