И аз тихо да се похваля,че снощи малката цока към 22:30 и заспа,та до 4 и после в 9!
Аз пак едва отлепих,щото от 4 до 5:30 я кърмих,повърна,че беше нагълтала много въздух,после сменях чаршафи,памп,приспивах и....
Но съм доволна!И да се оплача-и тя,като кака си има слепване на малките срамни устнички!
Вчера случайно викам я да погледна,че на Лизи още й се слепва и трябва от време на време да я подръпвам,за да се оправи.И видях,че и Ади е така!
А силно се надявах да го пропуснем,но поне е малка и не разбира какво става,подръпнах лекичко,после на смяна на пампа пак и така.Съветвам мамите на момиченца да погледнат как са нещата,щото не е шега работа и това! 
Евил,мен от зъбите по-ме е страх!
Реве за всичко,абе ужас!Аз все това викам-тъкмо нейните ще изкарат и ще почнат тия на Ади! 
Амбър,няма ли да успеете с кърменето?Много кофти!
ви с Димана!Крусти няма за сега.И Лизи нямаше.Но пък й се бели челото.
За ваксините-вчера педито каза,че нас няма да ни хване безплатния Пентаксим,щото уж бил от април,но после щяло да има търгове,глупости и каза,че сигурно поне от юни ще започнат,а ние трябва да слагаме другия месец.На Лизи купувахме Инфанрикс и я понасяше много добре (нямахме възможност за Пентаксим,че тогава беше над 90 лв.
).Та сега се чудя какво да слагаме.И 55 лв. не са малко,но според мен си струва.А педи каза,че може поне Превенар може да ни хване,да е безплатен,щото се слага по-нататък!Дано,че и той е над 130 лв. 
Днес е нашия 40-ти ден и след малко ще ходим на църква.

Стана цял роман,а имах още да пиша,но ще спирам!
После пак!
,че днес имат имен ден баща ми Иван и малкото ми синче Йоан и става и на един месец.