Лунна диета - 07.01.2010 (четвъртък), 12:39 - Последна четвърт

• 4 887
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Ето и аз да се отчета.Имам и един последовател - мъжа ми.Той отказа цигарите и сега ще опитваме да не качва кг.Та го склоних да  се включи и той.От сутринта хапнах 50г черен шоколад и щом настана лунното време съм на вода,2 фреша от портокал и ябълка и малко ментова вода / чая от мента ми е домашен и като прецедя чая изсипвам листата в кана с вода и така имам ментова свежа вода,да не е гола вода Wink /.След малко ще пийна фреш от морков и червено цвекло и съм готова за сън.Утре ще съм на път и ще карам на вода и чай в шишенца.
Без да се фукам,но съм 0.5  кг надолу за момента.След финала пак ще докладвам.З мен е по-важно да ги задържа.Мъжа ми е 1 кг,но той има какво да сваля.
Лека нощ и леко лунуване. Stop

# 61
Ааааа и аз идвам на отчет!  Laughing

От сутринта да сега- 3 фреша портокал+ябълка, 4 чая, 1 кафе и вода  Crazy Не чувствам много глад  Laughing Имам чувството, че си побърквам организма!  Laughing При качването на килата по време на бременността имах същото чувство  Laughing
Още малко остана  thumbsup

# 62
  • София
Sesiliq  - хубаво е да хапваш леки неща - плодове и салати. Иначе няма смисъл 1 ден вода и на другия да си наваксаш Hug Аз за обяд ще ям задължително плодове, за вечеря - ще гледам да е нещо лекичко,но няма да са плодове, че съм на рожден ден Blush.

# 63
happysmile ,благодаря!Мисля да си спретна един плодово зеленчуков ден  Simple SmileМного килца трябва да свалям!

# 64
Sesiliq  - хубаво е да хапваш леки неща - плодове и салати. Иначе няма смисъл 1 ден вода и на другия да си наваксаш Hug Аз за обяд ще ям задължително плодове, за вечеря - ще гледам да е нещо лекичко,но няма да са плодове, че съм на рожден ден Blush.

Я какво съвпадение, и аз съм на рожден ден утре вечер.

Днес обаче до обяд хапнах бая неща, но нямаше начин....толкова изкушаващи бяха всички тези мазни и вредни неща......не устоях Crossing Arms.За сметка на това след това....до сега съм само на вода....то глад няма при такова плюскане Close.За утре мисля да включа и чай Mr. Green
Добре дочли на новите и леко долунуване.

Мъжът ми днес ми се смя като му казах, че пак е дошло време да не ям.Според него това са пълни глупости и луната хич не влияе smile3516 какво му разбира главата Rolling Eyes.....тя влияе доста на природата, пък камо ли на нас хората.Права съм нали  smile3521

# 65
Здравейте Лунички!
На мен днес ми е 2 ден, т.к. правя тридневка и за кой ли път установявам, че винаги първия ден е много труден, а след него е по-леко и не ми се яде толкова.
Днес цял ден пия чай с мед и 2 кафета съм изпила.
Дано да имам резултат.
Някоя луничка питаше какво се яде след фазата-аз утре ще ям плодове, но по-принцип ако не правя тридневката, освен плодове си правя таратор. Така, че и това е предложение за захранване.
Момичета освен тази диетка някоя друга спазвате ли?
И пак да попитамкакъв чай пиете?

Лека и спокойна нощ от мен! luvbed smile3524

# 66
Да се отчета и аз до момента: от сутринта съм изяла две, нещо като оризови вафли, едно кафе, два зелени чая и около половин литър сок. Може би е малко множко, но цял ден ми къркори стомаха и го чувствам като полупълна дамаджана щом се мръдна.  Laughing След новата година започнах да се боря с 3-4 килограма и подкарах леко импровизирана диетка като бях изключила доста храни от менюто, така че и тоя течен ден /даже два, че утре цял ден съм на крак и сигурно до вечерта няма да видя твърда храна/ трябва да ме изстрелят в небето от щастие.   newsm81

# 67
  • София
greta.kr   - хаха, така едни колеги се оказаха на една и съща сватба без да знаят Joy hahaha Joy Весело изкарване на рождения ден Hug
pepa_ilkova - в момента се опитвам да съм на Разделно хранене(не съм успяла още изцяло). За повечето килограми използвах тежката артилерия - Дюкан Crazy

P.S. Само да спомена, че лунуването беше успешно. Към 1 хапнах мандарини и 2 парчета лимон. Към 4 - 1 ябълка. Килограмите ще ги видя утре сутринSimple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 14:12 от happysmile

# 68
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Жива съм, просто дом. ми комп е на доктор.  Joy
Днес ми е 2-ри ден и засега съм на сок и чай - редувам ябълка с планински. Колебая се дали довечера да си сготвя пилешка супичка, или да карам на мляко с овесени трици.
Какво ше ме посъветвате?

Вчера много сгафих с ябълки и портокал на гладно и ме заболя `гастродуоденитът`, та трябваше да се подкрепя с банан.
Днес всичко е ОК.
 Hug

# 69
  • Пловдив
Аз искам да се похваля-вчера бях на имен ден и въпреки че масите бяха отрупани пих само 1 чаша бяло вино и накрая към 12ч. изядох една печена чушка.Сега се качих на кантара-надолу съм 2кг newsm44 newsm44 newsm44 Това ми е първо лунуване-незнам колко ще върна,но съм доволна! Peace

# 70
 Simple Smile Здравейте!Аз съм от сутринта на чай и сега пия чаша портокалов сок,гладничка съм ама стискам!След обяд обаче ще хапна шпаргели със сос  Grinning .На кантар не съм се качвала от месец и ме е страх да се кача  Rolling Eyes  Laughing .

# 71
Момичета... на близо - 2 килограма съм  Hug

# 72
И аз издържах, обаче нешо с мн се захраних и хич не е хубава таз работа.................айде пускайте нова тема  Hug

# 73
И аз издържах, обаче нешо с мн се захраних и хич не е хубава таз работа.................айде пускайте нова тема  Hug
И аз  Grinning
Сега да внимавам с храната,че покрай дечкото си похапвам добре!

# 74
запис тук да ви следя Peace
ще се включа следващия четвъртък при новолунието
няма мърдане вече, трябва да се гладува Crazy

Общи условия

Активация на акаунт