® E-bay - тема 44

• 35 910
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii
А колко плати за доставка? Понеже вчера му писах да ми даде цена за доставка и ми отговори 1.95, а сега гледам 2.95!  newsm78 newsm78 newsm78
1,95. Въведох я ръчно. Не ми е излизала автоматично. Къде ги виждаш тези 2.95? Ако много сме го "налазили" може и да е решил да се възползва, което не говори добре.

Цвете, за ДДС не знам, ама нали видя, че няма зареждачка Peace.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 15:02 от zvanche

# 541
Още един въпрос  Crazy
Нали когато ми искат PayPal ID трябва да дам имейла ?

П.П. Не съм видяла  Rolling Eyes мерси 

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 15:16 от Cvete™

# 542
  • Варна
Привет.Някой да е плащал обувки на Schuh магазина в ибей скоро?
Снощи спечелих едни маратонки и днес линкът от имейла ми въобще не е активен.Не мога да платя и през ибей.Какво е това чудо? Rolling Eyes

Аз, аз..снощи..3 чифта  Embarassed След като ги платих получих имейл с линк, който ме прехвърли в някакъв техен "тунел" и там си писах отново адреса на доставка, нищо че го има вкаран в ибей. И всичко е ОК  Peace

пп някой да има представа Емпресата колко таксува една кутия обувки? На реални кг ли?

# 543
Привет.Някой да е плащал обувки на Schuh магазина в ибей скоро?
Снощи спечелих едни маратонки и днес линкът от имейла ми въобще не е активен.Не мога да платя и през ибей.Какво е това чудо? Rolling Eyes

Може да е анулиран търга.

# 544
  • В сърцето на ММ
.........
Може да е анулиран търга.
В такъв случй не трябва ли да имам писмо на мейла? newsm78

# 545
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii
А колко плати за доставка? Понеже вчера му писах да ми даде цена за доставка и ми отговори 1.95, а сега гледам 2.95!  newsm78 newsm78 newsm78
1,95. Въведох я ръчно. Не ми е излизала автоматично. Къде ги виждаш тези 2.95? Ако много сме го "налазили" може и да е решил да се възползва, което не говори добре.

Момичета, как се въвеждат ръчно пощенските. На мен ми пратиха инвоис до БГ, а аз искам до англ. адрес да ги получа нещата, обаче не ми дава да променя пощенските и не зная как да го направя?

# 546
  • В сърцето на ММ
Трябва да ти пратят нов инвойс май. Peace

# 547
Диспута не се ли затваря сам на 20 ден   newsm78 ?По-вещите да кажат,аз само един съм пускала ,миналата година ,за Фокала ,след като с договорихме с продавача нищо повече не съм правила.Сега пък съм пуснала 3,за неполучени пратки от Китай и САЩ.

Благодаря ,Mime-to   bouquet

# 548

Аз да попитем компетентно Embarassed- не може ли да се зарежда от компютъра през usb кабела  newsm78

# 549
Знам ли, аз бях попадала на едни на които така пишеше, че се зареждат от компа. Тези май не е така , незнам  Thinking

# 550
  • софия
Аз да попитем компетентно Embarassed- не може ли да се зарежда от компютъра през usb кабела  newsm78
нИ знам  Embarassed нИ ги разбирам тез работи. Просто ми направи вЧепетление, че го пише.

mimes, пощенските могат да се въвеждат от купувача, когато продавачът го е позволил. Или продавачът трябва да ти прати нов инвойс, или пробвай да платиш от страницата, която ти излиза, че си спечелила нещото, като посочиш английски адрес за доставка.

# 551
  • Пловдив

http://cgi.ebay.co.uk/Sham-WOW-Chamois-Shammy-2-Original-Cleanin … sh=item3efbc33791

# 552
  • софия

http://cgi.ebay.co.uk/Sham-WOW-Chamois-Shammy-2-Original-Cleanin … sh=item3efbc33791
newsm78 хмммммм, много странно  newsm78 През моя акаунт излиза само доставка до Англия, но съм с английски рег. адрес.

# 553
  • Шумен
И аз съм с английски рег. адрес, но виждам доставката до България  newsm78. И май наистина е решил да се възползва  newsm78.

# 554
  • София жк Бъкстон
Каква ти е картата, на ОББ не стават наистина Simple Smile
Едната е на ОББ другата на Райфайзен  Sad
АЗ имам Visa на Райфайзен и задължително трябва да имам 10 лв в сметката си. Не мога да платя ако след това ще ми останат по-малко. Но нямах проблеми с регистрацията й в ПП.

Общи условия

Активация на акаунт