Лунна диета - 07.01.2010 (четвъртък), 12:39 - Последна четвърт

• 4 877
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
благодаря ти buba_lina, ще я кара по бг време, но останало ми е нещо в акъла, че всъщност часовата разлика е за удобство  на човечеството се брои с кръгъл час, а действително астрономическите разлики малко се разминават с + - няколко минути и ако искам да смятам с точност, трябва да разровя старите учебниците    #Crazy.

Успешно лунуване на всички и дано кантарчето да бъде ваш приятел!    newsm44 newsm44

# 46
  • под дъгата
Възможно е да е така-не споря.То така или инче преди и след лунуване хапваш плодове,салати-нещо по-леко,че иначе ще се обезмисли всичко Simple SmileАко някоя по-опитна луничка знае да каже Simple Smile А ако ли на теб ти се рови-чакаме инфо Simple Smile

# 47
И аз в отбора на лунатичките Grinning
Без да знам от вчера съм на чай и плодове, а днес ще опитам само на чай и вода Peace

# 48
Сега отивам на гости в свекървата-именячка е и трябва да ям Rolling Eyes....ама до 12.00, после почвам с вас, че покрая празниците бая се оядох.Успех на всички Hug

# 49
  • Пловдив
И аз се присаединявам...дано този път издържа

# 50
Аз ще стискам палци,всички да издържите.
А за себе си ,ще гледам да не прекалявам.Честито на всички именници.

# 51
и аз днес ще се пробвам...

# 52
  • Пловдив
Здравейте,аз съм нова мама и нова луничка  Joy но имам едни 10кг,които ще се опитам да преборя с лунната диета-някой знае ли горе-долу колко време ще ми е нужно-до лятото дали ще ги сваля?Стискам палци на всички-още малко и почваме  Peace

# 53
  • София
Здравейте,
Аз хапнах преди обяд плодове - 1 ябълка и мандаринки. До утре на обяд - чайчета Crazy
mucko - една съфорумка(TheNMaster Heart Eyes Hug) е свалила 20 кг. за една година - 1, 600 на месец. Но според мен много зависи от организма и е много индивидуално Peace Аз ти желая много успех и бързо отслабване Hug

# 54
Аз пък винаги свалям около 1кг.,но след това си го връщам Tired

# 55
  • София
Стискате ли фронта, девойки Mr. Green Crazy Hug
Аз съм на чиста вода до сега, след малко ще си сложа чайче от мента Peace
Хайде, подкрепете се Hug

# 56
Пльос и аз тук  Blush Приготвила съм портокали и ябълки, ще си хапвам тази вечер, а утре до обяд - кафенца  newsm22 Успех на всички!  newsm10

# 57
  • ES
Нали се пият само течности, какви ябълки и портокали

# 58
Нали се пият само течности, какви ябълки и портокали

Не всеки може да издържи само на течности и прави плодов ден.
Това също не е грешно, пак има прочистващ ефект.

# 59
Приемате ли още една лунуваща?Аз започнах от днес на обяд.За пръв път правя лунната диета.Пих готов портокалов сок от магазина,прясно изцеден беше.Сега пред компютъра изпих един чай,адски много съм гладна-а-а  Laughing .Хубавото е че се прибираме от почивка и хладилникът не е достътъчно зареден  Grinning .
Момичета,а утре какво ще хапвате като мине фазата?

Общи условия

Активация на акаунт