2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 19 989
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Ох,и аз ходя с 'бременните' дънки,ама ме беше срам да го напиша.
Joy Desi, голяма сладурка си. Heart Eyes Голяма работа, че ходиш с тях. Ще видиш, че на лято като се прибера и си организираме срещичка/дай Боже/ всички ще сме влезли във форма. Ооооще съвсем малко воля ни трябва и сме готови. Аз лично съм решена от др. седмица да влизам в крачка. Whistling

# 91
  • Лавал-Пловдив
Оффф, в какви хубави дънки се опитах да се намъкна миналата седмица ама неееее, сълзи ми потекоха от очите.
Всяка вечер лягам с мисълта, че от утре ще намаля яденето и ще тичам...и всяка сутрин първо се завирам в хладилника...
Не мога повече да се гледам, ходя основно с анцузи, че са разтегателни  Sick #Cussing out Sick Confused Close ooooh!

# 92
Деска,ами те дънките са си много удобни,кво ти пука.И аз така си карам.За срамотите-миналата седмица една жена в трамвая ме гледа,гледа-явно се чудеше дали съм бременна или така си изглеждам.Стана ми неудобно.Сега от понеделник започвам с ограниченията,да минат празниците.
Не се ядосвайте на идеята за "киселото мляко".Човек като си реши не можеш да го убедиш.При положение сега колко много се пише и говори за това.Последствията може да се видят след години,което не го пожелавам никому .Аз съм захранена с кис.мляко,не съм кърмена и сега на 30г получих алергия към дом.кисело мляко.Щом изям повечко цъфват едни пъпки.А към купешкото няма проблем.Баткото ми е захранен рано тогава нямах инфо,слушах доки,но с кис.мл към годинка-засега няма проблеми.Ще видим след време.При бебо ще мисля и действам по-внимателно,поне каквото мога да му спестя.

# 93
Како Дора,аз ходя с анцунзите за мъжа ми,дотам го докарах.:0 Нооо,и аз като вас,от понеделник диетка. Naughty Повече не искам да съм дебела ,а и до морето трябва да съм свалила поне 15кг. ooooh!

# 94
Деска,уредила си се.Моят мъж е по-слабичък от мен Embarassed
аз море май няма да видя,че ще ме вземат за кит.

# 95
Честита нова година момичета да сте живи и здрави вие и вашите семейства.
Мерси за пожеланията за нашата месечинка днес.Честити месечинки и на Митето и Мони.
Моето е мнение за захранването е колкото може по късно особено ако детето е имало жестоки колики дълго време разбира се ако е на кърма може доста по късно ние сме на АМ и смятам да захраня към 4-5 месец тъй като бяхме доста зле с коликите малкия също не съм могла да го кърмя и е бил на АМ и е захранен на 4 месеца със зеленчуково пюре соковете доста по късно ги вкарахме, кисело мляко съм дала около 9-10 месец защото ми отказваше малкия да пие АМ и затова.Но всеки си преценява сам за своето дете и после си носи отговорноста.Относно килограмите аз съм под килограмите си от преди забременяването даже и си влизам в старите панталони но от прекомерното разтягане сега на кожата на корема гледката е малко грозна а и след втора операция имам още да се по събирам за по удобно и аз ходя с бременните си панталони срам не срам.

# 96
Деска,уредила си се.Моят мъж е по-слабичък от мен Embarassed
Завалийка,нямаш късмет. hahaha

# 97
  • София
Аз пък бях свалила почти всичко и сега пак качвам Laughing Както ми се беше стопила шкембата и се фуках тука, така сега съм станала като в 4 месец (на мене почна да ми личи още във 2, така че 4 си е сериозна работа  Laughing ). Ама мъжът ми е виновен. Като си е в къщи и постоянно ядем

# 98
  • Русе
И аз все от другата седмица, ще ограничавам сладкото, ама ниц...... ooooh!

Аз сега се сетих да ви споделя друг наш проблем със спането. Много го будят тези малки ръчички!
Като ги размърда и си дръпне ухото или си бръкне в окото, се събужда с рев, все едно някой друг го е събудил! Аз до сега все му повивах ръчичките, но се чудя дали не е време вече да свиква с тях newsm78 Затова сега го мъча през деня да спи без повиване и на 10 минути се буди горкото, а пък аз още по-горката пак трябва да го приспивам (това става само с люшкане)!

Герчо, разбрах, че Ева не плаче, но ти пробвала ли си със сешоара? Макар че не знам дали вече не е късно за него де...

Киселото мляко няма да го коментирам. Мони е само на кърма!
А да не ви говоря, че една моя приятелка от 1-я месец дава боза на бебето си! Shocked

# 99
 Joy И мен няма да ме огреят анцузите на мъжа ми и той е по слабичък от мен Embarassed Joy
Това с бозата ми припомни една история.Една позната работи в детски магазин и един мъж търсил да купи пюрета за детето си и птал продавачката какво ще препоръча  и тя почнала да показва и накрая този като изтърсил абе какво ми показваш ако знаеш бебето как яде боб надробен.Това е бебе на 3 месеца като ми го разказа паднах от смях.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 17:07 от baby_one

# 100
А да не ви говоря, че една моя приятелка от 1-я месец дава боза на бебето си! Shocked

Това го видях с очите си и аз. Confused

# 101

Това го видях с очите си и аз. Confused
Тъжно, но и аз съм го виждала с очите си. Confused

И моят мъж е кльощак...

# 102
И моят мъж в момента е по-слаб от мен, та в момента му нося дънките от времето, когато беше дебел...
Мами, аз разбирам даването на кисело мляко, боза и квото и да е от немотия, но не го разбирам от нежелание да се информира човек.
Онли уан, не я успива сешоара, даже я дразни. Взех и люлката на фишър прайс, ама и на нея не стана фен... май за себе си я купих  Joy.
мами, а кърмата може ли да се закваси  Joy ?

# 103
  • София
Герчо, за заквасване не знам, но имаше някъде из форума рецепта за сапун от кърма. Като не е хранителна и подходяща за бебета, то поне чиниите да може да си замие човек с нея   Laughing

# 104
Како Дора,аз ходя с анцунзите за мъжа ми,дотам го докарах.:0 Нооо,и аз като вас,от понеделник диетка. Naughty Повече не искам да съм дебела ,а и до морето трябва да съм свалила поне 15кг. ooooh!
А аз 25!!! Mr. Green
 Докато ви четох и се цедих....и за 20 мин. изцедих 20мл. Confused Толкова ми се искаше поне Дара да кърмя, ама не.С батковците не тръгна като хората, с нея също.И за кво са ми тия галеми цици...никакво предназначение...А пък тя вече бяга като дявал от тамян като види гърда  и съответно кърмата още повече намаля. ooooh!
Кисело мляко не знам кога и дале ще давам, ама с нея съм решила да не опознава въобще що е то захар и има ли почва у нас.Докато мога да я лъжа нито с кремове ще я тъпча нито ще разрешавам да и се дават шоколади.Големите ядат страшно много плодове, но и страшно много сладко.Особено големият.Та ще пасирам банани, ще стържа ябълки и т.н.
За алергиите- пак ще кажа, че тоя, който беше кърмен повече и гледан стриктно е алергичен, а другия, който яде кис. мляко е по-здрав и няма алевгия.Та все си мисля, че мръсният въздух, буклуците, които ядем докато кърмим, а и докато сме бременни  са по-важен фактор за алергия от ранното захранване.Да не говорим пък за извращенията, плуващи в канцерогенно олио и пълни с Е-та, които с гордост си купуват от лавката в училище.Най-любим ми е леденият сок... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт