Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Понеже Fairy започна сутринта с гифчета, да се включа е аз с едно любимо мое

Моля, моля, за ръцете на Сами винаги съм готова  newsm53

# 376
  • Smallville
Благодаря,Злата,страхотни ръце има това момче,абе целият е страхотен..
А емотиконът е това което винаги ми е липсвало,пишейки в тази тема.Поздравления за попадението Hug

Може ли и аз да си гепна едно гифче за подпис Whistling

# 377
За да не товаря и аз темата, ще пусна линк към една страница със  Supernatural аватари, има и гифчета - http://www.livejournal.com/allpics.bml?user=big_heart_june

# 378

Нашият отбор се казва "Дийн Уинчестър - доказателството, че Господ е жена"
   bouquet

Изи, съвсем забравих да отбележа, че макар името на нашия отбор да е малко дългичко си е свята истина  Grinning

# 379
И накрая, но не а последно място - честито на danibaby за официалното преминаване в отбора на Сам   bouquet Hug Поздрав с прекрасните, деликатни, с дълги пръсти ръце на Сам. Да не се налга  Fairy да обръща внимание отново  Laughing

Ох, отиде, подкарахме се от сутринта. ooooh! Злата, ти нямаш сърцеееее  Whistling, сега как да работя, м?

# 380
  • Smallville
Аа..по добре сутринта,отколкото вечерта,че сега ще се разсея,а вечер се започват едни мятания в леглото,едни изпотявания,за сънищата да не говоря Crazy

# 381
Нямам  Crossing Arms То затова такъв ми  е  и ника - зла съм  Laughing
Като разтуптях сърцата на фенките на Сам с ръцете му, сега да направя същото с фенките на Дийн

# 382
  • Разпиляна във въображението
Miriel, веднага ти отстъпвам моя подпис, щом ще замениш Роб с Дийн и Кас.  Grinning

Ц-ц-ц как ме надуши не е истина само. Веднага си го смених. Епизода е просто. Кас и жените  Joy Joy Joy А в епизода в бъдещето Joy Joy Joy Joy

Като разтуптях сърцата на фенките на Сам с ръцете му, сега да направя същото с фенките на Дийн

С пилешките му крачета Wink Хм, това да не е подривна дейност отново?

# 383
  • В средата на времето

Joy Joy Joy

Моето сърце от краци не трепва Naughty Аз съм корава Mr. Green Виж, очите, ех очите... Crazy

# 384
  • Разпиляна във въображението

Малко голямо, но....

# 385
Моето сърце от краци не трепва Naughty Аз съм корава Mr. Green Виж, очите, ех очите... Crazy
Ето още един корав за тези, които го пожелаха. Mr. Green

Ето и директен линк. Очи да искаш. http://img16.imageshack.us/img16/5125/winchesterdeanwincheste.jpg

# 386
Ех, момичета, от сутринта сме се подкарали на хубави снимки и гифчета, а? Супер за анкетата - фенките на бро-тата са толкова, колкото и фенките само на Дийн. Ей, отбора на Сами и по-специално "помощник-главен градинар" Стич - няма ли да спрете да рекламирате дългите му чувствени пръсти, не усещате ли, че така сами си поливате вода и ще напъплят нови попълнения в подредената ви градинка с цели трима градинари?  Hug
А за снимките, мерси Злата, Мерси Мириел,  - Обичам да си пия кафето, вгледана в зеленикаво-сивичките с мъничко кафявичко очи на Дженсън .... Heart Eyes Crazy

# 387
Мириел, харесваш ми така Grinning Кажи сега какво да направим, че да го махнеш и от аватара Mr. Green

Аз съм с нов-новеничък аватар Heart Eyes

# 388

Стич, ама и ти май сърце нямаш  smile3544 smile3544 smile3544

Като го гледам на тази снимка, ти се чудя как отиде в другия отбор  newsm78

Fairy, честит нов аватар!

# 389
  • В средата на времето

Очите ли, устните ли...кво да си поискам първо не знам Joy Mr. Green Stitch,   bouquet Оказва се, че пред този поглед  от типа - хладнокръвно-безразлично-убийствено-гневно-страстно-топъл омеквам като масло на слънце Crazy Laughing

ФеяТА, честити Ви пръсти! Grinning Hug Да им се наслаждавате и да ги бленувате подобаващо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт