2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 539
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Честито на именниците.Да са здравииии.

И Бобо си лапа и смуче ръцете,но това е нормално опознават си тялото.Много са сладки,когато започнат да си лапат и краката.А за палците-Ники си го смучеше,когато се отби от кърменето в 7-я месец.Никога не е цокал биберон.Беше страшно,чак гъбясваше палчето.На 1 год го мазах с горчивия лак и за 2-3 дни спря.Отогава не го е правил.

Ронка,да те питам -ти плащаш ли ваксините за децата или ги поема каса ,или там както се казва?Просто от любопитство как е в чужбината.
Силве,стискам палци,всичко да е наред.
Герчо,ще станеш нов човек,пу пу.Ева да влиза в час,8 часа сън си е блаженство.

# 391
Ето ме и мен, понаспана, но пак със запушен нос.
Дани, честит имен ден !!! Честити месечинки на бебоците !!!
Герчо,  newsm10.
Норче, радвам се, че наминаваш, въпреки много ти ангажименти. Украсата я махнах, защото минаха празниците и взе да ме дразни- аз изобщо не обичам всякакви неща да качуля по мебелите. Може би когато бебка порасне, ще ги пооставям заради нея.
Мислех днес да ходим до Джъмбо, ама колата ми е цялата в сняг и не ми се чисти  Naughty.

# 392
Добро утро дами!Честит имен ден на Дани и на всички,който празнуват днес!Честити месечинки на бебоците!
Ето Ви и кафето с малко закъснение

# 393
  • гр.София,кв.Овча купел
Норче,не искам да ти охлаждам ентусиазма за отслабване,ама виж на какво попаднах-http://gotvarstvo.georgievi.net/a/january-horoscope
Честити месечинки на Кристиян, Марина,Райън,Калоян и Ели!!!
Ронка, Hugда ти е жив и здрав тати Hug,както и всички останали,които празнуват днес!
И нашата мома си лапа юмручетата,понякога  само част от пръстите и като вкара някой пръст с всичка сила към венеца, имам чувството,че ще и потече кръв,ама засега всичко е ок.
Е,Гер4о,вече може да ти завиди човек и ние от скоро уж заформяме някакъв режим,ама не смея да я похваля,че винаги ме опровергава ooooh! Научи се на биба и е много смешна,цоцка и си трае,разглежда разни работи и само като огладнее мрънка,много съм доволна,ето не се сдържах,похвалих я и са глейте к'во става  Joy,айде да спирам,че и аз се разписах ...Хубав ден,момичета Hug Heart Eyes
П.С.Благодаря ви,момичета,трогната съм Heart Eyes.Силве,много благодаря за кафенцето,много е вкусно и твойто и на Меги Hug.
Ванирка,направи си вода и сол и си капвай в носа,помага определено Peace

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 10:50 от dani-puh

# 394
Добро утро Hug
Меги, Силве благодаря за кафенцата.
Силве стискам палци всичко да мине леко и бързо Praynig
Честито на  dani-puh и на всички именници  bouquet
Честито и на бебчетата с месечинки.

# 395
Честит Имен Ден Дани-Пух, пожелавам здраве и много късмет   bouquet

Честито на месечинките

Герчо браво на твоята Евичка все така да те изненадва оложително  Hug

Силве  Praynig

Ронка да ти е жив и здрав мажо и винаги да те слушка  Wink

Не съм сигурна че ще имаме зъбче ама така настървено ми растяга зърното все едно зло куче  Joy Като я намажа с Дентинокс-а се успокоява и даже се опитва на глас да се смее  Laughing

# 396
Добро утро,дами.
Честити празник на всички,които имат повод днес!Специално за Дани-Пухbouquet
Честито и на бебетата с месечинки!
Ние сме добре,малчо спа горе-долу спокойно.Не е вдигал по-висока температура от 37.8 и не му дадох нищо.Днес е весел и розовичък.Аз тези дни не се наспивам,определено.Той си се буди на около 3ч. и туй-то.И понеже се буди често го взимам при мен в леглото и не смея да мръдна после,та спя малко на чорчик и всичко ме боли.
Имам малко домакинска работа до обяд и после навън.Вчера направихме много хубава разходка.

# 397
  • Пловдив
Добро утрооо! Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да си носят с радост името!

# 398

Ронка да ти е жив и здрав мажо и винаги да те слушка  Wink

Стайли, мерси за пожеланието татко ми има имен ден. Hug И той и мъжо ме слушкат, за сега. Wink Mr. Green

Деси, радвам се, че Саши е добре. Дано е било моментно неразположение и никакви Т вече, ей! Naughty

Деси77, ваксините ги поема здравната каса. Peace
Само менингококовата ваксина за Ема не поема. Док. каза, че при нея няма смисъл от превенар, тъй като е голяма вече и е по-добре направо менингокок да сложим. Peace
Има някои неща които не се поемат от касата, но са малко.

# 399
 Blush Ронка май не съм догледала  Blush Нищо де, да ти е жив и здрам татко ти и още много дълги години да ви се радва  Hug

# 400
  • София
Здравейте дами,
Честит имен ден на всички именници   bouquet Дани пух   bouquet
Честити месечинки на малките-пораснали бебоци Heart Eyes
Мегс мерси за кафето Hug
Силванче Praynig Praynig Praynig всичко ще бъде наред HugАз имах запушване на мастни жлези /2 броя/ на долната челюст,до ухото.Махнаха ги с местна упойка и после не ме е боляло.И твоето ли е такова?
За смученето на ръчичките - естествено и моя хубавец го прави и се лигави подобаващо.Приемам го нормално. Peace
Колкото до смученето на палеца,аз май ще поведа класацията Peace - до ден днешен го смуча и това си е Blush,с прекъсване от няколко години,когато се отказах сама за да нося шини и после брекети.Зъбите сега са добре,но за захапката е късно.Така че ръчичките нека лапат,това е временно,но палеца е подмолен - внимавайте NaughtyАз от шестия си ден на този свят го смуча и не съм признавала нищо друго.
Май днес ще се ходи на разходка.
До скоро,че бебешока е гладен. Hug Hug

# 401
  • Русе
Честито на всички именници! Живи и здрави!   bouquet

Моят Мончо вече не си лапа юмручетата, а така хубаво си извива палчето и си го засмуква, че умирам от смях! Сега ми е смешно, но ще трябва да го отучвам... От 2дни хваща всичко,което му подам и не пуска! Тика си играчките в устата, така че определено ги изучава! Вчера дори му мих дупето, докато той си държеше едно куче и не искаше да го пуска!  Laughing

За хриптенето пак да ви попитам нещо - майка ми каза, че се капвало нещо във водата, която слагам за овлажняване на въздуха върху радиатора, но не може да си спомни какво. Някой да знае?

Вчера бяхме на консултация, биха ни Пентаксима. Бебчо се държа добре, но вечерта много плака! Споделих с педи, че спи много не спокойно и си върти главата и тя ми изписа Дормакинд. Някой дава ли ги? Чудя се... Не сме качили много - 500 гр., но аз го отдавам на непрестанато му въртене и ритане! Той не спира и за 5 секунди!

# 402
Здравейте!
Герчоооо, забелязала съм, че когато ти спиш аз не спя.И обратното... hahaha
То все е било въртене, ама като тая нощ не е било.Спала съм има-няма 1 час.Детето си заспа дъбоко в 9ч.Явно това и е часа за заспиване, защото след банята  се трупяса самостоятелно в кревата си без протести, тръшкане и викове  и заспа за 1 мин.Но....умната и майка вместо да си легне поне към 10ч  си легна в 1.И към  2 съответно вече озверяла от глад Дара се събуди.Дадох и да си цокне малко и уж пак заспа.....ама за 10 минути.  И като се почна едно будене и задремване на 15-20мин. Събужда се - давам бибата - плюе - давам вода- пийне малко и заспи.....и след 15 мин. същия цикъл. CrazyПо едно време взе да си говори и да си се забавлява сама  и като и дам бибата тя се обръща на другата страна и я плюе...че да ставам и да я търся.А мъжът ми си спиииинка блажено, даже не се се чуваше да диша.По едно време ми идваше да го клопна с нещо, то да го препарирам.И ей  я на - сега спи като падар в колиба, а аз не мога.
Отгоре на всичкото от вчера ново 6 - като огладнее като вълк и почва страшно дране.Давам и шишето, тя цоква 2 пъти  и отново дране.Не ще да яде, плюе, тръшка се, върти се  и не знам още кво...По едно време се принудих да я разнасям и така да я храня.Опитах се да и видя гърлото, да не я боли, ама не успях, натисках ушите- не реагира...остава да е някакъв каприз или венци  или да не и харесва млякото.Ама до сега си го е пила.А сига дори не иска да го доизпие. newsm78
Деска, и на мен си ми позната.

# 403
  • Sofia
Ани Бани,само аз си мислех,че съм от големите бебета и ме беше срам да си призная,че и аз си смуча палеца  Mr. Green Blush

Герчо,ние пък имаме 11 часова пауза  Party ,ноооооо с 3 хранения  Joy

Честит празник на всички!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 404
Моон,нали ти казах,че съм позната на всеки втори.Егати работата.Wink
Поне да бях нещо известна.Simple Smile
Иначе Дара може да ти прави кърмаческа стачка,тя си е кърмаче,нищо че е на АМ основно./кърмачета се водят до 3г./

Общи условия

Активация на акаунт