А за секса със слаба жена?

• 23 498
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
rozi-maxi ,  newsm78

# 46
От тази тема разбрах, че докато съм била 50 кг. съм била и изтънчена  Laughing ама вече не съм.

# 47
И като се замисли човек, колко много мъже и жени с нестандартни фигури в момента правят секс и блаженстват, а колко други седят на сухо, при цялата си перфектност...  Whistling

Онези хубавкитеееее-горе- долу, шаляляляляя  Whistling
Чувала съм такава песен и ми направи впечатление текста, има доста истина в него. Повечето красиви хора, които познавам, са доста нещастни в личния си живот. Не знам дали има пряка зависимост, но по-посредствените са по-доволни от любовта. Чудя се дали е случайност  newsm78

# 48

Магаренце,ако постът ти показва,че се замисляш върху това което съм писала,не съм 100%,но поне 95 ,че съм го прочела от тази книга

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=237

Настолно четиво за всеки един,за това по какво се различават двата пола,за мисленето им.Написана е в смехотворна форма,изключително приятна.Препоръчвам я горещо!

елиас,точно така е!Красивите хора очакват да са и по-щастливи заради визията си и не се задоволяват с малко,докато по-некрасивите са доволни и на по-малко и са щастливи.Чувала съм за известните личности,световно-известните,това важи с пълна сила за тях.Историята на Мерлин Монро е доста красноречива.

# 49
с това за ръцете...,и аз така.първо гледам очите,после ръцете,ако едно от двете не ми хареса,значи и характера няма да харесам.Дебелите пръсти говорят за посредственост,в 99% от случаите,а тънките за изтънчетост,чувственост и още нещо....
Май е точно обратното Peace

# 50
rozi-maxi,
чудех се какво искаш да кажеш преди редакцията си..

А след нея - не съм съгласна въобще..
Ако гледам ръцете - то ми прави впечатление единствено дали са чисти и с изрязани нокти..
А тънките и дълги пръсти мо навяват единствено асоциация с пианист, което пък никак не ми е секси.. newsm78

# 51
Добре, че добрият Дядо Господ е измислил любовта, че ...

Спамърка, такава!  Laughing

# 52
с това за ръцете...,и аз така.първо гледам очите,после ръцете,ако едно от двете не ми хареса,значи и характера няма да харесам.Дебелите пръсти говорят за посредственост,в 99% от случаите,а тънките за изтънчетост,чувственост и още нещо....
Май е точно обратното Peace

Оглеждала съм ръцете на всичките си познати,ако ми покажат снимка с нечии ръце ,дори и на някого,когото не съм виждала от години,мога да кажа на кого са.Така че,това важи с пълна сила от моите наблюдения.Но нещата не са толкова прости,не могат да се опишат с 2 изречения.Искам да кажа,че ръцете ,след очите,говорят най-много за един човек Peace.

# 53

Оглеждала съм ръцете на всичките си познати,ако ми покажат снимка с нечии ръце ,дори и на някого,когото не съм виждала от години,мога да кажа на кого са.Така че,това важи с пълна сила от моите наблюдения.Но нещата не са толкова прости,не могат да се опишат с 2 изречения.Искам да кажа,че ръцете ,след очите,говорят най-много за един човек Peace.
За познатите ти може и да важи!Аз говоря по принцип.

# 54
Е как па никой от 2 теми не рачИ да направи една класификация -тези-дебели, тези-средни, тези-слаби?
Ся се терзая аз от кои съм и от мъка ще се стопя. Cry
Ай някой да дефинира 48 Бг размер от средните ли е, от ниска категория дебели ли е, какъв ли е?
А като съм била 42-ти и 44 аз слабичка ли съм била? Flutter

Благодаря, много ми е важно (по Сопрано) Mr. Green

# 55
Ръцете говорят толкова, колкото и обувките- могат да са поддържани или не. И това няма общо с професията, както ще кажете, защото си личи кой е положил старание и кой-не.
Сега, малко ще поспамя. Имах едно гадже, с което после си останахме в една компания и приятели. Една вечер се бяхме събрали доста хора на по питие и, естествено, стана въпрос за секс. Та този мой бивш започна да обяснява на всички, че до сега всички грозни жени, с които бил спал били невероятни любовници, а красивите- абсолютни дървета  Crazy Много беше разпален и с много логични аргументи. Тогава се почувствах като жабата от вица, ако се сещате  Crossing Arms

# 56
Човекът може да е слаб, но с къси, месести пръсти и грозни нокти. И аз се впечатлявам от ръцете. Харесвам красивите и изтънчени ръце.

# 57
И аз харесвам жени с дълги и тънки пръсти. Ако са и студени става идеално.

# 58

За познатите ти може и да важи!Аз говоря по принцип.

Ето ти по принцип,хората са го написали-"ръцете разкриват характера на човека",освен и многото други неща.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=655& … id=7&id=00001

И това е което намерих сега,набързо.Сигурна съм,че има още много,цяла наука е все пак.

# 59
А мъжете с нежни ръце ,които аз познавам ,са обратни...

Общи условия

Активация на акаунт