Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Izida -  честит подпис Simple Smile
аз нещо  малко се забатачих с онзи сайт Simple Smile все пак - ето ги http://img709.imageshack.us/g/2ez79fajpg.gif/ моята скромна колекцийка Simple Smile предполагам  няма нищо ново за вас, но аз им се радвам Simple Smile

# 436
По повод кънвеншъни и снимки... на един кънвеншън Джаред беше сам и разказваше как се почерпили порядъчно с Дженсън и един техен приятел в къщата на Джаред във Ванкувър. По някое време вече решили да си лягат и Дженсън и другия слезли на долния етаж, последвани от кучетата на Джаред. И по едно време както си спи Джаред се събужда от сигнала на гсм-то за получено съобщение. Отваря и какво да види - снимка на Дженсън заспал пиянски сън с отворена уста и лиги в леглото с двете псета, а те си навряли муцуните в лицето му  hahaha Онзи другия като същински приятел го снимал и пратил снимката. Джаред, също като истински приятел каза, че щял да качи снимката в you tube, ама още не съм я видяла  Laughing

# 437
Злата ще се сети кой беше кънвеншъна, сигурна съм, тя е моята по-добра памет Laughing
Злата, в теб ми е надеждата. Praynig

Стич, за тебе винаги  Hug
The Jared and chicken Picture

# 438
Стич, ще го издирим кънвеншъна, задължително.
Има и един друг много хубав момент, когато Джаред говори и в залата се чува плач на бебе, това ще ти го намеря бързо, там е страшен сладур.  Heart Eyes То е от друг кънвеншън де.
Искам обаче да ти кажа, че ако седнеш да изгледаш няколко с него, просто тотално ще се влюбиш. На живо е в пъти по-хубав, чаровен, привлекателен и слънчев, отколкото във филма.  Heart Eyes

Извинявайте за забавянето, ето първите три места на онази класация. Слагам ги направо тук, не са чак толкова големи. Peace

#3 – Дийн наблюдава екзорсизма на Сам над Самхейн в епизода “It’s The Great Pumpkin Sam Winchester”

Спомнете си малко по-назад коментара за Дженсън и Джаред, открили майсторството на безмълвните жестове, с които пресъздават силен емоционален момент. Тази сцена е еквивалент на награда на Академията за невербална актьорска игра. Изумява ме това колко изтощителна, сърцераздирателна, напълно напълно хипнотизираща борба може да бъде пресъздадена само чрез хвърлените набързо погледи, протегнатата ръка на Сам и няколко сериозни гримаси.

Ние видяхме какво се задава. Сам щеше да използва своите сили, за да направи екзорсизъм на Самхейн. Това, което не очаквахме, беше, че Дийн ще дойде и ще наблюдава смущаващите резултати. Неговият притеснен поглед беше изпълнен с усещане за страдание, разбиване на сърцето му и просто тъга. Той мразеше да гледа брат си, принуден да прави това, но не можеше да направи повече, освен да гледа..

От друга страна, Сам се бори и то се бори с все сили, докарвайки своите способности до ръба, докато Самхейн се приближава сантиметър по сантиметър, не можещ да бъде преборен лесно. Той забелязва Дийн, но не прекратява своята борба, нито иска помощ. Той продължава, дори когато започва да го боли главата и му потича кръв от носа. Накрая Самхейн е победен, и оставаме със Сам и Дийн, оставащи на своите места в двата края, гледайки се един друг ужасени, и двамата разбиращи, че промяната на Сам трудно може да бъде спряна. Резултатът – огромна тъга и за двамата. А ние зрителите – си вдигаме ченетата от пода и се чудим как е възможно да направят такава невероятна сцена без да кажат дори дума.

#2 – Думите на Дийн преди полунощ в епизода “No Rest For The Wicked”

Имахме целия трети сезон да си представим последните моменти, какво ще си кажат един на друг, как ще се сбогуват братята, когато Дийн трябва да изпълни сделката си. Но не очаквах това. Една минута до полунощ и Лилит е изчезнала. Сам се обръща към Руби и е готов да не изпълни желанията на Дийн, да използва способностите си и да го спаси. Силният Дийн го спира. „няма да позволя да отидеш в Ада”, „Ще го направиш”, казва Дийн и тогава реалността ни зашлевява. Дийн ще умре.

#1 –Сам умира в ръцете на Дийн в епизода “All Hell Breaks Loose Part I”

Спомнете си, това беше преди смъртта на Уинчестърови не беше клише. По време на серията не бяхме точно притеснени. Само едно от децата психарчета щеше да оцелее. Гледахме ги как умират едно след друго, чудейки се как ще умре Джейк и Сам ще се измъкне. Те няма да оставят Дийн да продължи без Сам.
По дяволите! Убиха го! Ножът мина през гръбначния стълб на Сам, докато Дийн гледаше ужасено. Той тича към смъртно ранения си брат, който умира преди да падне на земята. Виждаме как светлината бавно угасва у Сам, докато Дийн изучава доколко е фатално пробождането и успокоява, по-скоро себе си, отколкото дезориентирания си брат. Тогава Сам тихо се изплъзва, неспособен да промълви дори дума за сбогом, оставяйки Дийн, вкопчил се здраво в падащия си брат. И след това Дийн изкрещява Саааам!, докато сълзите му се стичат.

Да гледаш как светлината угасва у Сам и отчаяната реакция на Дийн, губейки своя по-малък брат, ни показва всичко, което двамата са преживели. Смъртта беше шокираща, неочаквана и толкова емоционална, че ние феновете оставаме безмълвни пред телевизорите си часове след като епизодът е свършил.

# 439
  • В средата на времето
http://img709.imageshack.us/g/2ez79fajpg.gif/ моята скромна колекцийка Simple Smile предполагам  няма нищо ново за вас, но аз им се радвам Simple Smile

Shocked попаднах на точното място Joy Тук слагам онзи изплезен емотикон. Може ли да ползвам някое от твоите гифчета? Може ли, може ли... Grinning  Hug Харесах си няколко, но понеже не мога всичките да ги сложа Crazy се спрях на едничко Laughing

# 440
  • София
Може, може Simple Smile нали за това съм ги качила - който си хареса да  си взима Simple Smile
аз надали скоро ще си сменя подписа, освен ако някой мод не сметне, че не пасва на форума Simple Smile

# 441
Ейнджъл, искам да отбележа, че второто ти гифче е просто трепач Heart Eyes

Злата, благодарности, че ме отмени  bouquet

# 442
Angel_Dust, разгледах ги гифчетата   bouquet Страхотни са! Ще си помисля още малко дали и аз да не се подновя.
И отново за Стич - Джаред и бебето

# 443
Искам обаче да ти кажа, че ако седнеш да изгледаш няколко с него, просто тотално ще се влюбиш. На живо е в пъти по-хубав, чаровен, привлекателен и слънчев, отколкото във филма.  Heart Eyes
Сигурна съм. Grinning Скоро ще наваксам, все пак съм нова в отбора, прясно влюбена.  Heart Eyes

Злата, златна си.  Hug  bouquet
Ще ги изгледам от къщи, че тук нямам звук.

# 444
Сигурна съм. Grinning Скоро ще наваксам, все пак съм нова в отбора, прясно влюбена.  Heart Eyes

Като почнеш, държа да гледаш онзи, от който ми е гифчето в подписа. След това ти гарантирам пренасяне в друго измерение Laughing Интересното е, че там е малко болен и затова е доста по-кротък и немърдащ от обикновено. Явно аз го харесвам най-много малко болен Laughing Какво пък, ще го лекувам Mr. Green

# 445
  • В средата на времето
Явно аз го харесвам най-много малко болен Laughing Какво пък, ще го лекувам Mr. Green

Ти го искаш болен...на легло Mr. Green Ясно ни е на нас Grinning Hug

Само да кажа, че новият ми подпис е благодарение на Angel_Dust   bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:01 от Izida

# 446
  • Някъде в търсене ............
http://www.youtube.com/watch?v=R0MZ2TIAKu8&feature=related това беше след клипа с бебето, страхотна компилацийка Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Xt_R4YVpmno&feature=video_response събрани са едни от най- добрите им моменти

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:07 от desi02

# 447
  • В средата на времето
http://www.youtube.com/watch?v=R0MZ2TIAKu8&feature=related това беше след клипа с бебето, страхотна компилацийка Heart Eyes

Дженсън е и пластичен Heart Eyes...защо ли се учудвам и аз Crazy...той може всичко Naughty Joy

Дженсън говори за двете сестри Хилтън Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:14 от Izida

# 448
#2 – Думите на Дийн преди полунощ в епизода “No Rest For The Wicked”
#1 –Сам умира в ръцете на Дийн в епизода “All Hell Breaks Loose Part I”
Да, определено съм съгласна с класацията. Мило Фейче, благодаря ти много за труда по статията.  newsm51
Само като си спомня трупа на Сам, проснат на масата, или Дийн, разкъсван от адските хрътки... ooooh!

Ейнджъл, страхотна колекция си заформила, браво, достойна за първа страница.

# 449
Дженсън е и пластичен Heart Eyes...защо ли се учудвам и аз Crazy...той може всичко Naughty Joy
Така си е - всичко може  Laughing Поздравления за новия подпис   bouquet -  наистина е adorable.

Разказа му за сестрите Хилтън  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт