Отговори
# 225

Амбър как върви стимулирането, Димана засука ли?
Отивам да полегна че след има няма час  baby_neutral ще е буден и ще иска да папа и ще приполовим ноща  Simple Smile
не, нейска, пищи реве, разрани ми и двете зърна за няма и 5 минути още в началото....пробвах да цедя, едва 10 мл изкарах.... ми то си няма кърма...и да имаше шанс в началото, вече едва ли....продължавам с АМ и така.....то тя се научи със шишето и сега трудното не го иска....а така хубаво си сучеше детето в началото.....оф....филми, цветни даЖЕ

п.с нашата принцеса се буди всяка сутрин към 4 и рев, рев...иска да яде...ама как ще яде като до 6 има още два часа,като през нощта папа в 12 и в 3.....сега седим на компа и слушаме шумовете от сайта......че сешоара да почине малко....спи ми в ръцете като китайче...а ся де Thinking

от два дни ака сама, вечер преди баня.....много масажи правя през деня и гимнастика с краката и вечер...плиок...зелено аки Party

# 226
  • Варна
Добро утро!
Благодаря за пожеланията, много сте мили.
Чудни резултати от прегледите все така да растат дечицата ни.
evita83 и petia_sport това което описвате прилича на крусти. На Агафия и се
появиха около 3 месец, а точно вчера на ет-ка споделих, че бебеДачо има от няколко дена.
Мазах с Мустела - srelaker кремче, за 3-4 пъти мазане  изчезнаха. Доволна съм от ефекта!
Мазане и ресане със ситен гребен след това. Ето товаhttp://www.framar.bg/%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0- … -pid30001171.html
Някои от предната отчетна бяха доволни от Клоран кремче и шампоан на А-дерма, други
мазаха с преварен зехтин и пак имаше ефект.Моя глас е за Мустела-та.
За себе си зависимост хранене колики не виждам,не спазвам диета, ама като  гледам
списъка, то нищо не остава за ядене. Не е лошо да се спазва някакъв по лек режим, ама
все си мисля ,че диво вманиачване, без  наличие на алергия или нещо сериозно, няма
нужда.  Добре, че порастват децата,че скоро ще се отървем от коликите и ще заприказваме за зъбки.

# 227
Добро Утро, Честит Имен Ден на всички именници - Иван на Krasoni   bouquet, Иван на Evita   bouquet и милата ми Choosy   bouquet, почерпете се с много хубаво настроение в днешния специално слънчев ден и от мен и малкия ми Ивайло  Hug

Честит вчерашен имен ден на Дачо на Евил   bouquet (не съм забравила, нямах комп.)

# 228
Добриютру и от мен!

Колибрич, като те чета - аналогичен случай и в наш'то село. Като дръпна кожата на чурето глава изобщо не виждам и отворчето е едно такова дребно, миниатюрно.  Rolling Eyes Чак се вкарах във филми, че има фимоза и намерих тази статия.
Реших да не пипам нищо за сега и да го заведа на уролог по-нататък.  Peace

По идея на evil намазах бузките на Андрю с крема за дупе на Веледа. Доста омекоти обривчетата, но неговите не са с връх, а стоят като шкурка груби, насипани едни такива.

Сега бягам да купувам подарък на любимата ми майчица, че днес е рожденничка  Grinning

Честит имен ден на всички именници, май са доста!   bouquet

# 229
Честит имен ден на всички именници!!!Да са живи и здрави и много послушни!
Честит имен ден и на бебе Дачо/малко закъснял/.Да слуша мама и тати и да внимава с Агафка Heart Eyes
Моята малка мишка от два дена нещо ми повръща,а яде по-малко от колкото трябва/90мл./.За ваксините чакам да споделите че мен ме преследват от много време,а аз не давам че още е с хрема,а нали трябва да е напълно здрава Thinking.На 13-ти сме на ДК и ще видим казаха ми че ако искам мога да си купя ваксината която струвала 55лв. или да сложат от тяхната newsm78,направо съм в шах каква ваксина какви 55лв????
Етке-да ти е жива и здрава майчето  bouquet.А ти нямаш ли имен ден я да не се скатаваш  Joy
Плаче отивам
П.С. После ще разкажа за диското Mr. Green

# 230
  • Велико Търново
Честит имен ден на всички именници - малки и големи. Желая им много здраве и щастие!

Честито и на майката на Ета!

# 231
Пепи, тенкю, мила!  Simple Smile Верно, на баба ми Иванка съм кръщавана, ама понеже е различно името не си се броя за именничка.
Ама ако някой настоява, подаръци приемам  Mr. Green

Забравих за ваксините да се изкажа.
Аз съм твърдо против. Андрейката няма ни една, отказах ги още в Родилния дом. Като му потрябват по-нататък за ясли или градини може да сложа, ама на такова малко човече - твърдо не.
Мое си мнение, абсолютно незадължаващо  Peace

# 232
Здравейте,
честит имен ден на всички именници!   bouquet
Вчера минахме през д-рката и бебо от мин седмица е качил към 300 гр, което вече ме успокоява, че мин седмица беше качил мн малко, но и кърмата ми е леко увеличена от миналата седмица сякаш,  Praynig дано още. Иначе пишчицата ни казаха да я промиваме с физиологичен разтвор и като питах доки какво да я правим, тя каза че ще каже като му дойде времето Simple Smile . На 15-ти сме на ваксина и по този повод, Колибри вие ли си я купихте или от д-рката,  че забравих да я питам вчера?
За храните, аз и преди писах изключително се ограничавам, ям катрофки, ориз, месо и зеленчуци, като от зеленчуците основно чушки печени. Иначе супички си правя, гледам да пия много вода и така я карам. А малкия ми мъж сякаш днес като се хранихме ми се усмихна, мисля че беше волево, понеже беше буден, гледаше ме с широко отворени очички. А да го похваля, пу,пу, дано така да я караме, снощи като е заспал в 11 и сутринта в 6ч се събуди, аз съм спала като пън, а татко му ставал да го наглежда, че се притеснил защо не ни буди  Laughing .

# 233
Здравейте
Мерси за пожеланията на всички ви, както казва Боби и аз черпя с добро настроение и хубаво време, дано и да се постопли повечко за да има и подобаваща разходка  Wink
А и да кажа че имам още трима Ивановци около мен, съпруга ми, баща ми и племенника (макар и по далеч да е от мен)  Simple Smile
Да са живи и здрави останалите именници, малкия Иван на Евита, Choоsy  и всички за които не знам.
Лек ден от мен, изчезвам по задачи

# 234
  • Варна
Честито на всички именници! Да им е честито името !
Честито порастване и на еткината мама, която съм признала за баба №1.
Да ти е жива и здрава ет-ке!
Абе и Калоян има имен ден днес, ко се скатавам аз  Crazy
На Кико чурката беше точно така както е в статията, тръпки ме побиват, като
се сетя...На бебеДачо чурката е перфектна, почти цялата главичка излиза, още
в болницата първата ми работа беше това да огледам и се успокоих. Пу, пу
този път ми се размина този проблем.

# 235
Честит празник на всички малки и големи именници! Да са живи, здрави и много усмихнати!

Честит Рожден Ден на майчето на Ета! Дълги години да е все така жизнена и неудържима, да се радва на прекрасните си деца и внуци!

Да почерпя, че и аз съм в бройката  именници Laughing

# 236
Честит празник на всички празнуващи!И малки и големи да сте винаги здрави и засмени! Hug

Аз хич не съм в кондиция тези дни.Излязоха ми резултатите от вагиналния секрет и положението хич не е розово.Докарала съм си инфекция.Ай кажете ми как стана така, като от раждането насам нищо не е попадало във влагалището ми ConfusedКъде се замърсих, що стана така...Сега слагам едни глобули, дето като прочетох нежеланите реакции от тях, лошичко ми стана.Цепи ме главата зверски от както ги слагам, може би е от тях.

Да кажа за последния лаф на баткото ни.Никола плаче, аз приготвям млякото, тичам и чувам Мартин да казва:"Не плачииии, моля теееее, ето я майка ТИ!" Mr. Green

# 237
  • Sofia
Честит имен ден на всички малки Иванчовци. Нека са живи и здрави и много щастливи.   bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден и на Калоян на Evil.

За пишките - Започва забелването след 1 ят месец, в началото е почти нищо, но постепенно се придърпва кожичката назад при къпане. Не се забелва веднага. Целта е след постоянство всяка вечер накрая след няколко месеца (при всяко дете времето е различно) главичката да се покаже цялата.

Както споделих по-рано имам проблем с ходенето до голяма. Пробвах вече и сушени сливи, но уви не помогна. Ако някой знае, за други бабини илачи моля за помощ. До сега единствено ми помагаха бонбонките Laxatol и сироп Фрутилакс, но ме е страх да ги взимам вече, за да не се отрази на бебо.

А кафе пиете ли - много ми се пие, но незнам в крайна сметка отразява ли се на дечицата ни?
Някой ще ми каже ли как да се включа в общия албум. Нали съм сравнително нова и някои неща не са ми ясни.

Приятно изкарване довечера на всички празнуващи.

# 238
  • sofia
Честит имен ден на всички именници! На тези близки които са около нас да са здрави и щастливи! На Кasoni, Lassi, Калоян на Евил,на Чуузи, на Евита и Боби алекс, и ивсички които съм пропуснала.

Искам и аз да почерпя за сестра ми  и милата ми баба(на 87г) - също именнички. smile3525

За забелването и аз съм в чуденка като Колибри - не  знам трябва ли да излезе нещо или не. Опъвам надолу но нищо не излиза - глава де. Може би постепенно ще се стигне и до нея, ама то е толкова миниатюрно че ...... Почиствам белите неща дето се виждат и това е.  Поздравления за чурката на бебе Дачо.

И на Коки му се лющи кожата и на главата и по коремчето. Доки като го видя каза веднага да сменям олиото със зехтин Naughty

За ваксините - още на каката слагахме Пентаксим - купувахме я от Гърция, нямаше я тук. Ако решат да я правят безплатна ще е супер, но не знам дали ще е скоро. Имам позната която работи в представителството на Пастьор - все още преговарят с министерството.

Благодаря за отзивите за снимките, ентусиазирахте ме и след малко ще кача още! newsm44

ПС mezzatr - получих отговор за пишлето, благодаря. За запека и аз съм предлазположена - сутрин ям мюсли с активиа и мед , мисля че ми помага - пробвай. Кафе пия много рядко и го разреждам с вода да не е силно.

angel4eto^^  страхотен сън има детенце, значи е спокойно и нахранено - поздравления с лека благородна завист.

# 239
  • Sofia
Благодаря ти Allba_a.

Аз ползвам само преварен (на водна баня) зехтин за масаж на бебо. И съм много доволна.
Ползвала съм го и за баткото ни, който имаше суха кожа, само това ни помагаше.
Само, че купувам зехтин Върджин или студено пресован, демек по скъп.

Общи условия

Активация на акаунт