® E-bay - тема 44

• 35 950
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
С българска карта не можеш да си добавиш пари, за съжаление.
Помоли някой приятел да ти изпрати пари през Пейпал и ще се оправи проблема. Лошото е, че с отрицателен баланс не можеш да пазаруваш.

# 391
Лошото е, че с отрицателен баланс не можеш да пазаруваш.
А как се получва отрицателен баланс  newsm78

# 392
Лошото е, че с отрицателен баланс не можеш да пазаруваш.
А как се получва отрицателен баланс  newsm78

Ако са ти върнали пари за покупка и курсът на долара/лирата е бил различен при плащането и връщането.

# 393
  • София
Моля ако някой знае това Size 2 U10 на кой номер отговаря??? Става въпрос за детски обувки. Praynig и трърга изтича след 2 часа.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:35 от Майка Зайка

# 394
Моля ако някой знае това Size 2 U10 на кой номер отговаря??? Става въпрос за детски обувки. Praynig и трърга изтича след 2 часа.

дай да видим обявата, така нищо не ми говори

# 395
  • София

дай да видим обявата, така нищо не ми говори
Eто я :  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170429799346

# 396
МОЛЯ за помощ!  Praynig  Rolling Eyes
Опитвам се да платя на един продавач (за пръв път ми е..  Rolling Eyes ), той ми изпрати сутринта фактурата с комбиниран шипинг, та натискам бутона "Pay Now"; въвела съм и 4 цифрения код на PayPal за по големи суми  Peace ; след бутона ми излиза фактурата, после Continue, отивам на страницата на PayPal за логване, логвам се и ми излизат тези надписи:
Sorry, this page is not available at this time.
    *
      Please contact the seller to complete the transaction.

Къде бъркам?   Rolling Eyes  Hug

# 397
Мамка му, ядосана съм!!!
Току-що ми пристигнаха 2бр ризи поръчани от UK - обявени за чисто нови, но всъщност са абсолютни парцали - пожълтели и раздърпани!!!!
Не бяха и толкова евтини, за същите пари щях да си взема оттук...
За първи път ми се случва такова нещо и съм бясна!  #Cussing out

Писах й на продавачката да намери някакво решение иначе й пиша отрицателна.... но ако иска да й ги връщам по пощата, няма да стане - не ми се занимава.
Друго мога ли да направя или да преглътна загубата?

# 398
Здравейте Simple Smile и аз отскоро (1 месец и нещо) съм в eBay, но явно имам малко проблемче. Нещо не мога да си валидирам, или както там е думата, картата си. Регистрирала съм се pay-pal с дебитна карта към ПИБ( никакъв проблем), но когато отида да питам за този 4цифрен код и няма нищо. Какво трябва да се пита точно в банката или наистина не знам.

Благодаря и се извинявам, ако някъде пише, а не съм го прочела
Лек ден на всички!

# 399
Майка Зайка, според мен това е UK2 от джуниър номерацията, но другата буква и цифра какви са, не мога да кажа. )

Nadia79, пиши и да ти върне парите, снимай ризите и пусни диспут.

# 400
Aleks Благодаря ти за отговора, но това наистина е доста кофти.
Няма друг начин освен този закойто говориш, така ли?

# 401
Здравейте Simple Smile и аз отскоро (1 месец и нещо) съм в eBay, но явно имам малко проблемче. Нещо не мога да си валидирам, или както там е думата, картата си. Регистрирала съм се pay-pal с дебитна карта към ПИБ( никакъв проблем), но когато отида да питам за този 4цифрен код и няма нищо. Какво трябва да се пита точно в банката или наистина не знам.

Благодаря и се извинявам, ако някъде пише, а не съм го прочела
Лек ден на всички!
Ако имаш банкиране кода ще се види там след като бъде отразена транзакцията, но ако нямаш банкиране, отиваш в банката и искаш да ти извадят разпечатка с транзакцията на paypal, нещо такова се вижда там 1234PAYPAL, ако ги питаш за номера на paypal, може да ти се чудят какво искаш от тях, поне при мен така се случи, казаха ми не знаем за какъв код питате, но ето ви разпечатката, тогава сама си го видях и си го попълних  Peace

# 402
Simple Smile благодаря, в paypal пише, че се чака 2-3 дена понякога, защото последния път като ходих и ми показаха сметката и там нямаше нищо,а и жената наистина ме гледаше странно, така че ще отида и дано да е всичко наред този път.
 и отново благодаря
лек ден Simple Smile

# 403
Aleks Благодаря ти за отговора, но това наистина е доста кофти.
Няма друг начин освен този закойто говориш, така ли?

За съжаление с български карти няма.
Аз имах този проблем, писах на Пейпал и ми обясниха тази работа.
Извиниха се, но е факт, че не може иначе.
Колко ти е отрицателния баланс? Моят беше -0.01 паунд... и заради него не можех да плащам.  Joy

# 404
геринката дай и от себе си 2-3 дена за по сигурно, за да не се разхождаш напразно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт