Тези дни не ми оставаше време да пиша от хайманосване навън.
Мегс, моите съболезнования миличка.
Моята педиатърка има притеснения относно крачетата на Мирко. Гънките на дупето и крачетата отзад не съвпадат. И във вторник сме на ортопед. Дано не е късно и всичко да е наред. А относно ам, ни засили вигантола, понеже главичката му е мекичка отзад.

От една седмица косата ми капе ужасно, а още от началото на декември съм започнала с маска за косопад, но не действа все още. Вие как сте с косите?
Аз също съм много доволна от нашия батко, макар разликата да ни е много голяма - 9 години. До сега не съм видяла никаква ревност и много е грижовен. Дори днес като рязах ноктите на Мирко, съм го порязала на едното пръстче. И като видяхме че има кръв на пръстчето, Ярослав ми се скара и каза : Мамо бъди по внимателна, когато режеш ноктите на Мирослав.
Ние също ще си изядем ръцете, свива ги на юмрук и право в устата. И голямо лигавене пада. Дали не е предвестник на зъбчета. На баткото първото зъбче му излезна на 1г 1м 3 дни, та не съм се настроила още за зъбки. Но всяко дете си е различно. Ще видим.

Относно кг, аз ви писах че и аз съм много над. От една седмица съм на плодове и зеленчуци и без подправки и мазнини. Но съм решила да се тегля всеки понеделник, а не всеки ден. И мисля да започна безвъглехидратната. Надявам се да намаля кг.