® E-bay - тема 44

• 35 800
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Само да си измрънкам болката  Tired Чаках от 12 ноември едни нещица за нокти от САЩ, но така и не си ги получих. Уж ми ги пратиха отново (ама не се знае, защото този продавач има хиляди продажби и отрицателните оценки, които получава всеки месец, явно не му се отразяват и не му пука), но не и не. Писах, че ще повдигна диспут - мълчание. Повдигнах - пак мълчание. Ескалирах - нито гък. Пейпал ми върнаха парите, ама аз като си исках нещицата пък  Crossing Arms Ще плясна една мазна отрицателна оценка, макар че хич няма да му накривя капата  Tired
Чаках си и от магическите Shamwow кърпи, пак от САЩ, но от началото на декември (че конденза за попиване е в огромни количества  ooooh!), ама и там нъцки. Поне имаше комуникация и без да се налага диспут, ми се извиниха за загубената или открадната пратка, и ми върнаха парите (което по принцип си е лека набутка, тъй като се връщат в картата ми, а за това имам такси и в крайна сметка пак ще съм дала някакви пари за месец и половина чакане, ама айде - няма как), та на тях им писах положителна оценка. Пазарувам рядко и по малко, затова сега се депресирах, че и двете покупки, дето чаках, ги хвана липсата  Tired

# 691
Харесах си ето това http://cgi.ebay.com/NEW-MINNIE-MOUSE-2-PC-SHIRT-SHORTS-SET-AGE-S … sh=item3ef487c066 , но се чудя колко ли отгоре ще ми излезе... newsm78 Имам предвид мито и/или ДДС. Rolling Eyes Досега съм пазарувала само от ЕУ.

# 692
Харесах си ето това http://cgi.ebay.com/NEW-MINNIE-MOUSE-2-PC-SHIRT-SHORTS-SET-AGE-S … sh=item3ef487c066 , но се чудя колко ли отгоре ще ми излезе... newsm78 Имам предвид мито и/или ДДС. Rolling Eyes Досега съм пазарувала само от ЕУ.
Ти не минаваш границата от 30лв, няма нищо допълнително да плащаш при получаване. Peace

# 693
# 694
Здравейте.Направиха ми най-накрая рег. в ибея.Харесала съм си ето това: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205347 … ame=STRK:MEWAX:IT
За тази цена ще имам ли мито и ддс?И доставката не пише колко е.Продавача ли трябва да питам за пощенските?И за търга да ви питам нещо.Кога участваш в него-като напишеш цена и потвърдиш с  бутона Submit offer???Така ли е?И последен въпрос Embarassed: може ли да се виждат офертите на участници в търгове и конкретно за този?

# 695
  • София
 hahaha Joy
Ако щете вярвайте,но чакам някакъв пръстен за палеца на крака,за отслабване. Laughing

# 696
  • София жк Бъкстон
Здравейте.Направиха ми най-накрая рег. в ибея.Харесала съм си ето това: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205347 … ame=STRK:MEWAX:IT
За тази цена ще имам ли мито и ддс?И доставката не пише колко е.Продавача ли трябва да питам за пощенските?И за търга да ви питам нещо.Кога участваш в него-като напишеш цена и потвърдиш с  бутона Submit offer???Така ли е?И последен въпрос Embarassed: може ли да се виждат офертите на участници в търгове и конкретно за този?
Компресорът е от Англия, следователно не дължиш мито и ДДС. Продавачът изпраща само в Англия. Имаш дадена цена, на която можеш да го купиш веднага. Имаш право да направиш оферта, за да го вземеш по-евтино. Но първо трябва да се разбереш с продавача да ти го прати до България или трябва да използваш фирма-посредник за доставката от Англия до тук.
Може и да не можеш да го купиш, може продавача да е ограничил купувачите да са само от Англия.

# 697
.......Пазарувам рядко и по малко, затова сега се депресирах, че и двете покупки, дето чаках, ги хвана липсата  Tired
Спокойно моите последните всичките ги хвана липсата 3 на брой.И май ще поспра с пазаруването докато не се изяснят законите, имам чувство че тука ги спират за да може после да ги минат по новите закони...

# 698
hellborn, благодаря ти за отговора Hug.Предполагам, че задавам много тъпи въпроси, но все още нищо не разбирам.....и още един такъв Embarassed.....как да разбера дали артикула е само за Англия?

# 699
  • София жк Бъкстон
hellborn, благодаря ти за отговора Hug.Предполагам, че задавам много тъпи въпроси, но все още нищо не разбирам.....и още един такъв Embarassed.....как да разбера дали артикула е само за Англия?
В дясно има колонка
Other item info
Item number:   220534769742
Item location:   Stockport, United Kingdom
Post to:   United Kingdom
Праща до Англия. Ако праща до Целия свят - Worldwide ,или само да Европа - Europe, или Европейския съюз - European Union и т.н.

# 700
Получих една от лампите ми -костенурки.
Копчетата са пропаднали-тя самата е здрава. Още не съм слагала батерии-довечера ще я пробвам.

# 701
hahaha Joy
Ако щете вярвайте,но чакам някакъв пръстен за палеца на крака,за отслабване. Laughing

Да, да и това видях Simple Smile))
Изумяват ме, колко са напреднали в тази област Simple Smile))))

П.п: мярнах и някаква спец. завивка, която изхвърляла токсините и действала отслабващо!

# 702
hellborn, още веднъж благодаря Hug

# 703
Аз да се похваля, възстановиха ми парите от петък за телефоните. Сега чакам 4 поръчки, пуснах ги до Гъбко.

# 704
  • Sofia
Как да се свържа с Ибей и да питам за развитието на дадеен случай?
Затворих един диспут и го ескалирах преди почти месец
Щом го затворих Ибей ми написа съобщение
eBay Case Closed and Reported to Trust and Safety for Item #140364442397
и оттогава ни вопъл,ни стон
Това става на 30-12

Общи условия

Активация на акаунт