Германска нова медицина - 5 част

• 56 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Ще ти ги изтрият.Вече ми изтриха един постинг.
Пиши ми на лс,ще ти го напиша.
Най лошото е,че детето може да умре докато си пишем коментари там...

# 46
Аз да се отчета: пъпчиците не бяха шарка, мажа ги с кремче хип за под памперсите, вече минаха два дни и гледам, че са намалели.

# 47
Много ми е тъжно за детето и родителите му. Ако съм на тяхно място да съм го грабнала и да ме няма. И сега като го уморят пак Хамер ще им е виновен. #Cussing out

Само едно не прочетох никъде. Как са стигнали до там, че да им вземат кръв, на тях и на бебето, че да стигнат до тия резултати. Не вярвам, след като са запознати с ГНМ да отидат просто ей така са дадат кръв за изследвания. newsm78

Лолита, за какво става дума?
nenaatoa, току що ти про4етох въпроса.
Основан е 4астен университет в Sandefjord, Ноевегия. Ректор е Хамер. Hug

# 48
По повод дискусията в Австрия :
Следя тази в Куриер и такмо да отговоря нещо и ме озадачи следното:

на страницата на семейството с болното детенце
www.seebald.at
наистина пише за "männliche smegma" , не е ли това грешка, нали има и женска смегма newsm78
Ровенето ми в пилхар не ми отговори на въпроса, а гледам, че австрийските форумци с право си задават въпроса

# 49
nenaatoa, току що ти про4етох въпроса.
Основан е 4астен университет в Sandefjord, Ноевегия. Ректор е Хамер. Hug
Благодаря ти!
Хубава новина. Дано има успех!

Какъв е този случай дето обсъждате с някакво дете???

# 50
Здравейте,
за много години на всички , които пишат и четат тази тема!
Искам отново да благодаря на всички вас , които пишете тук и да споделя с вас , че през миналата година у дома не сме пили никакви лекарства , защото не сме боледували. Дори и от настинка! А това се дължи и на знанията ми придобити от тази тема!
nenaatoa, Christian - трудът ви не отива на "вятъра"!

И отново моля, за помощ:
1. Какъв е конфликтът при болести напростата? - от това , което е написано в сайта нищо не разбрах. Може ли малко разяснения.
2. А при синузит? - нищо не намерих на сайта

# 51
Интересувам се за диагноза автоимунна тромбоцитопения- намален брой на тромбоцитите разрушават се в далака. На какво се дължи , КАКЪВ КОНФЛИКТ Е ТОВА. Някой запознат ли е как реално да се излекуваш чрез тази медицина.

# 52
Разбирам, че кашлицата е териториален конфликт! Искам да попитам кога точно се проявява?  - Когато конфликта е решен или когато възникне самия конфликт?

# 53
Разбирам, че кашлицата е териториален конфликт! Искам да попитам кога точно се проявява?  - Когато конфликта е решен или когато възникне самия конфликт?
Кашлица се появява в лечебната фаза.

1. Какъв е конфликтът при болести на простата? - от това , което е написано в сайта нищо не разбрах. Може ли малко разяснения.
2. А при синузит? - нищо не намерих на сайта

1. Конфликтът при простатата е грозен (неприятен, гнусен, лош) генитален конфликт, например възрастен мъж, (който не е в състояние да реагира с териториален конфликт) е изоставен от младата си приятелка, заради по-млад.
Това е най-безобидния карцином според мен.

2. Синузита е свързан с носа и конфликтите за нос - вонящ или миризлив конфликт. Има малко писано в Теорията за инфекциозните болести и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406389.675.
Ако е хроничен, значи става дума за попадане на следи.

# 54
  • Виена
Какъв е този случай дето обсъждате с някакво дете???
11-месечно бебенце в тежко състояние с бронхопневмония е в болница, дало е положителен резултат при тест за СПИН, родителите - също серопозитивни. Те са запознати с ГНМ и открито заяват, че не желаят да лекуват детето им с препарати срещу СПИН... Оттука започват истериите. Припомня се случая на Оливия Пилхар, клевети и обиди по д-р Хамер... Бебето е настанено в болница, други деца на двойката са в дом за деца. Доколкото разбрах се обсъжда отнемане на родителски права... А бебето май все още е кърмено и не мога да си представя как му се отразява отнемането от майката в момента при това критично състояние...
Сюзън, дано Кристиян се включи да пообясни за "мъжката смегма" и как се получава бебета и малки деца да правят тази алергия. Би ми било интересно и на мене...

# 55
... да не ви губя  bouquet

съвсем скромен опит от нас тези дни - малкият извъднъж вдигна много висока Т (39,8) без други симптоми. Не съм я сваляла, дадох ползваното дотогава ХЛ, само вечерта му сложих една намокрена памучна кърпа на челото. Знам, че Т е решен конфликт, но какъв е бил идея си нямам, просто нищо не се случвало тия дни... На сутринта Т беше под 38 и през деня продължи да пада, вечерта се поти много и към полонощ вече нямаше и помен от Т.

# 56
И моят Meg е така от време на време - висока Т, над 39 градуса, без нищо друго и минава до ден-два.
Нещо си решават децата...

# 57
Относно HIV.
Смегма-алергията е шина към някакъв DHS.

Примерно: Гей се прибира в къщи и заварва партньора си in flagranti с друг хомосексуален мъж. DHS е териториален конфликт с придружаваща смегма-шина. При необрязаните хомосексуалните смегма-шината е често срещана, тъй като при тях тези практики играят голяма роля.

Освен чрез DHS, смегма-теста (HIV) може да е положителен, ако на даденият човек е преливана кръв или чрез кърмата на жена, която е има смегма алергия. Знаем, че по този начин се предават антитела. На организма му трябва около една година след това за да се изчисти от тях.
Затова, ако едно бебе се кърми от HIV-позитивна майка, след като го отбие, една година по късно то вече няма да е позитивно.

Хич ме няма по обясненията, ама се надявам да сте ме поразбрали поне малко какво имам предвид. Crazy

Ако се движите само в кръгове на обрязани, няма как да станете HIV позитивни. Там няма смегма, няма миризма на смегма.
Няма да се изказвам в кои религии е стандартно мъжете да се обрязват, че да не ме обвини някой в расизъм.

# 58

Ако се движите само в кръгове на обрязани, няма как да станете HIV позитивни. Там няма смегма, няма миризма на смегма.
Няма да се изказвам в кои религии е стандартно мъжете да се обрязват, че да не ме обвини някой в расизъм.

дали има такива  официални статистики някъде newsm78
имам предвид ,някой да е броил колко HIV позитивни са обрязани,и колко -не !

а смегма -конфликтът на жената ,дали съм разбрала правилно,че е свързан с гей-насочесност също  newsm78

# 59
а смегма -конфликтът на жената ,дали съм разбрала правилно,че е свързан с гей-насочесност също  newsm78

Не, това с гея беше само пример.

Има много хора, мъже и жени, които са били сексуално насилени (може и като деца) например и са преживели някакъв ДХС с шина смегма.

HIV теста е като всеки тест за някаква алергия (сенна хрема, алергия към лешници и каквато и да било друга).  И ако си преживял ДХС с придружаваща шина смегма, реагираш позитивно на теста. Имаш си анититела. Wink

Общи условия

Активация на акаунт