Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, здравейте,
Ето малко официална инфо от страницата на CW за дългоочаквания нов епизод (има и видео! )  Hug  Sunglasses http://cwtv.com/shows/supernatural/episodes

# 661
Ох, Фейче, не знам за оформлението на първа страница, обаче забележи очи:

newsm09 Очите ли, устните ли да гледам... smile3544 Страхотна е тази снимка  Heart Eyes и като че ли не съм я виждала досега. Или поне със сигурност не в такъв размер Grinning

Изи, аз питам, защото понякога хората недоволстват, че първата страница е твърде голяма, иначе, знаеш, винаги приветствам идеята да се усеща разкоша Laughing

Дейна, мерси за линка  bouquet
това видео е лошо и само ни благодари за интереса, но понеже не сме в правилната държава ще го гледаме през крив макарон Crossing Arms

Добре де, Мастърче, кажи сега, не може ли поне за гримьорки да се цаним Laughing

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 13:06 от Fairy

# 662
  • В средата на времето
Изи, аз питам, защото понякога хората недоволстват, че първата страница е твърде голяма, иначе, знаеш, винаги приветствам идеята да се усеща разкоша Laughing

Ако някой измрънка, любезно му обясни идеята за разкоша, пък ако не вдява го препрати към мен Grinning Wink На мен даже първа страница не ми е достатъчно пълна и шаренка Joy...ама аз съм си като сврака, всичко шаренко ме привлича Crazy Joy

# 663
  • София
Момичета, здравейте,
Ето малко официална инфо от страницата на CW за дългоочаквания нов епизод (има и видео! )  Hug  Sunglasses http://cwtv.com/shows/supernatural/episodes

като цъкна на видеото ми дава, че е достъпно само за живеещите в щатите Sad

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 13:18 от Angel_Dust

# 664
Стич, относно онази снимка, дето се чудеше откъде е, поразрових малко и я открих във fanpop със заглавие deleted scene 5x03. Тоест, е точно от тази серия, за която ти казах, ама явно не е влязъл в употреба този кадър. Има още една снимка оттам, ето

Излезли са промо снимки, но не от идния епизод, а от 13-ти, слагам ги като линк, та чистите неспойлерирани души да не ги опетняваме Laughing Heart Eyes

http://www.spnsite.com/gallery/thumbnails.php?album=29

# 665
Стич, относно онази снимка, дето се чудеше откъде е, поразрових малко и я открих във fanpop със заглавие deleted scene 5x03. Тоест, е точно от тази серия, за която ти казах, ама явно не е влязъл в употреба този кадър. Има още една снимка оттам, ето

Излезли са промо снимки, но не от идния епизод, а от 13-ти, слагам ги като линк, та чистите неспойлерирани души да не ги опетняваме Laughing Heart Eyes

http://www.spnsite.com/gallery/thumbnails.php?album=29

Shocked Нещо пак сме си синхонизирали мозъчните вълни. И аз го изрових това преди да изляза в обедна, само снимките от 13-ти епизод - под формата на клипче, и тъкмо влизам да го споделя.

А за гримьорка ме брой и мен. Нищо, че съм с две леви. Ще има:
- Um, Stitch, can you quit touching me?
- NO!!! Twisted Evil Crazy

# 666
А за гримьорка ме брой и мен. Нищо, че съм с две леви. Ще има:

Joy
Или ще има - Стич, стига толкова грим, готов съм, готов съм, ГОТОВ СЪМ!  Joy

Сега гледам четвърти епизод от четвърти сезон, когато Дийн разбра какви ги върши Сам - ми не му вдявам на Дийн какво се корка толкова. Не е много приятно, но пък нали по този начин спасяват хората. Rolling Eyes А Сам го гледа с такъв жален поглед, че ми се къса сърцето Cry Злата пък обяснява, че на нея за Дийн й се късало сърцето Laughing Изобщо парчета сърца хвърчат навсякъде Joy

# 667
  • В средата на времето
- ми не му вдявам на Дийн какво се корка толкова.

Ми може да се е сетил за обещанието дадено на баща му да килне Сами ако вторият започне да играе прекалено на демонската свирка Crazy Освен това, Дийн не знае Сам ще може ли да се контролира, ще си бъде ли същия като преди. Най-лесно е да се предположи, че Сам се превръща бавно в чудовище. Как няма да се корка Дийн? Освен мисълта, че може да му се наложи да килне Сам тук дълбае и мисълта, че ще остане съвсем сам...Провалил се... Rolling Eyes

(ама анализ спретнах... Laughing)

# 668
- ми не му вдявам на Дийн какво се корка толкова.
Ми може да се е сетил за обещанието дадено на баща му да килне Сами ако вторият започне да играе прекалено на демонската свирка Crazy Освен това, Дийн не знае Сам ще може ли да се контролира, ще си бъде ли същия като преди. Най-лесно е да се предположи, че Сам се превръща бавно в чудовище. Как няма да се корка Дийн? Освен мисълта, че може да му се наложи да килне Сам тук дълбае и мисълта, че ще остане съвсем сам...Провалил се... Rolling Eyes (ама анализ спретнах... Laughing)
И аз тогава мислех, че Дийн е прекалено краен и отрича очевидните ползи, както знаем при него всичко е или черно, или бяло - сиво няма, но после се опитах да "погледна през неговите очи". Та анализа на Изи ми изглежда напълно логичен. Сам и той не разбира защо се корка Дийн, защото той се познава и има доверие в собствените си способности и контрол, освен това вижда положителните страни. По-късно стана ясно обаче, че всъщност Сами се е спускал по наклонена плоскост.

# 669

Joy Joy Joy

Благодарско за снимките, не че ще добием представа за какво става от 9 снимки, ама пак си е готино да видиш нещо ново, че вече ни симка остана невидяна, ни нищо.
Изи, чудесно си изанализирала ситуацията  newsm20

# 670
По-късно стана ясно обаче, че всъщност Сами се е спускал по наклонена плоскост.

Добре де, ама за каква наклонена плоскост става дума, аз досега развивах теории на Изи, ама да ги споделя и с широката общественост Laughing
Кое от всичките действия на Сам е продиктувано от това, че пие демонска кръв и къде точно сгреши в цялата история?

# 671
По-късно стана ясно обаче, че всъщност Сами се е спускал по наклонена плоскост.
Добре де, ама за каква наклонена плоскост става дума, аз досега развивах теории на Изи, ама да ги споделя и с широката общественост Laughing
Кое от всичките действия на Сам е продиктувано от това, че пие демонска кръв и къде точно сгреши в цялата история?
Края на наклонената плоскост беше Апокалипсиса, който се случи, защото Сам уби Лилит. А той я уби, защото Руби го манипулираше да пие кръв, да си развива способностите и да си мисли, че всичко е за добро.

# 672
Опс, чак сега забелязах, че е възможно да не виждате видеото, защото сайта търси vpn с IP адрес от Щатите. Вкъщи компетентния орган е направил някаква компютърна "магария"  Twisted Evil  Laughing , с която лъже подобни сайтове, че vpn-a и IP-to са от САЩ и аз мога да го гледам.  Mr. Green Ще ви кажа обаче как става номера след справка с въпросния "компетентен орган", който още не се е прибрал от работа.
Мисля, че има и някакъв начин клипчето да се запише и да ви го постна другаде, за да го видите - ще помисля по въпроса, очаквайте включване отново малко по-късно. Wink

# 673
Края на наклонената плоскост беше Апокалипсиса, който се случи, защото Сам уби Лилит. А той я уби, защото Руби го манипулираше да пие кръв, да си развива способностите и да си мисли, че всичко е за добро.

Мастърче, Апокалипсисът се случи, защото онез гадове ангелите не им казаха, че не трябва да убиват Лилит. И Сам и Дийн искаха да я убият. Ако Сам не беше пил кръв, просто щяха да я убият по друг начин. Защото тя чупеше оковите и трябваше да бъде спряна. Дори накрая Сам като предложи на Дийн да отидат двамата да я убият, Дийн се съгласи и щяха да го направят, ако Руби не беше там. Нещо повече, Дийн искаше да отиде сам да убие Руби, но тогава ангелите го спряха, та да може Сам да свърши мръсната работа.  Така че не виждам къде е вината на Сам.  Rolling Eyes

# 674
  • В средата на времето
Нещо повече, Дийн искаше да отиде сам да убие Руби, но тогава ангелите го спряха, та да може Сам да свърши мръсната работа.  Така че не виждам къде е вината на Сам.  Rolling Eyes

Както и ти казах, всичко е сценарий не много добре премислен Grinning Не е ясно предвид сложната игра на шах между демони и ангели дали наистина Дийн е щял така или иначе да килне Лилит. Според мен нямаше да може. Лилит е можела да бъде килната само от същество с нечовешки способности. Сам няма вина разбира се. И двамата с брат си са само пионки на дъската. Например усложливо се забравя, че всъщност Дийн започна всичко.  Laughing За мен не е важно кой е завършил започнатото, а кой го е започнал всъщност. Дет се вика ако Дийн не беше счупил първата окова, нямаше да се счупи и последната Simple Smile Но и Дийн не е виновен...Просто хвъркатите и рогатите много добре се възползваха от човешката слабост наречена семейство и дълг, и любов към семейството. Wink

Общи условия

Активация на акаунт