А за секса със слаба жена?

• 23 496
  • 157
  •   1
Отговори
# 15
Не съм дебела,нито съм закръглена,слаба съм,но за мен си съм сигурна,че мъжете,в повечето случай харесват по-закръглени,налети жени.Чела съм някъде и обяснението за това.Едрият бъст-прави се асоциация,че жена с голям бюст би хранила по-добре бебето му(знам че не е така),жена със закръглени бедра(бричове)-това са складовете й,ако бременна жената остане гладна,ще черпи запаси от там и оцелява по-дълго,следователно и бебето,от тази която няма такива....затова мъжете нямат бричове,защото не те износват бебето.дори и някои  мъже да отричат,това е подсъзнателно,за продължаване на рода.
Именно.

# 16
еееееееееее ......... тук гъмжи от недоволни клющавели   Mr. Green

Кльощавела съм, но изобщо не съм недоволна. Хапвам си шоколад, когато поискам и не ми се лепи  Mr. Green.

И все ще закрепя някак положението с един чип нос и едни плътни устни  Joy

# 17

При това положение само едни цици ти липсват и ще надхитриш биологията Joy

# 18
Виждам Babе factor ,пак секса нищи!?!
Но да се включа и аз ...с компетентно мнение Laughing
Секса изисква плът! да пипнеш... да усетиш ... мъжлето много се оплакваше когато бях много слабичка ,че само го убиват кокалите ми!само се ръчкал... и се оплакваше ...представете си  Wink.
Има разлика от секси до семпло слаба....

# 19

При това положение само едни цици ти липсват и ще надхитриш биологията Joy

Laughing Що да ми липсват?

# 20
Е зависи колко слаба и дали има цици. Но все пак, ако трябва да избирам между 5 кг под нормата и 15 над, избирам първото.

Ето това да речем е границата на приемливо слабо според мен, от там надолу не ми харесва изобщо.

# 21

Laughing Laughing LaughingКво да правиш,секса върти света Hug

# 22
Генералният извод от тази тема: "Важното е да има цици!". 
Мисля, че изчерпахме темата.  Joy

# 23
Но все пак, ако трябва да избирам между 5 кг под нормата и 15 над, избирам първото.
А мъжете сигурно второто

# 24
Но все пак, ако трябва да избирам между 5 кг под нормата и 15 над, избирам първото.
А мъжете сигурно второто

Сигурно, ама не е много сигурно.  Wink

# 25

Laughing Laughing LaughingКво да правиш,секса върти света Hug
две мнения по въпроса няма! Hug
Въпроса не е тънка...дебела ...всичко е какъв сексправиш и с кого/кои... Peace

# 26
Генералният извод от тази тема: "Важното е да има цици!". 
Мисля, че изчерпахме темата.  Joy
Правилно,за над 90% от мъжете това е важното. Ама то май слабите жени не винаги имат естествено големи гърди newsm78. С изключение на мен,разбира се Joy Joy Joy

# 27
Сигурно, ама не е много сигурно.  Wink

hahaha

# 28
Всеки има различен критерий за това какво означава слаб и какво-дебел. Бившият ми мъж харесва/ше слаби жени. Настоящият- по-скоро закръглени и за някоя, за която аз кажа, че е ..мхм...пълничка, той казва, че дори му се струва слабичка Shocked
Аз нито съм кльощава, нито закръглена, нещо като снимката, която е показала Пасинет, та ни на единия, ни на другия съм му по вкуса  Tired Пък и, според научните теории, нямам естроген  Mr. Green, щото нямам естествено големи цици и малък нос, само устата ми компенсира  Crazy
Не мога да кажа какви предимства носи секса с дебела или слаба жена, мога да говоря за мъже. Предпочитам да е по-скора слаб, отколкото по-скоро дебел. А за тестостерона по какво да съдим?

# 29
А за тестостерона по какво да съдим?

Космат и плешив  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт