По много теми сте писали, на мен мозъка ми изтича с кърмата и половината теми вече са ми избягали, но ще се включа с каквото помня.
Първо за мнооооого години на всички.
Второ ние изкарахме прекрасно. Ходихме до Балчик. Първо се разходихме по морето на 31
Бяхме само няколко луди - тези които доведох с нас и още един бездомник, който изкочи от едно от зазимените летни заведения. После се качихме вкъщи и запалихме огън на двора. Зацвърча едно свинско със винско, замятаха се едни фойерверки за радост на децата, беше голям кеф.
На другия ден се наспахме и похайманосвахме из Балчик и двореца, релаксирахме и на следващия ден офейкахме през Дуранкулак, Констанца до Букурещ.
Накрая стигнахме до Русе за вечеря и се прибрахме към София.
Кой беше от Русе да си признава веднага
Норче ти ли? Лелеееее прекрасен град. Как не сте ме светнали по-рано колко е хубаво бе А спокойствието му, ме плени повече отколкото мегаломанията на румънците. Снимков материал ще постна по-късно.
За киселото мляко и нападението над Анхи. Според мен никой не я нападна заради това, че е захранила с кисело мляко. Всеки има право да прави каквото си ще с детето си.
Проблема беше, че отказва да прочете статията "за да не се вкарва във филми"
Едно да е имаш свое мнение, след като изслушаш доводите на някой друг, друго е да се държиш като кон с капаци. За протокола, моето дете е само на кърма. И не защото съм в София
За спането на бебета мога да дам моята формула - сработи и при двете ми деца. Разбира се не твърдя, че спят заради това което правя, според мен си е до дете.
Но е факт, че и голеия и малкия спят минимум по 8 часа, малкия 10-10:30.
Аз кърмя преди банята, къпя много дълго време. Преди добавях от маслата на Икаров, за да не се изсушава кожата твърде, сега съм с Линола фет.
Къпя в мивката, първо дупе и косичка под течаща вода, а после я пълня като вана и си играем. Говоря, масажирам леко, пея и т.н. Държа докато не започне да недоволства или да заспива (заспивал ми е така във водата, даже май имам и снимки
Нощем си е в леглото (никога не съм ги оставяла при мен, страх ме е), денем е в шезлонга в хола (слушам твърде силно музика и няма да го чуя, ако ми е в другата стая).
За велоаргометъра - Кетлерчетата са много хубава марка, но аз съм със професионален Спортер и също съм много доволна. Какъвто и да е важното е да е магнитен, а не механичен.
Твърдо и аз препоръчвам крос тренажора, но ако няма място (и при мен ситуацията е такава), и той не е лоша инвестиция с изключение на седалката (ръби, та се нетрае).
Другото хубаво при него е, че си слагам лаптопа и си чета докато въртя иначе ме гони скуката. Освен него имам и степер, гребен тренажор, гири, швейцарска топка и няква гадост за стягане на краката от вътрешната страна
няма да коментирам колко ги ползвам, защото ме е срам. И аз се върнах с 2-3 кила повече.Ама като се прибереш вкъщи и като ти направи баба онези вкусни баници и баклави от детството ти...Ммммм иди ходи, та не яж

Айде стига толкоз, че стана дълго, ама така е като не съм ви виждала (писала) отдавна. В Русе неможах да си поръчам, защото имаха wi-fi, и аз упорито се опитвах да си намеря темата във форума през телефона

Ако лекарите не мислят само за себе си, и за това как на тях им е по-лесно и удобно да се ражда...света за раждащите жени в България щеше да е много по-хубав. И родилките нямаше да си тръгват травмирани от болниците. Това е много дълга и обширна тема. Но поста ти ми звучи груб и без грам съчувствие като майка и наскоро родила жена.
Имам чувството, че си довлна от факта, че са я шили без упойка и са я наказали за смелостта да иска да роди естествено.
. Ронкаааа, нали казваше, че гърдите не са контейнери за кърма, ма аз май съм изключение
Май напускаш редиците на недоспалите
От цялата какафония и претенции не е издържала на болките и е "решила да си почине" без да има в предвид,че бебчето е започнало да излиза...."Младото докторче",което ни е много добър приятел и се беше видял в чудо и мога да кажа,че беше много притеснен от цялото поведение на въпросната родилка
За шиенето без упойка "за наказание"-тя тонове не е дала да и запишат,а камо ли да я боцкат и каквото и да е и тук нещата пак се изопачават 
...какво да ви кажа с много неща от това което е написала не съм съгласна...както каза някоя от майчетата да не беше ходила в болница.... а пък аз казвам като не я слушат тези доктори ами да си хване шапката и да отиде в друга болница...така и без друго не е бързала за тази...но коя съм аз за да я съдя.... 
Та аз както се бях наточила на крос тренажор, сега мисля да се сдобия със степер. 

. Аз не се оплаквам, защото въобще не чувствам дискомфорт вече, а предпочитам да има повече, отколкото по-малко. Ама сутринта смешно ми стана... Тези бутилки се пълнят за минути, а аз пресипвам и продължгавам - смях в залата просто... Иначе Ева намери лесното и само стои и чака млякото само да потече в устата и та на 2 пъти прави бойкот на шишето, че от там си трябва напрежение, че да изкара нещо. Иначе вчера бяхме на една погача на едно бебенце - в момента е 3500, а е на 40 дни и Ева изглеждаше като мечка до него, а разликата им е месец и половина