С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 774
  • 211
  •   1
Отговори
# 15
Честита Нова Година и от нас с Мария! Здрава и пълна със сбъднати мечти да върви!
Страхотни Жабчета!  Heart Eyes
Честит имен ден на Весето и Марморана! Със здраве да си чувате имената, момичета!    bouquet

# 16
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СБЪДВАНЕ НА НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ МЕЧТИ И МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ!Обичам ви  Hug
Честит празник на всички именници, да са живи и здрави   bouquet
Почерпете се и кой с каквото желае и за мое здраве.

# 17
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА 2010 ГОДИНА! НЕКА ПРЕЗ НЕЯ ИМАМЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ, МНОГО ПОВЕЧЕ СБЪДНАТИ МЕЧТИ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НИЕ И БЛИЗКИТЕ НИ!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ!  bouquet

Жабче, малките бандитки са очарователни Heart Eyes

А ние не започнахме добре новата година Цвете ми е на АБ, страшно много кашля вдигна и Т Tired

# 18
Да ни е Честита Новата 2010 година. Нека е изпълнена с много здраве и красиви мигове.

Честито на всички именници днес   bouquet

Ники, дано майчето ти скоро да се оправи и да си я приберете в къщи.
Жабче, хубавици си отглеждаш ти
Хубава вечер на всички
И да не забравя да ви благодаря, че ви имам, обичам ви

# 19
Ей кога изписахме 2 странички.
За много години момичета! На всички желая много, много здраве и късмет. Всичко останало знам че имаме сили да си го изработим. Нека желанията ни се сбъдват с лекота. Hug Hug Hug

# 20
За много години!
Бъдете здрави, щастливи и обичани! Много късмет и успехи през новата години!   bouquet

# 21

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!
ЗА някой тази нова година ще бъде различна, Щастлива и незабравима!!!!
Както моята 2007 година довела най сетне до успешно раждане!!!
Пожелавам Ви я от сърце!!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!!!!

# 22
  • Варна
С много радост съобщавам, че Мама Цоцоланка тази сутрин е родила юнак Самуил. Който я познава, може да й честити тук.

# 23
Честита нова година, приятелки мили! Пожелавам ви да сте много здрави, щастливи и обичани! Нека тази година да е по-спокойна и успешна от предходната и на всеки да донесе това, от което най-много се нуждае!

Честито на мама Цоцоланка и на всички именници!

# 24
-Честита нова година и от нас с Хриси!На всички пожелавам една прекрасна година,изпълнена с много радостни мигове!

(на патеричка),Честит имен ден на Весето и Марморанка-

# 25
  • Виена
За много години, приятелки!
Щастие, радост и много здраве, за да се аслаждавате на прекрасни моменти! На всички пожелавам от сърце да се сбадват мечтите ви бързо и поводите за усмивка да не спират през цялата година!
Обичам ви!  Hug Hug Hug
Ники, кефиш ме как си пуснала темата 5 минути преди Новата година!   bouquet
Честита радост на мама Цоцоланка! Лилибонче, не я познавам, но от пусната от нея тема научих преди време за вас и ми направи впечатление голямата душа, която носи! Да са й живи и здрави дечицата! Всички дечица да имат щастливо детство и да радват сърцата ни!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 13:28 от Renny

# 26
Ники, кефиш ме как си пуснала темата 5 минути преди Новата година!   bouquet

Ша мЪ прощаваш, Ренка, ама ние у Бугарско сме един час напред от Виенско Mr. Green

# 27
  • Варна
Честит имен ден на именниците днес!
Честито и на мама Цоцоланка!

# 28
  • Бургас
Честита Нова Година, мили момичета!
Нека 2010 ни донесе здраве, поводи за усмивки и сбъднати мечти.

Честито и на мама Цоцоланка.

Благодаря  милички , че ви има, че споделихте с мен болката и мъката! И дано няма поводи други майчета като нас да пишат в този форум.

# 29
Честита Нова Година ,с пожелание за повече усмивки и щастливи мигове.

Общи условия

Активация на акаунт