Тренировки в домашни условия-7

• 55 023
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • в моя свят
Момичета каланетика 10/10 е в пъти по трудна от кардио и еволюшън каланетикс.Особенно еволюшън е пълна боза.Горгона Медуза ти пробва ли 10/10,защото само с гледане и на мен ми се струва нищо работа,но не е така.Ако пък наистина искаш по хард прави супер каланетиката пак на Калан.В нея са включени всички упражнения от 10/10 само,че с леки промени,но определено много по натоварващи,както и други упражнения,които липсват в първия комплекс.

# 466
  • Sofia
В събота я правих 10/10 и ми беше лекичко...затова искам нещо по-натоварващо. Къде е тази супер каланетика?

# 467
  • в моя свят
Щом 10/10 ти е лекичка еволюшън е направо нищо.Супер каланетиката на Калан преди я имаше в мининова,но сега не знам къде може да се намери.Аз тегля само от руския торент,но там я няма.Другото,което е,че 10/10 има голям ефект върху цялото тяло.Просто усещаш как се е натоварило всяко мускулче.Не е изморително,но ефективно.За да усетиш натоварването обаче е много важно да се изпълняват правилно упражненията.Когато преди време повечето момичета от темата правихме каланетиката аз се учудих защо всички споделяха,че е трудичка....Като я правих първия път нищо не усетих,но продължих.Правих упражненията пред огледалото и като се усвоят добре наистина се усеща как всеки мускул взима участие.Отначало с взирането и в монитора просто разбрах,че не винаги съм изпълнявала правилно упражненията.Но това е мое мнение разбира се и не е миродавно.Ще потърся супер каланетиката из торентите,но тя е за напреднали в каланетиката и определено трябва повече опит.Калака мисля,че също правише супер каланетиката.Аз позабравих,но нека тя сподели колко време се препоръчваше на 10/10 преди да се премине към супер каланетиката.

Допълвам се ето това ми излезе при търсене в гугъл,не съм сваляла от тук-http://www.torrentdownloads.net/torrent/272694/Super+Callanetics … inckney+(workout)

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:31 от me4ta22

# 468
Здравейте и от мен  Simple Smile
Временно прекъсвам тренировките, защото вчера ни приеха в болницата заради малката, надявам се в сряда да ни изпишат и ще подновявам пак.
Между другото четох някаква статия за това, че намалянето на приема на въглехидрати за сметка на увеличено количество белтъчини, е рисков фактор за остеопороза. Пиша го, тъй като повечето диети се основават точно на приемането на повече белтъчни храни.
Успех на всички  Simple Smile

# 469
Допълвам се ето това ми излезе при търсене в гугъл,не съм сваляла от тук-http://www.torrentdownloads.net/torrent/272694/Super+Callanetics … inckney+(workout)
от този сайт ми пише че е невалиден торента
намерих го тук
http://extratorrent.com/torrent_download/1566515/Super+Callaneti … orkout%29.torrent

свалям го

# 470
me4ta22, ще се възползвам и аз! Благодаря!   bouquet Преди години бях голям почитател на каланетиката.

Иначе днес се отчитам с йогата на Денис Остин - за първи път ми е.  Simple Smile Няма кой знае колко йога, но беше приятна тренировка. Simple Smile

# 471
Ето в докс-а

Cardio Callanetics

Callanetics Evolution

Хубава вечер  Hug

# 472
  • В сънния Люлин, прибулен...
Снощи се върнах в групата на трениращите у дома с 47 минути стандартно кардио - среден пулс 145 на най-ниска степен с доста добро темпо.
Екстра ми дойде  bowuu

След малко - пак, ще дописвам.
Та 52 минути. Пробвах да е интервално, но явно не съм в добра форма. След четвъртата интензивна фаза нещо пулсът взе да не ми се връща в аеробния диапазон и продължих стандартно

Ама да се изфукам - ходих да се срещна с Любомир Иванов
Много е готин.
Ще ми направи индивидуална тренировъчна и хранителна програма. И ще си купувам швейцарска топка. Само дано мъж ми да не реши, че вече няма място за него в тая къща  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 20:41 от veihaivei

# 473
  • София
Снощи - 4-ти ден каланетика  Peace

# 474
Jerry F, благодаря за новите линкове   bouquet

Направих Кардио Каланетиката (по-точно вторите 35 минути от нея, които се водят toning), но... никак не ми хареса. Някак не усетих тренировката! Повторенията са силно намалени, а самите упражнения не изискват почти никакво усилие... не знам, възможно е и аз да греша/неизпълнявайки ги правилно.

Сега ще пробвам и Evolution Simple Smile По описанието, което четох, считам, че то повече ще ми хареса  Grinning

# 475
  • в моя свят
Аз вече писах,но пак да повторя,че еволюшън и кардио каланетиката са много,много леки и лично мое мнение,но нищо не струват.

# 476
Помогнете ми да си намеря аеробика.Поне аз към това съм се насочила, защото преди мнооого години това играех вкъщи.Сега имам нужда да сваля 5,6,7 кг , но не съм на 25 и с малко глад не става.
Ако знаете за готов диск бих си купила вместо да тегля.
БЛАГОДАРЯ предварително!!

# 477
Мечта22, прочетох, но по-късно  Embarassed

http://www.dailymotion.com/video/x85lqi_super-callanetics-01_sport -- тук явно има тази 'супер' каланетика, с лошо качество, разделена на 4 части, и, доколкото знам, не може да се 'сваля'...

# 478
  • София
В торентите има някаква суперкаланетика; пише че е 2-рата част на 10/10. Това ли търсите?
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1336183

# 479
  • Sofia
Кажете ми нещо повече за Денис Остин_йога и burning yoga, леки ли са или по-натоварващи...
Значи аз като цяло съм много доволна от Синди 2 и слим ин сикс 3, искам нещо, което просто да е по-натоварващо , прави ми се и каланетика, но да е по -мъчеща ако ме разбирате  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт