В момента чета......

• 46 596
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Атлас изправи рамене

Моля те сподели мнение. Преди време четох "Изворът" и ми хареса, но тази си е голямо вложение Simple Smile

# 301
 Embarassed - аз бях от тези, на които нервите се свършиха, докато прочетат "1984". Вярно е - идеята,  която е заложена е ужасна и като се замислиш адски вярна, но ... всичко беше мноооого, мноооого черно за вкуса ми. Все се надявах от някъде да просветне, някой да се надигне, но не би ...
xtna,  я да ни те развалям кефа от четенето, на теб може да ти допадне.

# 302
  • някъде
Жената в бяло  Peace

# 303

Моля те сподели мнение. Преди време четох "Изворът" и ми хареса, но тази си е голямо вложение Simple Smile

И аз бях чела "Изворът" преди това и за това направих вложението Simple Smile и не съжалявам, харесва ми и то много

# 304
  • В полите на Пирин планина
Embarassed - аз бях от тези, на които нервите се свършиха, докато прочетат "1984". Вярно е - идеята,  която е заложена е ужасна и като се замислиш адски вярна, но ... всичко беше мноооого, мноооого черно за вкуса ми. Все се надявах от някъде да просветне, някой да се надигне, но не би ...
xtna,  я да ни те развалям кефа от четенето, на теб може да ти допадне.

И на мен ми дойде твърде мрачна .... Crossing Arms

И аз съм на вълна препрочитане - "Хрониките на Амбър" на Зелазни.

# 305
Днес започнах тази, по препоръки във форума:

# 306
Момичета,лек спам,но някой чел ли е "Айвънхоу" да даде отзиви?Чудя се дали да си я взема.. newsm78

# 307
  • Sofia
`Айвънхоу` съм чела на младини и единственият ми спомен е, че много ми хареса Всичко останало ми се губи

Аз се чудя дали да чета Тъкмо започнах `Да люспиш лука` на Г Грас и ми казаха, че в понеделник ще ми подарят `Без нея` Мечтаех си за тази книга, а Грас определено няма да го дочета до понеделник

# 308
  • Варна
Продължавам тъпо и упорито да се мъча с "Крадци на лебеди" на Е.Костова. Не знам какво й става на тази жена - първата й книга беше зашеметяващо динамична, а тази е мъъъъъъъъъка колко тегава и мудна. Вече съм на 200стр /1/4 от книгата/ и все още нууууула действие....

# 309
Момичета,лек спам,но някой чел ли е "Айвънхоу" да даде отзиви?Чудя се дали да си я взема.. newsm78

Ммм, тийнромантика  Heart Eyes Ако харесваш исторически романи с любовен сюжет за основна нишка и ако аз правилно си спомням за какво става въпрос в книгата, ще ти хареса.

# 310
  • София
Продължавам тъпо и упорито да се мъча с "Крадци на лебеди" на Е.Костова. Не знам какво й става на тази жена - първата й книга беше зашеметяващо динамична, а тази е мъъъъъъъъъка колко тегава и мудна. Вече съм на 200стр /1/4 от книгата/ и все още нууууула действие....
Благодаря, че сподели. Беше ми в списъка, но май няма да си я взема.Харесвам по-динамични книги.

# 311
Благодаря, че сподели. Беше ми в списъка, но май няма да си я взема.Харесвам по-динамични книги.

И аз я мъча, на 150 стр. съм. току що даже споделих, че рядко пропускам текст, когато чета на английски, а сега пропускам даже цели глави. Само защото е събота и не мога да стигна до библиотеката, ще я чета до понеделник, току виж ме грабнала.
Със сигурност, няма да стане бестселър като "Историкът", която също ме дразнеше, но по-малко.

# 312
  • далечно
мислех да дам втори шанс на Е.Костова след разочарованието от първата, но сега се отказах съвсем  Confused

1984 - любима моя книга, но може би трябва човек да е в правилното настроение. Да, мрачна, но и ужасно...просветляваща  Whistling

Сега разпускам с "Горе главата, Джийвс" - Удхаус: ни повече, ни по-малко. Аз си го харесвам...веднъж-дваж годишно.

# 313
В момента започвам Звездният звяр на Р.Хайнлайн, за да поддържам сай-фай увлеченията си
и за разреждане-писмата на Халил Джубран. Препрочитам и поезията на Валери Станков-Наръчник за лунатици.
Сладостни мигове на удоволствие и цветнослучвания през новата седмица!

# 314
Здравей те и от мен
в момента чета Сборът на дните на Изабел Алиенде.

Общи условия

Активация на акаунт