Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Мерси, Деси.
Аз съм Стела, много ми е приятно в този късен час  Laughing

И лека нощ, отивам да се приспя със Сам и Дийн ....

# 301
Преди около 3седмици отворих темичката ви и понеже съм в сесия и трябва да уча,реших да си изтегля
 първи сезон от сериалчето и се поувлякох.Изгледах 1ви сезон за 4дни  Embarassed
И до днес вече съм на 3та серия от 5ти сезон!
Добре дошла. Hug
И на мен по време на сесия много ми вървяха сериалите. Grinning Wink Добре, че приключих със сесиите за сега.

Гледам тук сте се разделили на отбори "Сам" и "Дийн" ... а аз май немога да си избера ...
Те и двамата са  Oha!
Така си е, страхотни са. Heart Eyes

Много ми харесва подписа ти. Mr. Green Peace

# 302
  • В средата на времето
Здравейте,момичета!
Дали приемате нови попълнения,случайно ?   tiptoe

Здравей sadeyes Grinning Добре дошла и от мен  bouquet

Херсвам двойните агенти Wink, шанса да отидат в градинката на ФеяТА е доста по-голям Mr. Green Hug

# 303

Стич, а какво ще кажеш за напевния, нежен, разказвателен глас на Джаред, м Flutter
Хм, това подвеждащ въпрос ли е? Wink

Само проверявам дали косъмът, дето те държеше извън моята градинка не се е скъсал Laughing

Сега за наказание ще ти пусна Джаред по бяла ризка и Сами по без бяла ризка да ти държи влага. Mr. Green

Имам късмет, че снощи си легнах рано Whistling Mr. Green

Дали целувка по бузката няма да му облекчи болката от раната, м? Flutter

Според мен той има рани по цялото тяло Flutter Laughing

Sadeyes, добре дошла Hug Тук винаги има място за още една фенка, която е почитателка на актьорската игра на двамата братя Laughing

БогиняТА Laughing не ми харесва начина ви на разсъждение Naughty Laughing

# 304
Само проверявам дали косъмът, дето те държеше извън моята градинка не се е скъсал Laughing
Тоя косъм се скъса, Фейче, ситуацията вече е неспасяема. Embarassed Сега, за радост на Изи  Mr. Green, съм от двойните агенти с превес в твоята градинка, че и без това Дийновата е претъпкана.

Според мен той има рани по цялото тяло Flutter Laughing
Харесва ми посоката на расъжденията ти.  Mr. Green

Тук винаги има място за още една фенка, която е почитателка на актьорската игра на двамата братя Laughing
Да, бе, да.  Grinning 'Що ли ми се струва, че момичето нямаше точно това предвид. Wink

# 305
Тоя косъм се скъса, Фейче, ситуацията вече е неспасяема. Embarassed Сега, за радост на Изи  Mr. Green, съм от двойните агенти с превес в твоята градинка, че и без това Дийновата е претъпкана.

Виж сега, понеже най-малко харесвам двойните агенти Laughing ако се прехвърлиш официално само в моята градинка, ще ти връча мотиката да я окопаваме заедно Joy И рани ще има достатъчно и за двете, я виж как го бият непрекъснато Joy И без това се чувствам някак самотна, Цвети съвсем му е изневерила с онзи Робърт ooooh! Laughing

Да, бе, да.  Grinning 'Що ли ми се струва, че момичето нямаше точно това предвид. Wink

Мислиш ли Thinking Не вярвам, няма начин да е забелязала, че са симпатяги, при тая актьорска игра Joy

# 306

Дженсън

На Дженсън тази снимка Злата с метлата специално искаше да ви я покаже за нещо, ама тогава не намерихме къде да я качим, затова сега я слагам вместо нея, пък тя ще се включи с обясненията, че не помня какво трябваше да се гледа там Laughing

Ти хубаво си я сложила, за което   bouquet, ама ако си мислиш, че след като я погледна остава някаква мисъл в главата ми, камо ли да обяснявам нещо, си в голяма грешка  hahaha  И аз за очите нещо исках за илюстрирам с нея.....А, да. Понеже Изида беше казала нещо за зелените му очи. Та исках да ви покажа, че не са баш зелени, а нещо като сиво-зелени с кафявко по края. Не че има голяма разлика, ама да погледаме големи снимки  Laughing

# 307
sadeyes, добре си дошла!   bouquet
И аз като Изида приветствам с  Hug двойните агенти по същите причини. Още повече, ако вземат пример от  Stitch
И без това Маракана вече ни отесня.  Mr. Green

# 308
Виж сега, понеже най-малко харесвам двойните агенти Laughing ако се прехвърлиш официално само в моята градинка, ще ти връча мотиката да я окопаваме заедно Joy И рани ще има достатъчно и за двете, я виж как го бият непрекъснато Joy И без това се чувствам някак самотна, Цвети съвсем му е изневерила с онзи Робърт ooooh! Laughing
Добре, имаме сделка, връчвай мотиката и си стискаме ръцете. Прости ми Дийн. Cry
Ужас, ти си виновна, че съм такава фурнаджийска лопата, ти и Джаред по потник и по без потник и тъжният му, напевен, разказвателен глас... и сивите очи с мъничко кафяво. Heart Eyes

Сигурно цяла Маракана ликува заради напускането ми. Joy

# 309
Пряк репортаж от случващото се на Маракана след официалното изявление на Стич -  newsm68 newsm44 smile3501  bigdance2 dance newsm18  Party Time Drunk  Hands Clap  girluu newsm35 moresmile sohappy
Сбогом, Стич! Ще ни липсваш! На Дийн също, но не го мисли него, ние ще се нагърбим с тежката задача да го утешим  Mr. Green

# 310
  • В средата на времето
Сигурно цяла Маракана ликува заради напускането ми. Joy

Joy тъкмо щях да напиша, че Маракана направи 7 мексикански вълни викайки УРА Joy и гледам Злата е направила пряко включване Joy

# 311
Ще ни липсваш! На Дийн също, но не го мисли него, ние ще се нагърбим с тежката задача да го утешим Mr. Green
Изобщо не се съмнявам във вашите способности. Grinning

Фейчето нещо се офлянква, още не ме е представила официално като член на отбора и не ми е връчила мотиката.  Thinking Хм, дано не се наложи да тръгвам с наведена глава към съблекалните на Маракана пак, че не се знае какво ме очаква там, Дийн сигурно ми е ядосан...  Mr. Green

# 312
feicheto bori edno bolno dete, no podgotvia ceremoniata, ochakvaite vluchvane Simple Smile sorry za latinicata pisha ot tel

# 313
feicheto bori edno bolno dete, no podgotvia ceremoniata, ochakvaite vluchvane Simple Smile sorry za latinicata pisha ot tel
Фейче, гледай си болното хунче и нас не ни мисли, ние сме търпеливи. Hug Дано се оправи бързо детето.

# 314
Така, моля заповядайте, официалната церемония по приемането на Стич в клуба на Сам започва. Комитетът по посрещането се състои от Фея и...Фея Laughing
За съжаление почетният гост мистър Падалеки беше възпрепятстван от някакъв незначителен годеж, но репортери от летището съобщават, че вече чекира багажа и лети насам

Имаме и представители на пресата, които ще заснемат щастливото събитие

И така, Стич, тържествено ти връчвам мотиката

с която прилежно да окопаваш градинката ни Heart Eyes

Освен това членството ти е свързано с някои основни права и задължения, които се състоят в:

Точка първа: права - имаш правото да точиш лиги по Сам/Джаред по колкото дълго и когато поискаш, 24/7  Mr. Green

Точка втора: задължения - задължаваш се своевременно  да представяш на широката общественост всяка нова прекрасна снимка на Сам/Джаред, на която попаднеш и също така да посрещаш всяка такава снимка със възгласите ох, ах, припад и съответно прилежащите им емотикони  Laughing

Като подарък за добре дошла получаваш още една огромнеййййша снимка, за да се насладиш отново на многото сивичко и малкото кафявко Laughing Heart Eyes

Както и една снимка, за да поработиш върху припадането при вида на трапчинките му Laughing

Стич, добре дошла Hug

Публиката, аплаузи моля Grinning

Официално закривам церемонията bowuu

Общи условия

Активация на акаунт