Тренировки в домашни условия-7

• 52 965
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Днес се записвам с 30 мин йога + 30 мин пилатес + 8 часов преход на Витоша  Peace

# 751
  • В сънния Люлин, прибулен...
Днес се записвам с 30 мин йога + 30 мин пилатес + 8 часов преход на Витоша  Peace
Леле, какви са тези юначества, разби ме  #Crazy

Аз за днес се записвам с около едночасови упражнения от програмката ми с топка и дъмбели и после 20 минути стандартно кардио  Peace

# 752
  • Sofia
Слим ин сикс 3-та част за днес. това си остана за мен най-качествената тренировка. Много ми допада. Утре каланетика

# 753
Каланетика - час 80 !

# 754
  • София
gardjesmile3501
Можеш ли да споделиш как ти се отразява на тялото, от колко време насам си ги навъртяла тези часове... Такива неща - общи впечатления ме интересуват   bouquet
Аз каланетиката ще я правя 1-2 пъти седмично, че нещо ми омръзва и гледам да редувам.
veihaivei, ние с приятелите до скоро бяхме в сесия и не бяхме виждали много слънце, та днес решихме да наваксаме Wink

# 755
40 минути кростренажор.

# 756
newsm78 А колко е минималното за мъртва тяга?
Аз правя римска мъртва с дъмбели с по 10 кг и пак ми идва лековато, но ми казаха, че тежестта зависи от силовите възможности - трябва последните повторения да се правят с усилие
Да не би да имаш предвид румънска мъртва тяга? Според мен тя е по-лесна. Аз се опитах с класическата.

Баш Римска е, но това няма значение. Не е трудна, да, но правя упражнения по програма, която не съм си съставяла сама, така че правя каквото пише  Grinning

Пилатес аз определелям много повече като упражнения за мускулите, отколкото интензивни. Т.е. най-вече силови, но и това е под въпрос, защото зависи от нивото на трудност. В моята книга, мисля, че писах, разделени са на 1. Модификации за начинаещи (6) 2. Начинаещи (10) 3. Средно напреднали (х) 4.Напреднали 5. Много напреднали

Явно е римска тази с изпънатите крака. Получило се е объркване, защото на английски е Roman и някой си е помислил, че е Romanian (румънска). Разбулихме мистерията Simple Smile

# 757
  • Нови Пазар
Gardje, коя каланетика правиш? Аз търся да сваля Callanetics 10 Years Younger in 10 Hours, но е платена навсякъде. Ако я имаш, моля  те ми я прати  Praynig... Или някой друг ако я има, ще съм много задължена  Laughing

# 758
Имам един файл - 10_YEARS_DVD_AD.avi - във видеото води самата Калан Пинкни. Предполагам, че е това, което ти трябва.
В момента го качвам в докса, като се ъплоудне изцяло, ще си редактирам поста и ще сложа вътре линка  Peace

# 759
  • София
Миналата седмица се изложих Embarassed. Снощи 7 ден каланетика.

# 760
За днес се записвам с 40 минути кардио, от които 20-ина интервално  Peace

# 761
Нова тема няма ли да пускате Whistling Mr. Green

# 762
Днес каланетика.

# 763
Бях болна 3 дни. Днес се почувствах по-добре и веднага каланетика. Утре ще се потя със Zuzana ако се чувствам така, както днес. Редувам ги, за да не ми е скучно Simple Smile

# 764
20 минути леко интервално и 22 минути стандартно кростренажор. Днес преди да се метна на уреда изпих едно кафе и един упсарин, не знам от това ли е, не е ли, но успях да въртя с по-висока скорост и се изпотих повече. Засякох си пулса на 3 пъти по старомодния начин с пръст на китката и хронометър - резултата е около и малко над 130 удара в минута, което определено означава, че пулсометъра на кростренажора си отчита каквото си реши (показва ми около 95).

Общи условия

Активация на акаунт